- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
HaklısınızCaninizi sıkmayın
Demek ki ilgilenmek istememis
Eh siz de onunla ilgilenmezsiniz olur biter
Abartmış olsam beni doktorum saatlerce 4 şişe serumla hastanede tutmazdıHastaneye gitmek icin neden yaninizda illa birisini istediniz ki.?
Zaten esin yanindaymis.
Biraz abartmissin sanki durumu?
Alt tarafi agrin var ve doktora godiyorsun
Herkesi ayaklandirmanin ne alemi var?
Ben kırıldım acıkcası ona gosterdıgım hassasıyetden dolayıTerbiyesiz. Bakmayın oğluna, onun derdine koşmayın bundan sonra aranıza koyun mesafenizi. Allah evladınızı size bağışlasın sağlıkla dünyaya gelsin, büyüsün bebişiniz.
Hiç canınızı sıkmayın, kendinize zarar.
Deger vermesını gectımHaklısın bence ciddi anlamda tavrını belli et
Bende hala olucam 23.haftasında abimin eşi bugun ultrason fotoğraflarını atmıs nasıl heyecanlandım,sabırsızlandım.
Bebeğede değer verilmicekse neye verilcek
Bende gorumcelerim ailesinin yanina her gelisinde ugrar evime davet ederdim. Baktim ailesine karsi doldurusa getiriyolar. Hepsine mesafemi koydum pek aramam sormam gerektigi yerde iyiligimi yaparimm. Sende gorumcene asla taviz verme ozellikle kendini ona karsi minnetli olduginu hissettirme. O kim ki dış kapinin mandali. Belliki kendini bisey zannetmis zor zamaninda yaninda bulunmamis. Senin de acilen mesafeni koyman gerekHayırlı günler hanımlar
Herkese Rabbim sağlık sıhhat versin diyorum . 18 haftalık hamileyim , dün gece 9 ' da birden ağrım başladı belimde ve kasıklarımda zonklama şeklinde . Daha öncede 14 haftalık bir düşüğüm var , ağrısı çok benzediği ve giderek şiddetlendiği için eşim hastaneye gitmemiz gerektiğini söyledi . Anneme ve kayınvalideme yakınım . Annem çalışan biri olduğu için ve bir kaç gündür hastaydı görümcemi aradım yanımızda gelmesi için , açmadı. Mesaj attım dönmedi . Kız arkadaşım eşi ve ben eşimle gittik .
Sabah 10'da çıktık ve arkadaşım eşi saolsun çok ilgilendiler Annem , kardeşim gibi . .Eşim deseniz korkudan beş dakika yanımdan ayrılamadı.
Neyse eve geldik sabah görümcem mesaj atmış " neyin var " sadece bu .
Bende okuduğum halde hiçbir şey yazma gereği duymadım .
Daha bir hafta önce oğlunla bizzat ilgilendim hastaneye götürdüm evde olmadığı için .
Karşılık bekleyerek birşey yapmadım elbette ama sizde anlarsınız ki aile dedim. Yardımcı olur orda bana .
Aile ya sonuçta ben böyle düşündüm .
Eşimede film izliyordum demiş aramış
Eşimde insan hiç mi teline bakmaz sabaha kadar film mi izledi diyor .
Elbette gelmek zorunda değil , ama saattler sonra sabah iki kelime yazıp takmaması bende bir soğukluk oluşturdu.
Anladım ki evimden çıkmaması , bana yakın davranması sadece menfaat üzerineymiş .
Kendisi evli değil bu arada eşinden ayrı .
Hani evli olsa derim belki eşi izin vermemiştir vs .
Şu saatten sonra kendisiyle mesafemi ciddi derecede koruyacağım
Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum
Gelemesen bile bir nasılsın demek , aramak çok mu zor ?
Ben aradaki aileden ziyade , onu bile bir kenara koyarak samimiyetimize güvenerek yardım istedim ama neyse işte çok canım sıkıldı
Tek onemli sey sizin sagliginiz,bebisinizin sagligi. Boyle seylere uzulmeyin bile,gercekten gerek yok. Esiniz size yeter herhangi bir saglik probleminde. Hatta dogumdan sonra bile sadece esinize ihtiyac duyacaksiniz tecrubeyle sabit.Haklısınız
Ben kardes arkadas olarak gordugum ve aradakı samımıyetımıze guvendıgım için yardım istedim .
Ama gorunen o ki bu bence boyleymiş
Tesekkur ederım
Ben hiçbir sekılde onunla bır sıkıntı yasasam dahı bunu kırarak yapmadımBende gorumcelerim ailesinin yanina her gelisinde ugrar evime davet ederdim. Baktim ailesine karsi doldurusa getiriyolar. Hepsine mesafemi koydum pek aramam sormam gerektigi yerde iyiligimi yaparimm. Sende gorumcene asla taviz verme ozellikle kendini ona karsi minnetli olduginu hissettirme. O kim ki dış kapinin mandali. Belliki kendini bisey zannetmis zor zamaninda yaninda bulunmamis. Senin de acilen mesafeni koyman gerek
Kendısı daha once dogum yapmış az cok yasadıgım seylerı yasamışHastaneye eşinizde gelebilirdi sizinle elbette ama lafa gelince "biz aileyiz" diyen insanın da kötü gününde yanında olmasını ister. Bende isterim.
Onun derdine koşmayın bundan sonra aranıza koyun mesafenizi. Allah evladınızı size bağışlasın sağlıkla dünyaya gelsin, büyüsün bebişiniz.
Hiç canınızı sıkmayın, kendinize zarar.
İnsanız ben onuda anlarımİsabet olmuş... aranıza bir çizgi çekin...
Film izlerken, ev işi , yemek yaparken tamam o an farketmeyiz ,,, ama bu saatler sürmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?