- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Neden çıkamasın ki annesine babasına gidebiliyorsa abisinede pekala gelebilir. Gezmesine de gidiyor hep duyuyorum. Ayrıca yakınızda yol da sorun olmaz. Düğün dernek her yere gelir. Biraz gelmek istemediğinden galiba. BilemiyorumHerkes birbiriyle içli dışlı olup gidip gelmek zorunda değil. Veya herkesin sevgi gösteriside aynı değil. Fotoğraf istemedi diye çocuğunuzu sevmiyor anlamına gelmiyor.
Bence 4 çocuk bahane değil ciddi bi yük sorumluluk. Ama sizin eşinize “Benim 10 çocuğum olsa abime giderim” cümleniz saçma. Neden böyle bişey söyleme gereği duydunuz insanların hayatları yaşamadan bilinmez bakalım 4 çocukla siz çıkabilecek miydiniz?
Haklısınız bende sormak istiyorum veya gönül koyduğumu belli edeyim diyorum ama yanlış anlaşılmasından korkuyorum. Görüştüğümüzde iyi olan aramızı bozmak istemiyorumHerkesin insanlarla iletişimi, sevgiyi gösterme biçimi, ziyaret etme alışkanlığı bir değil ki. Neden sizin standardınızda olmalı görüşmeleriniz? Bu bir sorun değil, kadın belki muhabbetinizi belli bir çizgide tutmak istiyor, belki misafirlikten hoşlanmıyor ki dört çocuğu da zapt etmek zordur (yaşları küçükse tabi), belki gerçekten fırsat bulamıyordur. Bunda gönül koyulacak bir şey yok.
Ha ille de bu bir sorunsa, gorumcenizin davranışlarının manasını tahmin etmeye çalışmak yerine, bu konuyu gidin görümcenizle konuşun, sorun.
Gezmesine gider,annesine babasına gider,düğün dernek organizasyon gider,abisine gelmeyince çocuk bahane değil dedirtiyor4 cocugu var kadinin gunun nasil bittigini anlamiyordur bile
Engel degil diyorsunuz da 4 cocukla ilgili nasil bi dunya hayal ediyorsunuz onu anlamadim :)
2 kopegim ev, yemek ve ders sorumlulugum var ben bile her gun bi yerlere gidemiyorum
O zaman durum başkaymişGezmesine gider,annesine babasına gider,düğün dernek organizasyon gider,abisine gelmeyince çocuk bahane değil dedirtiyor
4 çocukla gün nasıl geçiyodur sadece o kadın bilir. Annesi ile kendinizi mi mukayese ettiniz. Düğünlere tabi ki katılım gösterebilir. Bunlar size sizin istediğiniz gibi vakit ayırması için nedenler değil. Herşey sizin istediğiniz gibi olmak zorundalar değil.Neden çıkamasın ki annesine babasına gidebiliyorsa abisinede pekala gelebilir. Gezmesine de gidiyor hep duyuyorum. Ayrıca yakınızda yol da sorun olmaz. Düğün dernek her yere gelir. Biraz gelmek istemediğinden galiba. Bilemiyorum
Haklısınız bende sormak istiyorum veya gönül koyduğumu belli edeyim diyorum ama yanlış anlaşılmasından korkuyorum. Görüştüğümüzde iyi olan aramızı bozmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?