Görümcem

Biz aynı şehirde dipdibe her gün iç içeydik.iyiler Allah var ama insan biraz nefes almak istiyor. Bi rahatımız yoktu sürekli yanyana.simdi ayrı sehirdeyiz hergun görüntülü ararlar konuşuruz ederiz. Mesafe iyidir hoştur. Ama ben olsam açıkça sorardım ki soruyorum bi sıkıntı vs oldu mu.? Neden oldu nasıl sebep vs vs . Konusun bence istiyorsa iz gelmesini çağırın annesiyle çağırın hatta

bazı ınsanlar gerçekten böyle
bende görümceme küserim ancak öyle gelir ,
bende görümcemın bana davrandıgı gibi gelinimize davranıyorum , kimseyi sıkmak bunaltmak istemıyorum çünkü ,
herkesi oldugu gibi kabul edin

Demek ki kendisi fazla samimiyetten hoşlanmıyor. Belki de 4 çocukla gelip size sıkıntı çıkartmak istemiyor ya da onunda ailevi problemleri vardır. Size karşı olumsuz tavırları da yok anlaşılan. Bunu neden bu kadar dert ettiniz ki? Siz evlisiniz diye aile üyeleri de sık sık görüşecek diye bir şey yok sonuçta. Herkes ister ilişkiler süper olsun ama olmuyor işte. Şimdi görümceniz haftada 2-3 gün size geliyor olsa açacağınız başlık ''Görümcem ve 4 çocuğu .. Bizden çıkmıyorlar. Ne yapmalıyım kızlar?'' olurdu büyük ihtimal :)

En sevdiğim görümce modeli.. Bizimki tam tersi ayı kocasıyla gelir yer içer döker saçar çocuğu, sonra gider. Biz bir defa gitmek istedik aaa biz de annemlere gidecektik orda görüşelim dedi. Herkese aynı taktiği uygular, bildiğim için eşime dedim bak gördün mü ?

4 çocukla hanimefendinin hali kalmiyordur iletişime gecmek ve gezmelere gitmek için. Babam ve kayınvalidemle aram 5 dakika yok ama ben ayda bir anca gidebilirim tek çocukla. Onlar da bize sık gelemiyorlar bebişten dolayi haşatım çıkıyor.

Yani bi kaç kez de siz arayın arada sırada baktınız hala arayıp sormuyor sizde mümkün olduğunca azaltırsınız. Çocukları küçük ve yaş farkı yakınsa gerçekten çok zor bir durum. Çocugunuz var mi bilmiyorum ama inanın çocuklu ailelerin gezme tozma telefonla komuşması lükse giriyor. En azından benim için öyle.

Anlıyorum.. Benimde 2 çocuğum var yaşları küçük fakat yine de yapacağımdan geri kalmam. Yorucu mu ? Evet ! Böyle yorulmayı seviyorum :) Hayırlısı ne diyelim

ben görümcemle ablam gibiyiz herseyı beraber yaparız gezerız alısverısler yaparız 8 yıldır da tanısıyoruz 2 yıldır da evlıyım he var dır ıllakı boyle gorumceler canım sende mesafenı koru madem herkez nasıl davranıyorsa

Anlıyorum.. Benimde 2 çocuğum var yaşları küçük fakat yine de yapacağımdan geri kalmam. Yorucu mu ? Evet ! Böyle yorulmayı seviyorum :) Hayırlısı ne diyelim
size maşallah diyorum. En son ne zaman bir bardak çayı soğumadan içtim hatırlamıyorum. Arada esimle bebeğimizle gezmeye gidiyoruz gezerken sıkıntı yok ama eğer bir yemek yemek yada bir kafeye oturmak istesek çıglık kıyamet kalkıyoruz :)

teyzeyle hala aynı derler ama hiç alakası yok.teyze her zaman daha yakındır.görümceniz mesafeli olmayı seviyor demekki.mesafe iyidir bence.tersi olsa belki de huzursuz olacaksınız.

öncelikle mesafe candır hanımefendi 4 çocuk engel değil derken? tek çocukla evi kocayı kendini salanlar boşananlar, sinir krizleri geçirenler var 4 çocuk diyorsunuz farkında mısınız çocuk çokluğunun?bunun yemeği temizliği hastalığı yaramazlığı kocası maddiyatı otu püsürü insanı bırak robot dayanmaz.teyze anne yarısıdır diye bir laf var boşuna değil o.hala anne yarıdır denmez.ben o fotoğraf istemeyi de saçma buluyorum bizde anca özel bir olay olur da fotoğraf yollanır en fazla.hem mizacı öyledir belki.bizim arkadaş olmak istediğimiz herkes bizle arkadaş olacak diye bir şey yok ki hem, ne görümceler var sırf gelini sevmedi diye napıyor ne ediyor yuvasını yıkıyor sizinkinin size bir sorun çıkartması yok şükredin niye taktınız ille kanki olucam diye.

Normal
Bu devirde yuz sahibi gorumce bulmak zor
Benimki bildiginiz en yuzsuzlerindendi
Bence insanlara ders olarak okutulmali,davet edilmeden kimsenin evine gidilmez,surekli telefonla insanlar taciz edilmez diye
Az ve oz mesafeli sekilde gorusmek iyidir. Dertsiz basiniza dert aramayin.

Benim gorumce surekli bana gelmek isterdi. Her pazar bendeydi,her ozel gunu benimle kutlamak isterdi. Bana alan birakmadi resmen,nefes alamadim. Ha siz derseniz ki ben ilke gorusecegim,o zaman biraz karsinizdaki insanin zevklerini degerlendirin. Mesela ben disarida bulusmaktan keyif aliyordum,gorumcem surekli ev oturmasi severdi. Biraz benim zevklerime deger verseydi ve saygi duysaydi ara sira da disarida bulussaydik iliski devam edebilirdi. Amao bunu yapmadigi icin kestirip attim ben. Siz de gorumcenizin hoslandigi seylerden yapin biraz. Ev oturmasi seviyorsa evinize davet edin,disarida bulusma seviyorsa beraber gezmeyi teklif edin.

siz onu bunu bırakın da bence eşinize bir daha böyle bişey söylemeyin sanki dolduruyor gibi
görümceniz duyarsa alınabilir arkadan konuşuyor diyebilirler

bu arada vakti zamanı kalmıyordur bence
hem ne diyoruz ne kadar mesafe o kadar rahatlık

Böyle mesafeli olmanızda bence daha çok yarar var boşver kendine dert mi arıyorsun sende millet görümcesinden neler çekiyor salla gitsin

Ben 2 çocukla camdan dışarı burnumu uzatamıyorum ayol kadın napsın 4 çocukla.
Hem mesafe iyidir bırakın böyle kalsın yoksa sonu hep hüsranla bitiyor bu gelin görümce olaylarının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…