Görümcem

Görüştüğümüz çok kişi yok ben de bari kardeşiyle goruseyim demissiniz ben de gorumcenize bu kadar takilmamanizi tavsiye ediyorum

Ayyy görümce görmeyeyim ömrümce... bende iki tane var evlerden uzak etsin rabbim.. çok şükür uzaklar ara bozmada fitne çıkarmada üstlerine yoktur... ne kadar mesafe o kadar iyi.. takılmayın her insan farklı farklı ... zararı olmasında yararınada gerek yok bence

Valla benim 1 çocuğum var daha üst komşuma bir kahveye çıkmamışımdır. Elbette abi ve komşu aynı değil fakar 4 çocuk gerçekten çok çok çok çok zor olmalı... Çocukları bahane bile ediyor olsa içli dışlı olmak istemeyebilir. Yani benim ailem aşırı tutkuludur mesela. Ailemi geçtim akrabalarım bile sürekli arar. Ama eşimin kardeşleri çoğunlukla gerek oldukça ararlar. Bilemiyorum yetiştirme tarzıyla yada tamamen karakterle ilgili olabilir. Üzerine düşmenize gerek yok bence.

Aynisi bendede var önceden takıyordum şimdi çokta tın diyorum

Abisine soruyordur çocuklar nasillar diye.Sizinle ayni frekansi yakalayamamistir belki.Herkes kanindan canından olana daha bir yakındır.Ve herkesin sevgisi ilgisi farklidir.insanlari kaliplastirmazsak bos yere birseylere üzülmeyiz.

Yahu gelen gelir gelmeyen de kendi bilir
Ne çok dert ettiniz kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…