Görümcem

Boş boş atıp tutup eşinize de dolduruyorsunuz. 10 tane değil 4 tane çocuğunuz olsaydı öyle konussaydiniz. 10 tane olsa gelirmiş. Oyalanacak biri arıyor olabilirsiniz ama sizin canınız sıkılıyor diye devamli gelemez 4 çocukla kendinize başka ugrasacak şeyler bulun.

Benim eşimin de yegenleri var ikide bir foto video istediğini görmedim hiç. Herkes sizinle ve sizin cocuklarinizla ilgilensin istiyorsunuz heralde.

Söylediklerinize katılıyorum. Konuşmadan bilemeyeceğim ne düşündüğünü. En kısa zamanda konuşmayı deneyeceğim.

Eşimi doldurduğum yok. Eşim samimiyetimi bilir aksi olsa zaten böyle konuşmama müsade etmezdi. Ben sadece kendi ablam gibi görmek öyle olmak istiyorum tabi kendisi istemiyor olabilir. Devamlı ilgi göstersin demiyorum ama hiç olamaması garibime gidiyor. Ben bile görümcemin çocuklarına birşeyler yapayım gidelim görelim istiyorum. Hala olsam daha da çok olurdu bu isteklerim. Mizacının bu olduğuna inansam zaten takmazdım konusu bile olmazdı.

Belkide çekiniyordur 4 çocuk onda seninde varmış curcuna olur çok gelmesini istiyorsan telefonda konuşurken eve de gel görüşemiyoruz de kv falan karşılaşınca bizede beklerim de gelmiyorsa çok kafana takıyorsan açıkca niye gelmiyorsun de

Mizacı o veya değil zorla mi yaptiracaksiniz yahu? Kadın istemiyor belli ki. Sen öyle istiyorsun, sen gelip gitmek istiyorsun diye öyle davranmak zorunda değil. Garibine gitmiş, eşine söylemiştin filan bırak Allah aşkına. İnsanları rahat bırakın, sosyallescekseniz bir kursa biyere gidin 2 insan tanıyın da millete sarmayın.

Hiç irdeleyip kafaniza takmayın emin olun böylesi daha iyi benim görümcemle de aramız hep mesafeli içli dişli olduğumuzda(bir yıl ayni evde yaşadık ) hep bı sorun yaşadık böyle daha iyi

Zorla yaptırayım demiyorum ki niyeti ne gerçekten çocuklardan kaynaklı mı yoksa görüşmek mi istemiyor? Bunu bildiğim zaman bende kendimi ona göre çekerim gitmem ha çoçuklardansa biz gideriz çekinmeden. Böyle olunca çekiniyorum. İnsanları bunalttığımda yok ayrıca. Bunaltacak olsam kendi kendime düşünmek yerine sürekli gelin der kendim giderdim. Ben niyetini çözmeye çalıştım sadece.

Ben
Görümcemin dört çocuğu var sürekli geliyor çocuklar da evi hep dağıtıyor bıktım artık
gibi bi konu diye düşünmüştüm :)
Böyle de olabilirdi. Mesafe candır.
Evet onu da düşünmüyor değilim böyle şeylerin ortası olmuyor maalesef..
Ya çok ya hiç :)

Eşinize söyleyip, buraya yazana kadar kendisine sorsan simdiye kadar niyetini anlardiniz. Sorulmayacak ayıp bir konu değil, çok buyutuyorsunuz yalnızlıktan, boşluktan heralde.

Eşinize söyleyip, buraya yazana kadar kendisine sorsan simdiye kadar niyetini anlardiniz. Sorulmayacak ayıp bir konu değil, çok buyutuyorsunuz yalnızlıktan, boşluktan heralde.
Evet sormamakta hata ettim. Kendim anlamaya çalıştım. İki çocukla hali hazırda üni okuyorum saracak bir şey bulamadım görümceme sarayım dedim. Haklısınız bunlar hep boşluktan :)

Evet sormamakta hata ettim. Kendim anlamaya çalıştım. İki çocukla hali hazırda üni okuyorum saracak bir şey bulamadım görümceme sarayım dedim. Haklısınız bunlar hep boşluktan :)

Yeterince kafanızi doldurmuyor demek ki... Üniversite okuyorsunuz diye dünyanın en yoğun şeyini yapmiyorsunuz. Ekstra başka şeyler bulabilirsiniz yetmiyorsa.

Keşke benim görümcem de böyle olsa
Daha ne istiyorsun
Kapıdan kovsan bacadan girer
Sürekli bir gösteriş eşime beni çok seviyor Edaları
Böylesi daha iyi

Yeterince kafanızi doldurmuyor demek ki... Üniversite okuyorsunuz diye dünyanın en yoğun şeyini yapmiyorsunuz. Ekstra başka şeyler bulabilirsiniz yetmiyorsa.
Yani aslında çocuklarla çok gezeriz sürekli aktivite yaparız. Eşimle de her hafta sonu geziyoruz. Yine de bu önerinizi dikkate alacağım. Bu ara da evde de amigurumi yapıyorum elim de boş değil hani

4 çocukla bırakın sizi aramayı kendini bile arayıp bulamıyordur bazen inanın :)

Kolay değil 4 çocukla uğraşmak.

Çocuklardan dolayı vakti kalmıyor yada kalan vaktini kendine ayırmak istiyor olabilir. Yada sizinle samimi olmak istemiyordur bu da olabilir.

Sizi anlıyorum hep siz adım atmışsınız biraz da ondan bekliyorsunuz haklısınız da.

Bundan sonra siz de geri adım atın aramayın bir müddet.

Yani aslında çocuklarla çok gezeriz sürekli aktivite yaparız. Eşimle de her hafta sonu geziyoruz. Yine de bu önerinizi dikkate alacağım. Bu ara da evde de amigurumi yapıyorum elim de boş değil hani

Biraz daha zorlasam aya da cikacaksiniz zaten.
Benim colugum çocuğum yok. Gittiğim 2 aktivetem var kimseye gelip gitmeye vaktim olmuyor haftaici gün bitiyor zaten. Siz daha da çoook gezin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…