- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.253
- 398
- Konu Sahibi Amazing family
-
Söylediklerinize katılıyorum. Konuşmadan bilemeyeceğim ne düşündüğünü. En kısa zamanda konuşmayı deneyeceğim.Konuşmada kullandığınız dile bakar aranızın bozulup bozulmaması. Güzel bir şekilde, zan dikmeden samimice sorarsanız, - karşınızdaki kötü niyetli biri- olmadığı sürece açıklayıcı bir cevap alırsınız. Ha sizin sorduğunuz soruyla arayı bozacak olanla da zaten aranız hiç olmamıştır. Korkmayın bu kadar, insanlar konuşur anlaşır, böyle kafada kurup böyle olsaydı niye şöyle demekle olmuyor.
Eşimi doldurduğum yok. Eşim samimiyetimi bilir aksi olsa zaten böyle konuşmama müsade etmezdi. Ben sadece kendi ablam gibi görmek öyle olmak istiyorum tabi kendisi istemiyor olabilir. Devamlı ilgi göstersin demiyorum ama hiç olamaması garibime gidiyor. Ben bile görümcemin çocuklarına birşeyler yapayım gidelim görelim istiyorum. Hala olsam daha da çok olurdu bu isteklerim. Mizacının bu olduğuna inansam zaten takmazdım konusu bile olmazdı.Boş boş atıp tutup eşinize de dolduruyorsunuz. 10 tane değil 4 tane çocuğunuz olsaydı öyle konussaydiniz. 10 tane olsa gelirmiş. Oyalanacak biri arıyor olabilirsiniz ama sizin canınız sıkılıyor diye devamli gelemez 4 çocukla kendinize başka ugrasacak şeyler bulun.
Benim eşimin de yegenleri var ikide bir foto video istediğini görmedim hiç. Herkes sizinle ve sizin cocuklarinizla ilgilensin istiyorsunuz heralde.
Ben görümce değilde Ablam gibi görmek istedim hep ama o mesafeli olduğu için bende birşey yapamıyorumilk defa görümcesi gelmiyor diye yakınanı gördüm.
Biz kadınlar ne istiyoruz artık bunu da anlayamıyorum .
Eşimi doldurduğum yok. Eşim samimiyetimi bilir aksi olsa zaten böyle konuşmama müsade etmezdi. Ben sadece kendi ablam gibi görmek öyle olmak istiyorum tabi kendisi istemiyor olabilir. Devamlı ilgi göstersin demiyorum ama hiç olamaması garibime gidiyor. Ben bile görümcemin çocuklarına birşeyler yapayım gidelim görelim istiyorum. Hala olsam daha da çok olurdu bu isteklerim. Mizacının bu olduğuna inansam zaten takmazdım konusu bile olmazdı.
Hiç irdeleyip kafaniza takmayın emin olun böylesi daha iyi benim görümcemle de aramız hep mesafeli içli dişli olduğumuzda(bir yıl ayni evde yaşadık ) hep bı sorun yaşadık böyle daha iyiSelam kızlar
Başlıkta belirttiğim gibi konu görümcem. Görümcemle hiçbir zaman içli dışlı olmadık. Görüştüğümüzde hep çok iyiyiz. Görüşmediğimizde ise o beni hiç aramaz. Ben önceleri arardım,hal hatır sorardım.
Şimdilerde bir şey soracak olursam arıyorum o kadar. Kendisi zaten hiç aramıyor. Evimize de gelmez. Ancak bir organizasyon olacak,davet edeceğiz öyle gelir. Biz ona bir çok kez gitmişizdir. Böylesi daha mı iyi bilmiyorum ama ben daha sık görüşelim istiyorum. Hadi ben yabancıyım ya abisinin evine gelmez mi insan kocasını çocuğunu alıp. 4 çocuğu var yoğun olabilir ama bu bahane olmamalı diye düşünüyorum.
Bir de yeğenlerini görüştüğümüzde sever fakat ne bileyim bir fotoğraf dahi istemez benden. Halbuki teyzeleri deli olur görüntülü arar,resim ister. Onlara her istediklerini alır. Eşimle iletişim halindeler fakat dikkat ediyorum onda da yeğenleriyle ilgili bir isteği olmuyor özledim bile demiyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle olması normal mi ?
Aman canıma minnet deyip bir şey yapmamak mı doğru olan?
Veya yapılacak bir şey var mı?
Eşime söylediğim zaman ilk başta çocuklarını bahane etti yoğun dedi.
Bende benim 10 tane çocuğumda olsa abime giderdim deyince haklısın gelebilir istese dedi.
Görüştüğümüz çok kişi yok bende bari eşimin kardeşiyle görüşelim istiyorum.
Neyse fazla uzattım sanırım. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Bu arada görümcem benden büyük ne derece önemli bilmem ama belirtmek istedim
Zorla yaptırayım demiyorum ki niyeti ne gerçekten çocuklardan kaynaklı mı yoksa görüşmek mi istemiyor? Bunu bildiğim zaman bende kendimi ona göre çekerim gitmem ha çoçuklardansa biz gideriz çekinmeden. Böyle olunca çekiniyorum. İnsanları bunalttığımda yok ayrıca. Bunaltacak olsam kendi kendime düşünmek yerine sürekli gelin der kendim giderdim. Ben niyetini çözmeye çalıştım sadece.Mizacı o veya değil zorla mi yaptiracaksiniz yahu? Kadın istemiyor belli ki. Sen öyle istiyorsun, sen gelip gitmek istiyorsun diye öyle davranmak zorunda değil. Garibine gitmiş, eşine söylemiştin filan bırak Allah aşkına. İnsanları rahat bırakın, sosyallescekseniz bir kursa biyere gidin 2 insan tanıyın da millete sarmayın.
Evet onu da düşünmüyor değilim böyle şeylerin ortası olmuyor maalesef..Ben
Görümcemin dört çocuğu var sürekli geliyor çocuklar da evi hep dağıtıyor bıktım artık
gibi bi konu diye düşünmüştüm :)
Böyle de olabilirdi. Mesafe candır.
Zorla yaptırayım demiyorum ki niyeti ne gerçekten çocuklardan kaynaklı mı yoksa görüşmek mi istemiyor? Bunu bildiğim zaman bende kendimi ona göre çekerim gitmem ha çoçuklardansa biz gideriz çekinmeden. Böyle olunca çekiniyorum. İnsanları bunalttığımda yok ayrıca. Bunaltacak olsam kendi kendime düşünmek yerine sürekli gelin der kendim giderdim. Ben niyetini çözmeye çalıştım sadece.
Evet sormamakta hata ettim. Kendim anlamaya çalıştım. İki çocukla hali hazırda üni okuyorum saracak bir şey bulamadım görümceme sarayım dedim. Haklısınız bunlar hep boşluktan :)Eşinize söyleyip, buraya yazana kadar kendisine sorsan simdiye kadar niyetini anlardiniz. Sorulmayacak ayıp bir konu değil, çok buyutuyorsunuz yalnızlıktan, boşluktan heralde.
Evet sormamakta hata ettim. Kendim anlamaya çalıştım. İki çocukla hali hazırda üni okuyorum saracak bir şey bulamadım görümceme sarayım dedim. Haklısınız bunlar hep boşluktan :)
Keşke benim görümcem de böyle olsaSelam kızlar
Başlıkta belirttiğim gibi konu görümcem. Görümcemle hiçbir zaman içli dışlı olmadık. Görüştüğümüzde hep çok iyiyiz. Görüşmediğimizde ise o beni hiç aramaz. Ben önceleri arardım,hal hatır sorardım.
Şimdilerde bir şey soracak olursam arıyorum o kadar. Kendisi zaten hiç aramıyor. Evimize de gelmez. Ancak bir organizasyon olacak,davet edeceğiz öyle gelir. Biz ona bir çok kez gitmişizdir. Böylesi daha mı iyi bilmiyorum ama ben daha sık görüşelim istiyorum. Hadi ben yabancıyım ya abisinin evine gelmez mi insan kocasını çocuğunu alıp. 4 çocuğu var yoğun olabilir ama bu bahane olmamalı diye düşünüyorum.
Bir de yeğenlerini görüştüğümüzde sever fakat ne bileyim bir fotoğraf dahi istemez benden. Halbuki teyzeleri deli olur görüntülü arar,resim ister. Onlara her istediklerini alır. Eşimle iletişim halindeler fakat dikkat ediyorum onda da yeğenleriyle ilgili bir isteği olmuyor özledim bile demiyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle olması normal mi ?
Aman canıma minnet deyip bir şey yapmamak mı doğru olan?
Veya yapılacak bir şey var mı?
Eşime söylediğim zaman ilk başta çocuklarını bahane etti yoğun dedi.
Bende benim 10 tane çocuğumda olsa abime giderdim deyince haklısın gelebilir istese dedi.
Görüştüğümüz çok kişi yok bende bari eşimin kardeşiyle görüşelim istiyorum.
Neyse fazla uzattım sanırım. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Bu arada görümcem benden büyük ne derece önemli bilmem ama belirtmek istedim
Yani aslında çocuklarla çok gezeriz sürekli aktivite yaparız. Eşimle de her hafta sonu geziyoruz. Yine de bu önerinizi dikkate alacağım. Bu ara da evde de amigurumi yapıyorum elim de boş değil haniYeterince kafanızi doldurmuyor demek ki... Üniversite okuyorsunuz diye dünyanın en yoğun şeyini yapmiyorsunuz. Ekstra başka şeyler bulabilirsiniz yetmiyorsa.
Yani aslında çocuklarla çok gezeriz sürekli aktivite yaparız. Eşimle de her hafta sonu geziyoruz. Yine de bu önerinizi dikkate alacağım. Bu ara da evde de amigurumi yapıyorum elim de boş değil hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?