- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
- Konu Sahibi Amazing family
-
Benim de 2 çocuğum var. Çocuklu olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum. Ben sürekli gelsin demiyorum ama davet etmesek hiç gelmez. Çocuklu olmak kendimizi herşeyden kısıtlamak olmamalı.10 çocuğunuz da olsa abime giderdim demişsiniz ya, bekara karı boşamak kolaydır diyorum bende.
2 çocuğum var gün nasıl bitiyo anlamıyorum bile. 24 saat bana bile yetmiyo, toplamda 4 çok şanslıysam 6 saat uyumama rağmen.
Eşimi ve ailesini tanımadan önce çevremde evli olup görümcesiyle arkadaş gibi abla kardeş gibi olanlara çok imrenirdim. Bende öyle olmak isterdim. Sadece bir istek çok da dert sayılmazGelse bu sefer 4 cocukla zirt pirt geliyor hic dusunmiyor cocuklar durmuyor yoruluyorum dersin..
Kocanin kardesi sonucta niye bu kadar dert ettin?
Senin kardeslerin senle ve cocugunla ilgileniyorlarmis yetmez mi?
Ben zorunda demedim. Sadece garipsedim. Biz ailecek çok samimiyizdir. Gelinlerimize karşı da öyle .. Alışılmışlıktan farklı olunca öyle bir karşılık aradım sadece. Eşime kötü niyetle demedim fitne sokmak değil amacım ki eşim de doğruladı. Kardeşini de çok sever biliyorum görümcem de abisini çok seviyor. Böyle bir şey ummak kötü mü Allah aşkına? Gerçi siz şimdi kötü dersiniz neyse..sizi de çocuklarınızı da görmek, evinie davet etmek zorunda değil.
ne kadar garipsiniz ya. kendiniz aslında alakanızın olmayacağı bi kadına görümce sıfatı takıp istediğiniz gibi davranmasını bekliyorsunuz. eşiniz tek çocuk da olabilirdi, o zaman da görümcem yok diye ağlar mıydınız?
bi de bu durumu eşinize şikayet edip kardeş arasına fitne sokmayın.
Bir bana mı garip geliyor abisinin evine gelmemesi ?! Görümceme sardığım felan yok yapmayın şunu ya bir kere de iyi tarafından bakın konulara. Neresinde yanlış yapmış konu Sahibi hemen yüklenelim diye laf arıyorsunuz resmen pesÇok ilginç ya. Sizin hiç arkadaşınız yok o zaman görümce ile yakın olayım derdi yaşıyorsunuz. Allah aşkına gidin hobi falan bulun çalışmıyorsanız çalışın kendinizi meşgul edin görümceye sarıp durmayın, bir de eşi fişnikliyorsunuz gelmiyor gelmiyor diye hayret yani
Sizce tüm mesele sosyalleşmek mi?Valla ben dert göremedim kendinize başka çevre edinin hobi edinin kurslara gidin orda sosyallesin
Ben de biraz sizin gibiydim. Hep birilerinden bekledim bir şeyler fakat zaman geçince daha da yalnızlaştım yalnızlaştık.Selam kızlar
Başlıkta belirttiğim gibi konu görümcem. Görümcemle hiçbir zaman içli dışlı olmadık. Görüştüğümüzde hep çok iyiyiz. Görüşmediğimizde ise o beni hiç aramaz. Ben önceleri arardım,hal hatır sorardım.
Şimdilerde bir şey soracak olursam arıyorum o kadar. Kendisi zaten hiç aramıyor. Evimize de gelmez. Ancak bir organizasyon olacak,davet edeceğiz öyle gelir. Biz ona bir çok kez gitmişizdir. Böylesi daha mı iyi bilmiyorum ama ben daha sık görüşelim istiyorum. Hadi ben yabancıyım ya abisinin evine gelmez mi insan kocasını çocuğunu alıp. 4 çocuğu var yoğun olabilir ama bu bahane olmamalı diye düşünüyorum.
Bir de yeğenlerini görüştüğümüzde sever fakat ne bileyim bir fotoğraf dahi istemez benden. Halbuki teyzeleri deli olur görüntülü arar,resim ister. Onlara her istediklerini alır. Eşimle iletişim halindeler fakat dikkat ediyorum onda da yeğenleriyle ilgili bir isteği olmuyor özledim bile demiyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle olması normal mi ?
Aman canıma minnet deyip bir şey yapmamak mı doğru olan?
Veya yapılacak bir şey var mı?
Eşime söylediğim zaman ilk başta çocuklarını bahane etti yoğun dedi.
Bende benim 10 tane çocuğumda olsa abime giderdim deyince haklısın gelebilir istese dedi.
Görüştüğümüz çok kişi yok bende bari eşimin kardeşiyle görüşelim istiyorum.
Neyse fazla uzattım sanırım. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Bu arada görümcem benden büyük ne derece önemli bilmem ama belirtmek istedim
Kendinize gidip gelecek başka arkadaşlar bulursanız gorumcenden beklentiniz azalır. Hobi edinirsiniz arkadaş edinmeseniz bile mesguliyetiniz olurSizce tüm mesele sosyalleşmek mi?
Gerçekten sadece bunu mu çıkardınız(!)
Yahu eşi fişnikleyip bak kardeşin çocuğa rağmen gelmiyor demek ne demek, kadın sizin bu davranışlarınızı anlayıp mesafe koymuş bile olabilir ki haklıdır.Bir bana mı garip geliyor abisinin evine gelmemesi ?! Görümceme sardığım felan yok yapmayın şunu ya bir kere de iyi tarafından bakın konulara. Neresinde yanlış yapmış konu Sahibi hemen yüklenelim diye laf arıyorsunuz resmen pes
Beni bir cümlemle yargılayamazsınız. Ben durduk durmadık yere gidip bunları söylemedim konusu açıldı garip geldiğini söyledim. Biz eşimle ailelerimiz hakkında her şeyi açıkça konuşuruz. Kaldı ki eşim benim dememle kardeşinden soğuyacak veya tepki koyacak birisi değil öyle olsa zaten söylemem. Bence siz bir cümleye göre direk yargıya varmayın. Hayatınızda da öyle. İyi günlerYahu eşi fişnikleyip bak kardeşin çocuğa rağmen gelmiyor demek ne demek, kadın sizin bu davranışlarınızı anlayıp mesafe koymuş bile olabilir ki haklıdır.
Siz öylesiniz diye eş tarafı da aşırı samimi olmak zorunda mı anlamıyorum. Ama eşi gazlayana kadar size hak veriyordum bu noktadan sonra görümce haklı bende olsam uzak dururum
Olabilir tabi saygı duyarımBüyük olasılıkla abisini,yigenlerini görmeyi o da istiyordur.... ama sizinle arasında belli bir mesafe olmasını da istiyordur.Bu yüzden davet edildiğinde geliyor,siz gittiğinizde güler yüzle sizi ağırlıyor ama bunun dışında kendisi bir görüşme çabasında olmuyordur.
Gidip gelecek arkadaşlarım var çok tercih etmiyorum. Aİlem yeterli şükür .. Hobim de var amigurumi yapıyorum da bir şey merak ettim ben çok yalnızım sosyalleşmek istiyorum diye bir konu açmadım başka konuya cevap yazıyor olmayasınız ?Kendinize gidip gelecek başka arkadaşlar bulursanız gorumcenden beklentiniz azalır. Hobi edinirsiniz arkadaş edinmeseniz bile mesguliyetiniz olur
Resmen benim gorumceyi anlatmissin okurken şok oldum. Benimki de öyle yegenlere karşı falan öyle farklı bi ilgisi yok abisiyle bile çok arayıp konuşmazlar oysa teyzeler sürekli arar sorar yani hala biraz da abisiyle aşırı yakin değilse çocuk çoluk da varsa daha uzak oluyor sankiSelam kızlar
Başlıkta belirttiğim gibi konu görümcem. Görümcemle hiçbir zaman içli dışlı olmadık. Görüştüğümüzde hep çok iyiyiz. Görüşmediğimizde ise o beni hiç aramaz. Ben önceleri arardım,hal hatır sorardım.
Şimdilerde bir şey soracak olursam arıyorum o kadar. Kendisi zaten hiç aramıyor. Evimize de gelmez. Ancak bir organizasyon olacak,davet edeceğiz öyle gelir. Biz ona bir çok kez gitmişizdir. Böylesi daha mı iyi bilmiyorum ama ben daha sık görüşelim istiyorum. Hadi ben yabancıyım ya abisinin evine gelmez mi insan kocasını çocuğunu alıp. 4 çocuğu var yoğun olabilir ama bu bahane olmamalı diye düşünüyorum.
Bir de yeğenlerini görüştüğümüzde sever fakat ne bileyim bir fotoğraf dahi istemez benden. Halbuki teyzeleri deli olur görüntülü arar,resim ister. Onlara her istediklerini alır. Eşimle iletişim halindeler fakat dikkat ediyorum onda da yeğenleriyle ilgili bir isteği olmuyor özledim bile demiyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle olması normal mi ?
Aman canıma minnet deyip bir şey yapmamak mı doğru olan?
Veya yapılacak bir şey var mı?
Eşime söylediğim zaman ilk başta çocuklarını bahane etti yoğun dedi.
Bende benim 10 tane çocuğumda olsa abime giderdim deyince haklısın gelebilir istese dedi.
Görüştüğümüz çok kişi yok bende bari eşimin kardeşiyle görüşelim istiyorum.
Neyse fazla uzattım sanırım. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Bu arada görümcem benden büyük ne derece önemli bilmem ama belirtmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?