Görümcem

Görümcemi çok çok severim,en ufak şekilde bile kırılmadım kendisine,hiç bir problemimiz yok.
Ayrı şehirlerdeyiz,eşim haftada bir arar ablasını.
Ben de 10-15 günde bir arar,hal hatır sorarım, bazen de o arar.
Aynı şehirde olsak ve bana fazla gelip gitmese bunu dert eder miydim? Hayır.
Neden derseniz ben herkesle mesafeli olmayı seven biriyim.
İşyerinde de,aile ve akraba ilişkilerinde de...
Fazla samimiyetin,tez ayrılık getirdiğine inanırım.
Eş ailesiyle,buna daha fazla dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum.
25 yıldan beri eşimin ailesiyle -ki ilk 10 yıl aynı şehirdeydik- bir sıkıntı veya sorun yaşamadıysam,bunda saygılı ve mesafeli
olmamın büyük etkisi var.

Anladığım kadarıyla sizinle,görümcenizin mizaçları farklı.
Siz üstüne hareketli,gezmeyi,insanlarla görüşmeyi seven ve kolay yorulmayan
birisiniz sanırım.
Görümcenize bozulmak yerine mizaç ve tarz farklılığınız olduğunu düşünün.
İlle samimi olup gidip-gelecek birilerine ihtiyaç duyuyorsanız,görümceniz yerine yaşıtınız birilerini veya arkadaşlarınızdan mizacınıza yakın olanları tercih edin.

Benim de 2 çocuğum var. Çocuklu olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum. Ben sürekli gelsin demiyorum ama davet etmesek hiç gelmez. Çocuklu olmak kendimizi herşeyden kısıtlamak olmamalı.

Gelse bu sefer 4 cocukla zirt pirt geliyor hic dusunmiyor cocuklar durmuyor yoruluyorum dersin..

Kocanin kardesi sonucta niye bu kadar dert ettin?

Senin kardeslerin senle ve cocugunla ilgileniyorlarmis yetmez mi?
Eşimi ve ailesini tanımadan önce çevremde evli olup görümcesiyle arkadaş gibi abla kardeş gibi olanlara çok imrenirdim. Bende öyle olmak isterdim. Sadece bir istek çok da dert sayılmaz

Bu konuda ben de sizin gibi düşünüyorum. Belki de ailemde öyle gördüğüm için olabilir. Annem de hala ve kuzenlerim için ölür nerdeyse, kendi çocukları gibi sever. Kuzenlerim de halacım halacım diye yerler resmen annemi. Bu durum benim çok hoşuma gittiği için görümcemle daha samimi olmayı isterdim ama biz de mesafeliyiz. Gerçi gelir gideriz ama tam bir samimiyet kurulmadı.

Ben zorunda demedim. Sadece garipsedim. Biz ailecek çok samimiyizdir. Gelinlerimize karşı da öyle .. Alışılmışlıktan farklı olunca öyle bir karşılık aradım sadece. Eşime kötü niyetle demedim fitne sokmak değil amacım ki eşim de doğruladı. Kardeşini de çok sever biliyorum görümcem de abisini çok seviyor. Böyle bir şey ummak kötü mü Allah aşkına? Gerçi siz şimdi kötü dersiniz neyse..

Bir bana mı garip geliyor abisinin evine gelmemesi ?! Görümceme sardığım felan yok yapmayın şunu ya bir kere de iyi tarafından bakın konulara. Neresinde yanlış yapmış konu Sahibi hemen yüklenelim diye laf arıyorsunuz resmen pes

4 çocukla hayat çok zordur eminim kafasini kasiyacak zamani yoktur kadinin
cocuklar gittigi yerde rahat vermiyor olabilirler mahcup oluyordur belki
benim bir kizim var abim yeni evlendi baska sehirde daha evine gidemedim 1 senedir kizim asiri huysuz ve merakli suan cunku heryeri kurcalamaya calisiyor falan insan abisinin evide olsa gelin cekmek zorunda degil biraz daha sakinlesince gideyim diyor bu umursamamak degil ince dusunce belki gorumcenizde boyledir
gelinimiz suan hamile gecen abim cocugun ultrason videosunu gonderdi yigenim olacak diye cok mutluyum ama videoya bir uorum bile yazacak zamani bulamadim unuttum abim 2 gun sonra soyledi sanirim oda sizin gibi dusundu ama umursamamazlik degil inanin bazen bir mesaj atacak bir alo diyecek zaman bulamiyorum o napsin 4 cocukla

Ben de biraz sizin gibiydim. Hep birilerinden bekledim bir şeyler fakat zaman geçince daha da yalnızlaştım yalnızlaştık.
Baaı insanların hayata bakışları farklı olabiliyor. Siz istiyorsanız adım atın. Bir kaç kez deneyin.
Ayrıca ben tek çocukla hiç birşeye yetişemiyorum. Kadının elinden tutmuş olursunuz belki

Benimde 4 cocugum var,biri 13 digeri 10 birde ikizlerim var 4 bucuk yasinda,basimi kasiyacak vaktimde var gezmeyede vaktim var asil ben anlamiyorum 1-2 tane cocugu olupta yok onu yapamiyorum yok bunu yapamiyorum diyenlere,istedikten sonra her seyi yaparsin,

Yahu eşi fişnikleyip bak kardeşin çocuğa rağmen gelmiyor demek ne demek, kadın sizin bu davranışlarınızı anlayıp mesafe koymuş bile olabilir ki haklıdır.
Siz öylesiniz diye eş tarafı da aşırı samimi olmak zorunda mı anlamıyorum. Ama eşi gazlayana kadar size hak veriyordum bu noktadan sonra görümce haklı bende olsam uzak dururum

Büyük olasılıkla abisini,yigenlerini görmeyi o da istiyordur.... ama sizinle arasında belli bir mesafe olmasını da istiyordur.Bu yüzden davet edildiğinde geliyor,siz gittiğinizde güler yüzle sizi ağırlıyor ama bunun dışında kendisi bir görüşme çabasında olmuyordur.

Beni bir cümlemle yargılayamazsınız. Ben durduk durmadık yere gidip bunları söylemedim konusu açıldı garip geldiğini söyledim. Biz eşimle ailelerimiz hakkında her şeyi açıkça konuşuruz. Kaldı ki eşim benim dememle kardeşinden soğuyacak veya tepki koyacak birisi değil öyle olsa zaten söylemem. Bence siz bir cümleye göre direk yargıya varmayın. Hayatınızda da öyle. İyi günler

Olabilir tabi saygı duyarım

Kendinize gidip gelecek başka arkadaşlar bulursanız gorumcenden beklentiniz azalır. Hobi edinirsiniz arkadaş edinmeseniz bile mesguliyetiniz olur
Gidip gelecek arkadaşlarım var çok tercih etmiyorum. Aİlem yeterli şükür .. Hobim de var amigurumi yapıyorum da bir şey merak ettim ben çok yalnızım sosyalleşmek istiyorum diye bir konu açmadım başka konuya cevap yazıyor olmayasınız ?

Resmen benim gorumceyi anlatmissin okurken şok oldum. Benimki de öyle yegenlere karşı falan öyle farklı bi ilgisi yok abisiyle bile çok arayıp konuşmazlar oysa teyzeler sürekli arar sorar yani hala biraz da abisiyle aşırı yakin değilse çocuk çoluk da varsa daha uzak oluyor sanki

Teyzeler ister tabi , kardeşiniz .

Halalar bir foto ister , bir iki özler sonrası göze batar.

Bir cümle kurar, savaşa sebep olur.

Zaten dört tane çocuğu varmış
Kadın zaten bitiktir çocuklarla alakalı ne yapsın senin çocuğunu
Ancak kıskanır ve zaten pışpışlamaya enerjisi kalmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…