Görümcem

hem gelinim hem gorumce.esimin tarafi ölsem dahi aramazlar anca esimi ararlar nasilim diye.aramizda hic bi sorun yok kavga falan yok ama huylari boyle.davet etmezsek asla gelmezler haa gelselerde aniden isleri duserse gelir.gelelim bana 6 yengem var hepsiyle aram iyi arariz sorariz birbirimizi.ikisi bana yakin onlara firsat buldukca giderim onlarda bana gelir.

napsın görümce. artık dünya iyi konuşsanda kötü konuşsanda alınan gelinlerle doldu. o yüzden mesafe iyidir mesafe candır. herhangi bir olumsuzluk oluşmasın diyedir. ayrıca valla ben bir çocukla özgür hareket edemiyorum kadın 4 çocukla nasıl etsin allah askına. sen 10 çocukla giderdim diyerek ezbere konuşuyorsun

Eşinizle kardeşi arasındaki ilişki, sizinle ilişkisi, 4 çocuk, mesafeli ilişkiden yana olması gibi bir sürü değişken var.
4 çocuk annesi annem, özel günler dışında çok nadir birilerine ziyarete giderdi.
Özel araba vs yok ise imkansız gibi.
Davet edin gelirse gelir diğer türlü gelmez. Kafaya takacak bir şey değil.

Benim en çok hoşuma giden şey senin görümcenle sıkı fıkı olmak istemen. Takdir ettim. Ama 4 çocuk işi zorlaştırır. Hele bide arabaları yoksa hiç dokunma :))) ben de bi görümceyim, çok gidemem, belki istemez diye düşünürüm. Belki gelin olarak bu samimiyeti kurmak size düşer.. Mesela sen gittiğinde seviniyor mu gördüğüne, sana samimi davranıyor mu bunları önemse. Bide annesine karşı tutumunda saygılı mısın. Bi kız annesine saygılı davranan gelini benimser..

Görümce görümce görmeyim ömrümce demiş eskiler benimkide öyleydi ilk evlendik uzak şehirdeydk eşimle gün içinde eşimi arardı genelde onla konuşur arada beni isterdi baktm böyle ben hiç aramadm bi araya gelince iyiyz guler eğlenirz dedikodusu şunu bunu yok asla ama arayıp sorma görme falan yok hamileym arkadaşlarm bile ultrason resmi istedi beneğimn halası hiiiçççç senmiisn hala dedirtiyor peki bu benim umrumdamı aslaaa daha iyi bence eşim zaten ablasını biliyor soğuk bi yapısı varmış boşver kısacası

Bir görümce olarak yazayım dedim görümceniz karakter olarak soğuk biri olsa bile yeğenlerine karşı nasıl ilgisiz olabilir, benim yeğenlerimin resimlerine bakmadığım gün yoktur, farklı şehirlerdeyiz o yüzden resimleriyle idare ediyorum kuzuların :) çocuğum gibi her biri, iki elim kanda olsa onları görmeden duramam.

Çok sıkı fiki olmak istemiyor olabilir zorlamayin hem çok muhabbet tez ayrılık getirir 4 cocuk engel deyil demissiniz ama bence engel ben hergün biyerde gezerdim şimdi iki çocukla araba olmadan hicbiyere gitmiyorum cocuksuz eve gitmiyorum amcama halama bile gitmiyorum çünkü çok zor sevme konusuna gelince kadinda zaten 4 çocuk var kadın çocuktan bitmiştir başka çocuk sevecek halde zmanda kalmıyor ilk yeğenim dogdugunda aklımı yiyordum hatta abimler başka şehirde yaşadığı için isyan etmistim yeğen dogdugunda Babam benide onlarla gönderdi ama suan ikinci yeğenim oldu bizede yakinlar gidiyorum ama uzaktan seviyorum öpmek bile çok nadir sevgi aynı sevgi ama çocuktan bıktım kucağıma alıp sevesim gelmiyor gorumcenizde kadın yorulmustur

Samimiyetsizce gorusmesindense hic gorusmemesi daha iyi bosver.esinle konusuyor mu surekli?benim gorumcem basta baya arardi sorardi filan sonra ne kadar ikiyuzlu oldugunu anladim ben mesafe koydum hic konusmuyoruz mecbur kalmadikca.kafam rahat.

Haklısınız bende sormak istiyorum veya gönül koyduğumu belli edeyim diyorum ama yanlış anlaşılmasından korkuyorum. Görüştüğümüzde iyi olan aramızı bozmak istemiyorum
Bence kaşınma otur oturduğun yerde, görümce birde bakmışsın görümcek olmuş. Fazla samimiyet iyi değildir, anın tadını çıkar

Arabaları var. Gittiğimizde veya bize gelirse gayet iyiyiz. Kendiside iyi ağırlar Güler yüzlü birisi. Ama böyle laf arasında akrabalarından kızlarla konuştuğunu felan söylüyor duyunca üzülüyorum beni neden aramıyor madem vakti var arıyor diyorum kendi kendime
Çünkü ben onu ararım,yeğenlerimi sorarım memnun kalır aradığıma fakat aramaz. Kötü niyetli birisi olduğunu da düşünmüyorum. Belki de mesafeli olup çok bunaltmak istemiyordur. Kv ile de iyiyiz sıkıntımız yok şükür görümcemden çok görüşüyoruz

Bence kaşınma otur oturduğun yerde, görümce birde bakmışsın görümcek olmuş. Fazla samimiyet iyi değildir, anın tadını çıkar
Ahahahha güldürdünüz
Ortası olmuyor değil mi ya çok samimi ya mesafeli :)

10 çocuğunuz da olsa abime giderdim demişsiniz ya, bekara karı boşamak kolaydır diyorum bende.

2 çocuğum var gün nasıl bitiyo anlamıyorum bile. 24 saat bana bile yetmiyo, toplamda 4 çok şanslıysam 6 saat uyumama rağmen.

Gelse bu sefer 4 cocukla zirt pirt geliyor hic dusunmiyor cocuklar durmuyor yoruluyorum dersin..

Kocanin kardesi sonucta niye bu kadar dert ettin?

Senin kardeslerin senle ve cocugunla ilgileniyorlarmis yetmez mi?

sizi de çocuklarınızı da görmek, evinie davet etmek zorunda değil.
ne kadar garipsiniz ya. kendiniz aslında alakanızın olmayacağı bi kadına görümce sıfatı takıp istediğiniz gibi davranmasını bekliyorsunuz. eşiniz tek çocuk da olabilirdi, o zaman da görümcem yok diye ağlar mıydınız?
bi de bu durumu eşinize şikayet edip kardeş arasına fitne sokmayın.

Çok ilginç ya. Sizin hiç arkadaşınız yok o zaman görümce ile yakın olayım derdi yaşıyorsunuz. Allah aşkına gidin hobi falan bulun çalışmıyorsanız çalışın kendinizi meşgul edin görümceye sarıp durmayın, bir de eşi fişnikliyorsunuz gelmiyor gelmiyor diye hayret yani

Valla ben dert göremedim kendinize başka çevre edinin hobi edinin kurslara gidin orda sosyallesin

Boşver takma bazı insanlar çekingen olabiliyor sürekli evinde olan herşeye burnunu sokan ortalığı karıştıran görümceler var şükret bnce sen saygında kusur etme soğukta durma bizede buyrun gelin de yeri geldiğinde güler yüzle

Boşver canım boylesi daha iyi. Ne kadar iç içe olursan o kadar sıkıntı oluyor :) benim kendimden küçük bekar gorumcem var. 2 ay once doğum yaptım, hala da arayıp hayırlı olsun demedi. Ben aramasam aramaz sizinki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…