• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem

Benim anladığım görümceler ne yapsa batıyor. Siz söylemişsiniz çok titiz olduğunu. Hoş görün bence. Öyle biri olmasaydı alınmakta da kavga etmekte de haklısınız derdim.

O lafı eden benim için terbiyesizdir kusura bakmayın kadın ailesiyle yaşıyor kendi evi kendi keyfi ki bu bir hastalık elinde olan bir şey değil dimi? Adı üstünde hastalık
kadının yaşadığı kendi evi var, kayınvalidemin evinde yapıyor bunları.

hanımefendi asıl terbiyesiz sizsiniz, aynı zamanda hadsizsiniz!

Derdim gitmemek değil aslında, "Evi kirleteceğim" düşüncesi...

Ben zaten kullandığım bardakları vs . Makinaya koymadan çıkmam.

Benimde abim var, hayatta böyle birsey diyemezdim. Ben mi yanlıs düşünüyorum diye anlamak istedim.

Görümcem dğeil bunu benim kız kardesim yapsa ağzının payını verir giderdim. Eşimin susması da beni ayrıca deli etti.
Narsist ve kendisinde de Okb olan kocanızın nasıl bir tepki vermesini bekliyordunuz? Yani eski konuları açmak istemiyorum ama eşinizin normal olmadığını siz de biliyorsunuz. Bu şekilde kabul edip devam ettiniz, adam değişmeyecek.

Merhaba Arkadaslar ,

Eşimle aramızda ciddi polemiğe dönüşen bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.

Kayınvalidemle görümcem aynı evde kalıyorlar. Görümcem 30 yaşında bekar. Çok Titiz bir kız.

Hafta sonu uzun zamandır görmediğimiz için kayınvalidemi görmeye gidelim dedik , eşim kız kardeşini aradı aldığımız cevap "yeni temizlik yaptım şimdi gelmeyin , iki hafta sonra gelirsiniz" oldu. Eşimin cevabı ise "tamam".

Ben bunu saygısızlık olarak gördüm . Eşim bana hak veriyor ama ona da hak veriyor. Bayram öncesi tekrar temizlik yapmak istemeyebilirmiş.

Ben bayramda gitmek istemiyorum , eşimde annesini görmek için gitmek istiyor.

Bende sen git sana beni sorarlarsa da "evi kirletmemek için gelmedi dersin " diyorum. Biz tartışmaya başlıyoruz.

Siz söyleyin ben ne yapayım?

sen çok haklısın görumcen titiz değil, bildiğin beyinsiz.
evdeki eşya kirlenmesin diye 2 kişinin kalbini kırıcam?

Muhtemelen benimki de 20 yıl sonra böyle olur.

Bu arada çocuğumuz yok , olsa da halasına temizlemek zor gelmemeli diye düşünüyorum. Zaten sürekli kendimi kollamaktan diken üstünde oturuyorum gittiğimde.

çocuk da yoksa evi nasıl kirletiyorsunuz

o zaman ileri derecede hasta görümceniz

yani sizin bastığınız yer, oturduğunuz koltuk kirleniyor ona göre

2 hafta sonra da gitseniz rahatsız olacak

burada da konular var geldiler çorapları ile halıma bastılar vs diye ya da dışarıda giydiği pantolon ile koltuğa oturdu

bence bunlar boşluktan oluyor

görümceye hayırlı kısmet iki de yaramaz oğlan çocuğu dualarınızda bulunsun

Merhaba Arkadaslar ,

Kayınvalidemle görümcem aynı evde kalıyorlar. Görümcem 30 yaşında bekar. Çok Titiz bir kız.

Hafta sonu uzun zamandır görmediğimiz için kayınvalidemi görmeye gidelim dedik , eşim kız kardeşini aradı aldığımız cevap "yeni temizlik yaptım şimdi gelmeyin , iki hafta sonra gelirsiniz" oldu. Eşimin cevabı ise "tamam".

Ben bunu saygısızlık olarak gördüm . Eşim bana hak veriyor ama ona da hak veriyor. Bayram öncesi tekrar temizlik yapmak istemeyebilirmiş.

Bende sen git sana beni sorarlarsa da "evi kirletmemek için gelmedi dersin " diyorum. Biz tartışmaya başlıyoruz.

Ben olsam birdaha gitmezdim kesinlikle eşimde egerki görümcem böyle deseydi eminim oda gitmezdi büyük saygısızlık

Valla gorumceye varana kadar enişte bey de okb hastasıymış. Onunla yaşayabiliyorsanız ki yasiyorsunuz, gorumceye çok laf etmeyin bence zaten hepimizden tecrübelisiniz bu konuda.

Merhaba Arkadaslar ,

Kesinlikle terbiseyesizce bir cevap.sonucta siz ziyarete gidiyorsunuz evi pisletmek icin değil kaldiki 2 hafta temiz kalmaz hicbir ev.ama sen yinede araya girme,%100 hakli bile olsan eşin kardeşini tutacak tamam dediğine göre haklı sebeplerini bulacak kendince ve suclu olan siz olacaksınız yine.bizde bayramda memlekete gidecekmişiz benimde görümce gelcekmis bide kayın ee ufak bebegim var nasil sığacağız diye kara kara düşünüyorum simdiden.20 saatlik yol bebek kucağımda gitmek istemiyorum açıkçası ama eşimde "napim gelme mi diyim gelene "diye savunmaya geciyor hemen.uyuz oluyorum naapsam netsemde gelmese diye düşünüyorum bend.şey biti gibi her gittiğimiz yere geliyor ayy😂

empatiyi her iki taraf için de yapmanızı öneririm.
iki tarafında misafir olduğu bir evde sürekli diken üstünde olmak çok zor oluyor zira.
Eşinizin 50 yaşında ki bir kadın için ablası için demesi kimseye normal gelmez. Evet bu hastalık zor ama hasta gözüyle bakarsanız umrunuzda olmaz. Elinde olmadan yapıyor o da istemezdi böyle olmak. Ki komu sahibin eşide okb hastası daha beter şeyler yapıyor. Eşide kardeşini anlayışla karşılamış çünkü o da aynı dertten muzdarip🤷🏼‍♀️ Benim görümcem hasta olsa kv yi çağırırım ya da dışarda yemek yerim çünkü öyle insanlar o an strese giriyor biz bile misafir geldiğinde çocuğuna sahip olmayan rahat ınsanlar olabılıyor çay dökülüyor hıc oralı olmaz benim annem normal titizdir bır sey dıyemez ama kızarır dolar içine atar. O bır de hasta içinde tutamıyor

Benim yaşadığım hayat değil arkadaşlar. 4 . yılındayım evliliğimin.

Burada yazdığım hiç bir sorunu çözemedim ama evliliğim devam ediyor. Muhtemelen "müstehak " yazacak ne yaşadığımı ne çektiğimi bilmeyecek arkadaslarım olacaktır.

Buyrun "linç " edebilirsiniz.
Buraya nerden geldik yahu, görümceniz anormal.
Müstehaklıkla ne alakası var?
Ne yaşıyorsanız, çekiyorsanız kendinize.
Kimsenin hayatı mükemmel de değil.
Ama bu demek değil ki yapılan terbiyesizliğe susun.
Gitmeme hakkınızı kullanın o kadar.

Back
X