• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem

Gorumcenizde okb falan varsa ve asiri takintiliysa kizmayin benim oglumda oyle ve inanin eve misafir gelecegi zaman babasiyla disari gonderiyorum birinin gelip gittigini anlamasin diye cunki bu yaz sicaginda bile insanlarin corap giyinmesini istiyo gelen tum arkadaslarimin kucuk cocuklari var bu sicakta corap giymek mantiksiz ve yok yatagima degdiler yok yanima yaklastilar diye krize giriyo bizde boyle bir cozum bulduk cocugum yoksa resmen kendini yiyip bitiriyo sende takilma belliki gercekten hasta gorumcen bu konuda

Benim yaşadığım hayat değil arkadaşlar. 4 . yılındayım evliliğimin.

Burada yazdığım hiç bir sorunu çözemedim ama evliliğim devam ediyor. Muhtemelen "müstehak " yazacak ne yaşadığımı ne çektiğimi bilmeyecek arkadaslarım olacaktır.

Buyrun "linç " edebilirsiniz.

Çok terbiyesizce bişey görümcenizin yaptığı.
orası eşinizin de evi sayılır annesi orada olduğu için, bence önceden haber vermeden gidin.

bende de bu model bi görümce var, 50 yaşında bekar ve temizlik hastası.
kvmin evine gittiğimizde bayramlarda vs. sırf onun yüzünden 3 gün duş almadığım oluyor, çünkü banyoya girenin hemen peşinden saatlerce yer süpürüp siliyor. eşim de diyor ki "istediğini yap, saçlarını dök yerlere, işi ne temizlesin, o ondan zevk alıyor" diyor. halbuki kadın zevk almıyor surat asıyor.
Kocanız çok terbiyesiz işi ne temizlesin nedir ya kalksın kendi pisliğini kendi temizlesin bi zahmet

Ay ne kadar buyutuyorsun şöyle şeyleri okb si olabilir temizlik konusunda da eşinle alakası ne de adamla aranızda sorun

iletişim kuramıyormusunuz diyecegın varsa kıza söyle
Eşinizin annesi gelsin size madem çok görmek istiyorsunuz

kendi adıma umrumda olmaz sorun da etmem siz 2 hafta sonra gelmek istemıyorsunuz o da şimdi istemıyor hani

Eşiniz tek gider
Bu bence görümce olduğu için artık sürü psikolojisi olmuş

Bu arada evi temızleyen kadına bakan oysa ben bunu hiç bir şey olarak algılamazdım kendi evi

illa çok tepki vermek istiyorsanız kendi tepkinizi kendiniz verin adamı darlamayın sinir oluyorum şöyle şeylere

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim yaşadığım hayat değil arkadaşlar. 4 . yılındayım evliliğimin.

Burada yazdığım hiç bir sorunu çözemedim ama evliliğim devam ediyor. Muhtemelen "müstehak " yazacak ne yaşadığımı ne çektiğimi bilmeyecek arkadaslarım olacaktır.

Buyrun "linç " edebilirsiniz.
Onu bilmem ama görümcenizin hali hal değil. Tedavi olması lazım.

Merhaba Arkadaslar ,

Eşimle aramızda ciddi polemiğe dönüşen bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.

Kayınvalidemle görümcem aynı evde kalıyorlar. Görümcem 30 yaşında bekar. Çok Titiz bir kız.

Hafta sonu uzun zamandır görmediğimiz için kayınvalidemi görmeye gidelim dedik , eşim kız kardeşini aradı aldığımız cevap "yeni temizlik yaptım şimdi gelmeyin , iki hafta sonra gelirsiniz" oldu. Eşimin cevabı ise "tamam".

Ben bunu saygısızlık olarak gördüm . Eşim bana hak veriyor ama ona da hak veriyor. Bayram öncesi tekrar temizlik yapmak istemeyebilirmiş.

Ben bayramda gitmek istemiyorum , eşimde annesini görmek için gitmek istiyor.

Bende sen git sana beni sorarlarsa da "evi kirletmemek için gelmedi dersin " diyorum. Biz tartışmaya başlıyoruz.

Siz söyleyin ben ne yapayım?
Çok saçma bayramdan bayrama kalmış kaç gün heralde ozamana kadar gelen misafirleri kapıdan çeviricek hay allahım nasıl insanlar var 😁

Ay ne kadar buyutuyorsun şöyle şeyleri okb si olabilir temizlik konusunda da eşinle alakası ne de adamla aranızda sorun

iletişim kuramıyormusunuz diyecegın varsa kıza söyle
Eşinizin annesi gelsin size madem çok görmek istiyorsunuz

kendi adıma umrumda olmaz sorun da etmem siz 2 hafta sonra gelmek istemıyorsunuz o da şimdi istemıyor hani

Eşiniz tek gider
Bu bence görümce olduğu için artık sürü psikolojisi olmuş

Bu arada evi temızleyen kadına bakan oysa ben bunu hiç bir şey olarak algılamazdım kendi evi
Eşide okb hastası ondan

Muhtemelen benimki de 20 yıl sonra böyle olur.

Bu arada çocuğumuz yok , olsa da halasına temizlemek zor gelmemeli diye düşünüyorum. Zaten sürekli kendimi kollamaktan diken üstünde oturuyorum gittiğimde.
benim de çocuğum yok, en son böyle güzel bi laf ettim zaten "yeğenin olsun da sen gör pisliği temizliği" gibilerinden, yeter ki olsun her şeyini yaparım diyor.

Ne güzel gitmeyin işte, oturun evinizde. Bu sıcakta iş haricinde dışarı çıkmak eziyet. Başkası eş ailesine gidecek diye üzülür konu açar, siz gitmiyorsunuz diye dert ediniyorsunuz.

Görümcen hasta.
Yani Tedavi olmalı..
Temizlik titizlik kadar güzel bşy yok ama
Bu kadarı fazla..Gerçekten destek almalı .

Kocanız çok terbiyesiz işi ne temizlesin nedir ya kalksın kendi pisliğini kendi temizlesin bi zahmet
çok zorluyor çünkü insanları görümcem, kocam terbiyesiz değil, ablası saygısız.
80 yaşında babasının yanında 5 saat süpürge çalıştırıyor. herkes yaka silker durumda.
bu arada kimsenin kendi döküntüsünü toplamasına müsaade etmiyor. işin iç yüzünü bilmeden kocama terbiyesiz diyemezsiniz.

Ciddn çok zor bir hastalık bu arada hani böyle hastalığı olan biri için saygısızlık bu diyip bir de bunu buyuk sorun haline getırmek bana normal gelmedi

aman ne buyuk saygısızlık
Bende aynı düşünüyorum üstte bir arkadaşın kocası bekar 50 yaşında ki ablası için eşine gir banyoya saç dök işi ne temizledin demiş kendi pisliklerini sırf hasta diye temizlettirip dalga konusu oluyor😒

bi de niye bu konu yüzünden eşinizle kötü oluyorsunuz ki? sadece sizi değil kendi kardeşini de istemiyor. adam da bu huyunu bildiği için tamam demiş. bence konuyu uzatmayın aile huzurunuz önemli

Ne güzel gitmeyin işte, oturun evinizde. Bu sıcakta iş dışı dışarı çıkmak eziyet. Başkası eş ailesine gidecek diye üzülür konu açar, siz gitmiyorsunuz diye dert ediniyorsunuz.

Derdim gitmemek değil aslında, "Evi kirleteceğim" düşüncesi...

Ben zaten kullandığım bardakları vs . Makinaya koymadan çıkmam.

Benimde abim var, hayatta böyle birsey diyemezdim. Ben mi yanlıs düşünüyorum diye anlamak istedim.

Görümcem dğeil bunu benim kız kardesim yapsa ağzının payını verir giderdim. Eşimin susması da beni ayrıca deli etti.

çok zorluyor çünkü insanları görümcem, kocam terbiyesiz değil, ablası saygısız.
80 yaşında babasının yanında 5 saat süpürge çalıştırıyor. herkes yaka silker durumda.
bu arada kimsenin kendi döküntüsünü toplamasına müsaade etmiyor. işin iç yüzünü bilmeden kocama terbiyesiz diyemezsiniz.
O lafı eden benim için terbiyesizdir kusura bakmayın kadın ailesiyle yaşıyor kendi evi kendi keyfi ki bu bir hastalık elinde olan bir şey değil dimi? Adı üstünde hastalık

Back
X