Görümcem

Yaaa çok güldüm valla anlatma tarzınıza Allah size de güldürsün

Bir insan size saygisizlik yapabiliyorsa bu sizin ona tepki göstermemenizden oluyor. Benim kaynim ilk tanistigimiz zamamlar bana el kol hareketi ile saygsizlik yapti, bir güzel ayar verdim ondan sonra bir daha asla saygida kusur etmedi. Bana da "ah niye öyle yaptin. Annesi babasi üzülür" diyen oldu. Bende "annesi babasi ona göre terbiye edecekti" dedim. Biz bir aileye gelin geliyorsak bu hic tanimadigimiz insanlarin bize saygisizlik yapabilecegi anlamina gelmez. Biz ama buna izin versek gelen giden tekmw vurur. Kavgadan kacmamak lazim

Sizde kendimi gördüm tüm olaylar aynı bende aynı apartmandayım düğünümde ramazan sonra olmuştu. Benim görümce daha sıkıntıydı ama abiler öyle soğuk yapıp mesafe koymuyor. Hele siz girerseniz araya daha da kıymete biner. Benim çözmem zaman aldı siz daha kısa sürsün istiyorsanız görümceyi şikayet etmeyi bırakın.

Olanları eşinizae anlatmadan nasıl duruyosunuz ben moralim bozulduğunda direk ona anlatasım geliyor nasıl çözdünüz

Ay yeminle aynı ben. Sesiniz çıkmaya başlayınca susacaktır
Bir seferinde gene yaptı görümcem bişeyler bende tepki verdim ilk defa normalde kimseyle tartışmaya giremem öyle bir yapım var gitmiş hemen nişanlıma annesine babasına anlatmış böyle dedi bana diye. Yani ben bişey yapmadığmdan dolayı o gidip nişanlıma beni kötüleyemiyor ben ama anlattığım için belki nişanlım o gözle bakıyor baana

Olanları eşinizae anlatmadan nasıl duruyosunuz ben moralim bozulduğunda direk ona anlatasım geliyor nasıl çözdünüz
Olayla başbaşa kalmalısınız. Duygunuzu sindirin. Bu bana ne kazandırıcak sakin olmalıyım diyin. Nişanlıma anlatarak ne amaçlıyorum bu çözüm olucak mı diye sorun kendinize. Sakinleşince anlatma isteğiniz geçicek.

Hazır cevap değilim keşke olsam da o an bende onun haddini bildirsem öyle olmayınca da düşünüp düşünüp söylemediklerim için sinir oluyorum

kardeşi kaç yaşınsa 7 mi ? abim var yengemle mutlu olsun beni arayıp sormasın hatta silsin beni hayatından sorun değil zaten yıllardır çekmişim birde kıskanacak mıyım kafayı yemiş bu millet
Benimde abim var öyle düşünüyorum bende onlar mutlu olsun da umrumda değil başka bişey

Ailesinin yanında ilgi derken bi konuşması bakması bana ama yok kardeşi olunca beni görmezden geliyor bunu kuzenim bile fark etmiş bizim evde bana karşı çok sıcak konuşkan onların evinde soğuk

Bakın iletişimininiz baştan yanlış. Öncelikle nişanlınıza şikayet etmeyi bırakıp aranızda ki duygusallığı güçlendirmeniz gerekir. İlla söyliceksenizde moralim bozuldu kardeşin öyle diyince de neyse boşver kötü niyeti yoktur diyip kapatın konuyu.
Tartışma değil mesela sizle alakalı yaptığı söyledği olaylara karşılık vermelisiniz. Kendimden örnek vereyim. Görümcem benden büyük evli ve çocuğu var ama abisini kıskanıyor. Eve alınan pastadan tutunca gezdiğimiz yerlere kadar. Eşim bana çeyrek bileklik aldı. Hepbirlikte kaynanamdayız görümcem dedi ki “ x abim sana gram alcakmış aslında ahahahahah” . Bende susmadım sinir olmadım ve dedim ki “ demekki karısına çeyreği layık gördü canım” . Sustu :)
Çok üzgünüm ama aynı apartmanda evliliğiniz cehenneme dönücek. Bu durumu şuan çözmelisiniz

Hazır cevap değilim keşke olsam da o an bende onun haddini bildirsem öyle olmayınca da düşünüp düşünüp söylemediklerim için sinir oluyorum
Kaygınız vardır. Cevap verirsem kötü olurum bana şunu der beni sevmez diye düşünebilirsiniz lakin çok gariptir ki hazır cevap insanlar daha çok sevinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…