Görümcem

Kaygınız vardır. Cevap verirsem kötü olurum bana şunu der beni sevmez diye düşünebilirsiniz lakin çok gariptir ki hazır cevap insanlar daha çok sevinir.
Gerçekten yukardaki yoruma %100 katılıyorum. eğer sinir olmadan, bozulmadan ve gerçekten sadece rahatsız olduğunuz için cevap verirseniz kimse size bir şey diyemez. Aynı şeyi yapmayı da çekinşr saygı duyarlar. Sadece eş ailesi için değil herkes için geçerli saygı kazanılan bir şeydir. Bunu siz sağlayacaksınız.

Kesinlikle öyle. Bende çok korkardım ve cevap veremezdim. Şimdi çatır çatır dile getiriyorum ne oluyor ? Karşı taraf hafif bozuluyor sonra geçiyor. kayınvalidemle ortak olan bi arkadaşımız var kızla konuşmuyorum bana beddua edip en güzel zamanlarımı mahvettiği için. Geçen kaynanam bana kızla ilgili bi kaç şey sordu. İşte yok doğum günü ne zaman annesinin numarası var mı diye. “ bidakka anne ya ben sevmiyorum o kızı bana konusunu açman bunları sorman hoş değil yani yapma” dedim. Tabi önce bi sevgi önemli şey dese de “ sevgi bana özel değil karşıdaki de önce sevgi göstericek” diye de cevabını verdim. Tamam anneem sen üzülme diye kapandı konu :) içim içimi yiyip eşimede şikayet edebilirdim ama hallettim kızın ismi daha açılmıyor artık

Bazı kişiler nişanlınız kardeşine küsmez filan demiş ama ortada bariz bir saygısızlık varsa o da abisi olarak bu duruma müdahele edebilir bence.Siz o aileye yeni giriyorsunuz daha gelmeden görümceyi eltiyi haklayıp kenara koyamazsınız.Elbette o görümcenin terbiyesizliğine abisi de bir tepki vermeli bence.Bu düşüncemi pekiştirmek için( ki önceden de hep böyle düşünürdüm) 3 kız kardeş dizisinde nasıl Türkan’a kayınvalidesi dünyayı dar ediyor da oğlu annesine bu konuda kızıyor.Çünkü kız aptal değil elbette ama işin içinde saygı var.Abi de çocuk savunur gibi savunmayacak elbette nişanlıyı ama bir orta yol bulunabilir bence.

Böyle zamanında nefret ettiğimiz insanlar bana öyle iyi davranınca çok samimiyetsiz geliyor
Samimiyetsiz değil sana iyi davranmak zorunda kalıyorlar. Eşi de kendine çekersen seninle zıtlaşınca abisiyle de arasına mesafe giriyor. Bakıyor abisi eşiyle mutlu onunda iyi geçinmekten başka çaresi kalmıyor.

Ha bir de açıklasana hesabının içeriğini? Gizliyse hesap nasıl gördün? Ergen gibi fake hesaplarla avda mıydın? Kız sırf başı açık foto koymuş diye mi tehdit edeceksin? İşsiz işsiz bunu mu araştırdın? Gerçi işsizmişsin, doğrudur. Böyle yobaz bir aileyle ve yobazittin kocayla yanık gibi kocasız kalmış gibi 3 günde nişanlanıp 5 günde apar topar evlenip aynı çatı altına girecekken derdin yanında pasif agresif kaldığın görümce ve başı açık fotoğrafları mı? Gerçekten o kıza şiddet uygulanmadığını 23 yıl onlarla yaşamış gibi savunman komik değil mi? Korkma ama sen de kalbinin ekmeğini yiyeceksin o aile apartmanında.

Gizli değil hesabı ben ona bir sır vermiştim herkese anlatmış o yüzden aynısını yapmayı planladım açıkça ayrıca size ne aynen herkes kalbinin ekmeğini yesin o da yicek umrumda bile değil benim huzurumu kaçırana aynı şekil

Mecbur oturcaz artık geç kaldım onun için düğün ramazandan sonra herşey alınıp yerleştirildi
Neden mecbursunuz?
Bir ömür didiseceginiz bir sürece neden giriyorsunuz?
Ben vazgeçtim asla aynı apartmanda oturmam deyin çıkın işin içinden. Yoksa bunlar iyi günler iniz.

aynı apartman oooo isin cok senin burda yerimi alıyım ben :)) bizim ailede herkesin kendi apartmanı vardır annemlerin taraf babamların taraf annemin teyzeleri falan ooo hepsi almıslar gelinleri kafa kola

ananemin taraf biraz kapalı görüslü ve banada hic uymaz daha 13 14 yasında var yokum gittik iste oturmaya evde tereyag mı kalmamıs neydi hatırlamıyorum evin kızına yani görümceye dediler git yengenin dolabından al ve gelin evde yok ayyy dedim teyze ben hic istemem ne isin var benim evimde teyzemde sus gelinler duymasın yaptı o yuzden geleni görücek kocan seni tutmazsa ki bir cogunda tutmaz kavga etsen evine damlar asagı amcalar gelir hadi sizde gelin derler ooo

Bir insan umursadığınız kadar vardır. Umursamayın.. belki sizin bozulduğunuzu farkettiğim için bilerek yapıyordur. Ona o hazzı neden yaşatıyorsunuz ki?

Bir insan umursadığınız kadar vardır. Umursamayın.. belki sizin bozulduğunuzu farkettiğim için bilerek yapıyordur. Ona o hazzı neden yaşatıyorsunuz ki?
Nişanlımda öyle diyor bilerek yapıyor onun huyu öyledir sen de ver cevabını ona aynısını yap diyor

Tüm söylediklerinizde haklısınız ancak sizin de bir görümce olduğunuzu tüm hücrelerimde hissediyorum :)))

bir sene o evde durursaniz psikiyatrlarda ilac ararsiniz. tercih sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…