Eşim ailesine ablasına aşırı aşırı derecede düşkün ve bağımlı
Gorumcenizi çağırmak yerine temizlikçi bi kadın tutabilirdiniz. Haa madem parayı gözden çıkarmayıp gorumceyi çağırdınız, dediklerini görmezden gelin bi zahmet.
Yok ben çekemem derseniz de verin lafı oturun yerinize.
Susun zaten canım,gorumceye sustuğunuz gibi. Gorumce de ne merakliymis yorulmaya be.Üslubun der susarm ayrıca kendi çok ısrar etti biz temizlik yapacak kadını ayarlanmıştık kardeşimin evi tabi ben yaparım dedi durdu
Ya istediği kadar ısrar etsin.Üslubun der susarm ayrıca kendi çok ısrar etti biz temizlik yapacak kadını ayarlanmıştık kardeşimin evi tabi ben yaparım dedi durdu
Ya istediği kadar ısrar etsin.
Benim evim değil mi?
İster yardımcı hanımla anlaşırım ister pis yaşarım.
Kime ne ayol?
Parasıyla birisini tutacaktınız ama görümceye minnet etmişsinizMerhaba arkadaşlar ben geçenlerde doğuya tayin olduğu için taşındım başka bir eve görümcem yalan olmasın aşırı faydası oldu benim küçük bebeğim var ve cidden çok yoruldu hep yardımlar etti . Bu konuda zaten hep çok teşekkür dua da ettim kendisine ama şöyle bir şey var ki sürekli o.oraya olmadı mutfağını temiz tut dağınık olma döküntü yapma masanın üstüne bişey koyma ora öyle süpürme o halıyı oraya serme diyerek cidden çok fazla müdahale etti ve benim canımı çok sıktı sonuçta küçük Bebek var ev müze dehil ki Tertemiz olsun . annem geldi yardıma onunda yanında aynı şekilde döküntü yapma temiz tut dedi durdu hazır cevap biri de değilim ne diyecegimi bilemedim zaten sürekli bize gelmek isteyen insanlar sizce ne yapmalıyım . Eşim ailesine ablasına aşırı aşırı derecede düşkün ve bağımlı ters bişey dersem anında sinirlenir ve yüzü düşer onu da biliyorum
Maalesef öyle…Konu sahibi esim ailesine cok duskun ve cok bagimli demis. Anladigim kadari ile esi ile sorun yasamamak icin boyle davraniyor. Ister es olsun, ister aile olsun sirf birileri ile iyi gecinebilmek icin kendinden bu kadar odun verirse sonuc bu olur.
Cok dogru, eger size yardimci olmak istiyorlarsa bebekle ilgilenebilirler,ev isi bence ev sahibini ilgilendirir misafiri degilŞu temizlik işlerini niye aile fertlerine yaptırıyorsunuz hiç anlamam.
İnsanlar hadlerini aşıyorlar işte.
Gorumcenizi çağırmak yerine temizlikçi bi kadın tutabilirdiniz. Haa madem parayı gözden çıkarmayıp gorumceyi çağırdınız, dediklerini görmezden gelin bi zahmet.
Yok ben çekemem derseniz de verin lafı oturun yerinize.
Dilerim çeker çünkü ben ona evimi temizle demedim kendi ısrar kiyamet geldi ve temizlik yapa yapa söylenmesi ne mana ki . Ben kimsenin düzenine perdesine halisina karışmam meselaGörümcenin lafları size batıyorsa o zaman çocuğunu da ona baktirmayacaksin zorda kalınca. Işine gelince görümce gelsin çocuk baksın işin bitince çok geliyor lafları! Yazık çok yazık! Dilerim o kadın elini ayağını sizden ceker
Kimse evime gelip zorla temizlik yapamazÜslubun der susarm ayrıca kendi çok ısrar etti biz temizlik yapacak kadını ayarlanmıştık kardeşimin evi tabi ben yaparım dedi durdu
Dilerim çeker çünkü ben ona evimi temizle demedim kendi ısrar kiyamet geldi ve temizlik yapa yapa söylenmesi ne mana ki . Ben kimsenin düzenine perdesine halisina karışmam mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?