• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcem!!

görümcenin eşi yokmu o nasıl müsade ediyor sürekli sizde kalmasına yada oda başımdan gitsinler düşüncesindemi

Taa karşıdan haftada iki kez nasıl geliyor eşi yok mu başında anlamadım abartıyorsunuz gibi geldi ayrıca diğer günler çuvala mı girdi kalıyor demişsiniz zaten bir günde kalıyor da öbür gün gidiyorsa hangi ara tekrar geliyor. Kaldı ki gelen kişi sizinde kardeşiniz olaibilirdi eşiniz istemiyorum dese bunu kardeşinize söyleyebilir miydiniz geliyorsa gündüz geliyordur çocuk istemenizle ne alakası var bir anlaşmazlığınız yoksa neden sorun ediyorsunuz size haftanın iki günü hiç arkadaş dost gelemez mi mesela.

Sunu dedim konustugumu direk yaziyorum beyler cocuklar icerde bizde aksam yemekte mumlar ve elbise giyip hazirlandim enistemde gelince apar topar topladim hepsini mutfaga geldi guldu ay yanlis zaman dedi esiminde benimde surat bes karis biz yeni evliyiz abla beni yanlis anlama gel benim ailemi ne kadar seviyorsam sizide oyle severim ama boyle gelmeler bizim hosumuza gitmiyor lutfen abeni yanlis anlama gelin ama bu kadar siklikla degil dedim bir hafta gelmedi anlamis dedim ama pazar gunu geldi dun gitti bide okullar kapansin eve gidip gelmem diyor

ben olsam o durumda telefonu da kapıyı da açmazdım canım..
diyorum ya kardeş de olsa herkes yerini bilecek...
ertesi gün aradıklarında da derdim müsait değildik evde diye..

okullar kapanınca kamp kuracak evine heralde.. kendi evinde çocukları dert olmuş. sizde yatak beleş, yemek beleş, yan gel yat osman ..iyiymiş ya...
İnsanlar ne kadar yüzsüzleşmiş inanamıyorum.

Biraz sert olun.. ben olsam dayanamaz ciddi ciddi kavga da edebilirdim. Hadsizlik artık yaptıkları.

Taa karşıdan haftada iki kez nasıl geliyor eşi yok mu başında anlamadım abartıyorsunuz gibi geldi ayrıca diğer günler çuvala mı girdi kalıyor demişsiniz zaten bir günde kalıyor da öbür gün gidiyorsa hangi ara tekrar geliyor. Kaldı ki gelen kişi sizinde kardeşiniz olaibilirdi eşiniz istemiyorum dese bunu kardeşinize söyleyebilir miydiniz geliyorsa gündüz geliyordur çocuk istemenizle ne alakası var bir anlaşmazlığınız yoksa neden sorun ediyorsunuz size haftanın iki günü hiç arkadaş dost gelemez mi mesela.
Mesela soyle diyim sali gunu geldi carsamba sabahi gitti cocugunun dersi oldugu zaman cumadan gelir artik ne zaman giderse dun cocugunun dersi olmasaydi kalcaktim az ya dedi ya bu aksam yada bu aralar gelir bende dusunuyor acaba abartiyomuyum diye ama tahamuul edemicegim seviyeye getiriyor olayi benim 1 ablam var esimle konusmuyor hic evime gelmedi ozledigimde ben gidiyorum.

biri ikinci sinif digeri anaokulu konustum ogretmeniyle izin aldim diyor
yüzsüz biriyle uğraşmak çok zor sana geldiklerinde ilgili davranma kalkıp yemek bile hazırlama çünkü artık görümcen misafir olmaktan çıkmış evin bireyi olmuş resmen oturup sohbet etme hoş geldin bile deme git kendi işlerinle oyalan mesela duşa gir bakım yap kendne sanki o yokmuş gibi davran

Ay yuzsuzlugun de bu kadari olmaz yani
Bu erkek tarafinin ailesi ogullari evlenince kendilerine her allahin gunu gidecek bir kapi acildi diye zil takip oynuyorlar herhalde yaaaaa ne sinir bir durum

Yeterince tavrimi koydum ama yeterli olmuyor sanirim ne yapicagimi bilmiyorum bir uzun kalmasina daha tahammul edemem esimin arada kalmasini istemiyorum diye bu kadar iyimser davranmaya calisiyorum ama iyi bakilacak yolu kalmadi

yüzsüz biriyle uğraşmak çok zor sana geldiklerinde ilgili davranma kalkıp yemek bile hazırlama çünkü artık görümcen misafir olmaktan çıkmış evin bireyi olmuş resmen oturup sohbet etme hoş geldin bile deme git kendi işlerinle oyalan mesela duşa gir bakım yap kendne sanki o yokmuş gibi davran
Aksam yemegi yapmamayi hazirlamamayi dusundum artik anlasin diye dusa girdim bir saat cikmadim esim disardan yemek yiyemiyor cocuklar var ne biliyim misafir dedim ablasidir dedim gene yaptim ama .

Kizlar gorumcem avrupa yakasinda ben anadolu yakasinda oturuyorum ama haftada 2 kez geldigi oluyor esime rahatsiz oldugumu soyliyorum gorumceme tavrimla belli ediyorum ama surekli konu degistiriyor esimde kalbinin kirilmasini istemiyor son iki aydir boyle ve biz yeni evliyiz bebek istiyoruz evimizde surekli bas basa olmak istiyoruz ama nafile ve gorumcemin 4 cocugu var komsularimla sorunlar yasadim uslu duran cocuklar degiller komsularimla sorunlar yasadigimida biliyor ama aldiris etmiyor surekli cocuklara ben durun yapmayin kosmayin ses cikarmayin gibi uyariyorum bana bu kadar takma herseyi gibi sozler soyliyor ve geldiginde en az 1 gun kaliyor konustum esimle birlikte konustuk uygun bi dille surat astim ama fayda yok bide aramadan geldigide oluyor ve beni zor durumda birakiyor sizce ne yapmaliyim kizlar.

yeni evli insanın evine 4 çocukla zırt pırt geldiğine göre kendini bilmeyen bir insan demek ki

o gelmeden sen git emrivaki yap bakalım nasıl oluyormuş?

Back
X