amin teşekkürler. kv önceden hergün arayıp kızını şikayet ederdi bana bıktım bundan birini bulsa da evlense ah ahh ömrüm bitti diye
Sende az değilsin hani:)))) valla hiçte değil bence. gelince surat asarım sohbet etmem kii gelirsee tabi
o beni çok mutsuz etti. yiğenini sevmesini istemiyorum çocuk çok seviyorsa gitsin evlensin doğursun. alan olursa tabii.
onunla yüz yüze konuşmak imkansız. babalar gününde gittik aynı oda da oturuyoruz eşime msj atıyor çocuğu kucağına al resminizi çekeyim. ne dengesiz bir hareket. ben bu mesajı gördüm eşime yuh yani dedim sende ağzını açıp ne yapıyorsun sen dengeli bir hareket mi. onlara misafir gelmişti herkes ayakta herkezi öptü beni geçti misafirlerde şaşkın eşim çok utandı neyse ki kendisi gördü ben soylesem abartı olurduNeden hayatı kendinize zindan ediyorsunuz ?
Geçmişe sünger çekmek bu kadar mı zor ki kadın size aman aman bir kötülük yapmamış
Ben olsam yapardım bir kahve, çağırırdım, tatlı dille konuşurdum. Hadi geçmişi unutup sıfırdan başlayalım sen halasın ben anneyim derdim. Hatalarını söylerdim böyle yapma derdim
Emin olun ailenizde huzurlu olur
Buna rağmen kötülük yaparsa da tamamen silerdim
Konuşur konuşabilir çünkü kardeşi benim de erkek kardeşim var kardeşimle konuşmasına ne sevgilisi ne de eşi karisabilir.her akşam da konuşamaz sanki bizle yaşıyor her akşam dert yanar msj msj msj msj aynı evde biz o kadar konuşamıyoruz saat 8:00 de başlar 11:00 e kadar
görüşüyorlar zaten günde 5 kez sevgili gibi :))eşinin konuşmasını istemiyorsun diye bişey yok
onlar kardeş sen anlaşamıyorsun diye o da konuşmayacak dememelisin.
bunu eşinin erkek kardeşinden hiç hazzetmeyen ve kayınbiraderiyle görüşmeyen biri olarak yazıyorum. ben görüşmüyorum diye onları ayıramam di mi?
gerçekler..ama sen saygısızlıgı almışsın önüne üstüne basa basa yürüyorsun,
olmadı bu.
Şunu bi daha okuayy Allah korusun ne sırdaşı ne dostu yaa.. nişan atalı 5 yıl oldu. bunalımından çıkamadı
onunla yüz yüze konuşmak imkansız. babalar gününde gittik aynı oda da oturuyoruz eşime msj atıyor çocuğu kucağına al resminizi çekeyim. ne dengesiz bir hareket. ben bu mesajı gördüm eşime yuh yani dedim sende ağzını açıp ne yapıyorsun sen dengeli bir hareket mi. onlara misafir gelmişti herkes ayakta herkezi öptü beni geçti misafirlerde şaşkın eşim çok utandı neyse ki kendisi gördü ben soylesem abartı olurdu
Sende abi ve kardeşi kıskanıyorsun, anlaşıldıgörüşüyorlar zaten günde 5 kez sevgili gibi :))
rahasız oluyorum sürekli napıyorsunuz napıyorsunuz sana ne yaa2 günde bir mesaj atmasının sakıncasını açıkladı mı konu sahibi.
En son mayıs ayında evlerine gelmiş.2 günde bir mesaj bile fazla geliyor gözüne.
Gerçek anlamda sorunları olsaydı bunları dert etmezdi zaten.
İnsanlar her ay olduğu SAT'ını hatırlamıyor2 günde bir mesaj atmasının sakıncasını açıkladı mı konu sahibi.
En son mayıs ayında evlerine gelmiş.2 günde bir mesaj bile fazla geliyor gözüne.
Gerçek anlamda sorunları olsaydı bunları dert etmezdi zaten.
Sana mı soruyorahasız oluyorum sürekli napıyorsunuz napıyorsunuz sana ne yaa
İnsanlar her ay olduğu SAT'ını hatırlamıyor
Konu sahibi nasıl taktıysa görümcemin son geliş tarihi 23 Mayıs diye hafızaya kazımış zaten
Ararsan bulursun herkeste bir kusur, nasıl baktığın ve nasıl olduğuna da bağlıdır bazen
Ben taaa tanışma evresinden kıza bilenmiş bi yenge gördüm
O yetmemiş yeğenini göstermem, kendi de doğursun onu sevsin
Abisini de aramasın diyen bi yenge
Evlerden ırak
Evlendi diye tapulu malın mı, bi senle mi konuşabilir. Sen yokken olan ailesini silsin mi
Saçmalıklar silsilesi
rahasız oluyorum sürekli napıyorsunuz napıyorsunuz sana ne yaa
Okuya okuya geldimYorumların özeti bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?