GÖRÜMCEM

amin teşekkürler. kv önceden hergün arayıp kızını şikayet ederdi bana bıktım bundan birini bulsa da evlense ah ahh ömrüm bitti diye

Canım işte konu sen olunca pek öyle omuyor o işler. Kendisi istediğini söyler sen şaka bile yapsan ciddiye alınır. O yüzden mümkün olduğunca yüz göz olmamak en iyisi.

eşinin konuşmasını istemiyorsun diye bişey yok
onlar kardeş sen anlaşamıyorsun diye o da konuşmayacak dememelisin.
bunu eşinin erkek kardeşinden hiç hazzetmeyen ve kayınbiraderiyle görüşmeyen biri olarak yazıyorum. ben görüşmüyorum diye onları ayıramam di mi?

onunla yüz yüze konuşmak imkansız. babalar gününde gittik aynı oda da oturuyoruz eşime msj atıyor çocuğu kucağına al resminizi çekeyim. ne dengesiz bir hareket. ben bu mesajı gördüm eşime yuh yani dedim sende ağzını açıp ne yapıyorsun sen dengeli bir hareket mi. onlara misafir gelmişti herkes ayakta herkezi öptü beni geçti misafirlerde şaşkın eşim çok utandı neyse ki kendisi gördü ben soylesem abartı olurdu

her akşam da konuşamaz sanki bizle yaşıyor her akşam dert yanar msj msj msj msj aynı evde biz o kadar konuşamıyoruz saat 8:00 de başlar 11:00 e kadar
Konuşur konuşabilir çünkü kardeşi benim de erkek kardeşim var kardeşimle konuşmasına ne sevgilisi ne de eşi karisabilir.
Sizin kardeşiniz var mı?

görüşüyorlar zaten günde 5 kez sevgili gibi :))

ayy Allah korusun ne sırdaşı ne dostu yaa.. nişan atalı 5 yıl oldu. bunalımından çıkamadı
Şunu bi daha oku

Bi 5 yıldır bunalımda diyosun
Bi de hala her hareketinde kusur arıyorsun, zaten bunalımdaymış bir de sen Ferhundelik yapmasan olmuyor mu

2 günde bir mesaj atmasının sakıncasını açıkladı mı konu sahibi.

En son mayıs ayında evlerine gelmiş.2 günde bir mesaj bile fazla geliyor gözüne.

Gerçek anlamda sorunları olsaydı bunları dert etmezdi zaten.

rahasız oluyorum sürekli napıyorsunuz napıyorsunuz sana ne yaa

İnsanlar her ay olduğu SAT'ını hatırlamıyor
Konu sahibi nasıl taktıysa görümcemin son geliş tarihi 23 Mayıs diye hafızaya kazımış zaten
Ararsan bulursun herkeste bir kusur, nasıl baktığın ve nasıl olduğuna da bağlıdır bazen
Ben taaa tanışma evresinden kıza bilenmiş bi yenge gördüm
O yetmemiş yeğenini göstermem, kendi de doğursun onu sevsin
Abisini de aramasın diyen bi yenge
Evlerden ırak
Evlendi diye tapulu malın mı, bi senle mi konuşabilir. Sen yokken olan ailesini silsin mi
Saçmalıklar silsilesi

Çok bencil düşünüyorsunuz. Ne olursa olsun o eşinizin kardeşi ve eşimin onunla görüşmesini istiyorum demeniz çok yanlış. Ne güzel bebeğinizi seviyor daha ne istiyorsunuz. Sevmeseydi, ilgilenmeseydi eminim bu seferde gelip görümcem bebeğime değer vermiyor diye konu açardınız. İnsanları anlamak zor.

Öncelikle kızın sana yaptığı birsey yokmuş başta, aksine yapmadığı şeyler varmış,yakın davranmaya basit görgü kurallarını bile uygulamamak hediyelere teşekkür etmemek gibi, sana yaptığı somut birsey yok yani, yaptıkları kendi ayıbı denecek şeyler, seni kabullenemedi sanırım başta, ama bebek kan bağı demek, can demek kendi canı,sen onu hala yapmış oldun, o vesilesiyle değişti

Sana mı soruyo
Abisine soruyo
Abisinin de hoşuna gidiyo ki cevaplıyo
Sana düşen bişey yok
Kumanmış gibi de kapris yapma, adam dertleşir belki kardeşiyle kime ne

Yorumların özeti bence..

Neyinden rahatsız oluyorsun ki evine gelmiyor, seni aramıyor abisiyle muhatap oluyor.

Sana okkalı bir kvalide düşseymiş de görseymişsin bu şımarıklık nasıl oluyormuş.

Kusura bakma demek istemezdim ama tavırların bunu gösteriyor.

Yorumların özeti bence..
Okuya okuya geldim
Konu kibar kalmış yorumlar daha tuhaf yani
Bilmem, böyle bi yengem olsa ben kendim görüşmezdim
Abimle yeğenimle görüşmeme karışırsa da alnını karışlardım
Dua etsin görümcesi kendi iç dünyasında telefonla yetinen bi kızcağız, ya benim gibisi olsaydı eyvah eyvah..

Görümcenizin yaşı kaç ?
Bu arada zamanında yapmış bir cahillik,bebek olunca ilgilenmek istemiş işte,
Şimdide siz fazla ilgili olmasından yakınıyorsunuz,
Birde et tırnaktan ayrılmaz asla ,kardeşiyle konuşmasını engellemeniz imkansız yani,
Empati kurun,sizi eşiniz kendi kardeşiniz ile görüştürmediğini düşünün ne kadar acı değilmi ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…