- Emoji Skoru
- 9.667
- Puanlar
- 148
- Konu Sahibi persephone__
-
Ben olsam giderdim yalnz bırakma benceOf kızlar kocamın ankarada bi işi varmış haftaya gidecek on gün orda kalacakmış tabi kardeşinde kalacak. Sen de gel dedi ama görümcemde kalmak istemiyorumama gitmezsem de bu kız kocamı iyice doldurur diye düşümüyorum yani kocam da çabuk sinirlenen biri şimdi kız benim eski arkadaşım biliyorum bilerek benim kocamla tanışmadan önceki herhangi bişeyimden bahsedebilir veya artık ne derse işte . Napsam gitsem mi ama 10 gün bu kıza misafir olmak da istemiyorum siz olsanız napardınız ?
Sanırım doğru diyorsunuzBen olsam giderdim yalnz bırakma bence
Hangi sevgili olayı ?O sevgili olayinin gercegini anlattinizmi kocaniza?
Sizin uzerinize kaldi o konu?
Yolda bi erkekle gordum gorumcemi demedinizmi az once? Sevgilisi oldugunu var sayiyorum. Sonra demisya abisine" senin karin destekledi".Hangi sevgili olayı ?
Ha o mu, ne diyim ki söyleme diye yalvardı ben de söylemedim sen sinirlisin diye dedim. O da kızdı hemen gelip bana söylemen lazım vs vs baya laf yaptı. Ama kapandı o konu. Ben de kıza gidip böyle böyle demişsin demedim. O da yüzsüz gibi geldi bana abim öğrendi falan dedi laf arasında ben de duydum dedim. Cins kız ya.Yolda bi erkekle gordum gorumcemi demedinizmi az once? Sevgilisi oldugunu var sayiyorum. Sonra demisya abisine" senin karin destekledi".
Burda sana iftira atmis, gercegi ogrendimi kocan diye sormustum.
Ha o mu, ne diyim ki söyleme diye yalvardı ben de söylemedim sen sinirlisin diye dedim. O da kızdı hemen gelip bana söylemen lazım vs vs baya laf yaptı. Ama kapandı o konu. Ben de kıza gidip böyle böyle demişsin demedim. O da yüzsüz gibi geldi bana abim öğrendi falan dedi laf arasında ben de duydum dedim. Cins kız ya.