görümcem

Canım merhaba,
Bence senin biraz canın sıkılmış yani çok saçma kendine konu mu arıyorsun. Boşver işte. Sevindim senin adına yani başka derdin yok ne güzel. Görümce yazısını görünce dedim görümce kızcağınızı kocasından ayırmaya çalışıyo diye korktum. Sana öyle davranmasının nedeni yarın bugün eşin sorarsa yok caanımmm onun kimseyle görüştüğü demen için yapmış basit bir taktik yani. Hem daha iyi boşver maşa olsan daha mı iyi. Evet canım iyilerine layıksın en iyisini istiyorum senin için de geç.
Ailede herkes her şeyi sana mı anlatmak zorun yani çekilir mi öylesi? Hatta dert değil bu görümce derdinin çözümü. Anlatmıyor olayların içine çekmiyor seni saf dışı bırakıyor yokmuşsun gibi davranıyor, daha ne olsun canım benim.

size ne?
kadinin sevgilisinden size ne?
bunu bir tek ben mi yadirgadim onu da anlamadim.
iliskisi evlenme noktasina gelir, abisine soyler. siz her sevgilinizi abinize soylediniz mi?
lutfen bizeri ilgilendirmeyen seylere karismamayi ogrenelim birazcik.

not:bana böyle cümleler kuruyor ama sosyal medya hesaplarında gayet sevgilisi olduğundan bahseden şeyler paylaşıyor ve onlarda birbirimizde ekliyiz.Tam olarak napmaya çalıştığını anlamadım)

İşte bunu aynen böyle sorun. Karışmayın, salağa yatmaya devam diyecektim ama habire birşeyler paylaşıyormuş ve siz de ekliymişsiniz yani. Temelli salak yerine koymuş sizi. Bir daha laf açtığında e varmış ya zaten sevgilin, internette gördüm sürekli paylaşıyorsun deyin. Sizi aptal yerine koymasına niye müsaade ediyorsunuz ki? Söyleyin yüzüne ne biliyorsanız. Çoluk çocuğun elinde oyuncak olmayın!

Karışsaydım gidip ona ya da abisine ya da herhangi birine söylerdim değil mi ?ben burda kafama taktığımı söylüyorum çünkü durmadan konuyu kendisi bana açıyor o zaman açmasın sevgilim nasıl olcak acaba şöyle mi böyle mi diyip başımın Etini yiyip aptal yerine koymasın bahsettiğim konu bu yoksa benle bu konuları durmadan konuşup ay herşeyi paylaşıyoruz ayağına yatmadığı sürece yüz tane sevgilisi olsun banane yani aptal yerine koymaktan zevk alıyor o yüzden sinir oldum beni ilgilendirmediğini biliyorum tabiki konunun içine çeken o kendisi konuyu açmasa neden bu konuyu kafama takayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…