Merhaba,
3 aylık evliyim,evliliğimle ilgili bir sıkıntı yok ancak görümcemle ilgili bir konuyu sizlere danışmak istedim.İlk başlarda kendisini çok sevdim sonraları bohça alışverişlerinde sorun çıkarması,annesine çok düşkün olduğu için bazı kıskançlıklar yapması,nişanda düğünde hazırlıklarla ilgilenmeyi bırak merak dahi etmemesi gibi olaylarda kırılmış olsam da unutup tekrar iyi davranmaya başlıyordum.
Ama bu sıralar beni rahatsız eden konu bu değil bunları içime attım genelde.Görümcem daha önceki erkek arkadaşlarını her zaman bana ve abisine anlatırdı ancak bir yıldır olan ilişkisini herkes(kv,arkadaşları,iş arkadaşları) bilmesine rağmen bizden saklıyor.Görümcemin sevgilisi benim arkadaşımın arkadaşı çıktığı için benim haberim oldu sosyal medya yüzünden.Adam kendisinden 15 yaş büyük ve arkadaş ortamları da haliyle daha değişik. Kayınvalidemin durumdan haberi var ama o da saklıyor.Benim için bana anlatmamasında bi sıkıntı yok yani arada kalmamış oluyorum aslında anlatsa eşimden saklamam gerekir sorun anlatmaması değil.Sorun sürekli bana sevgili muhabbeti açıp ay acaba sevgilim olunca hangi takımı tutacak ,yalnızım keşke biri karşıma çıksa gibi cümleler kurması.
Kısacası bu konuları ben açmadığım halde o sürekli bana açıyor ve sevgilisi olmadığını belirten cümleler kuruyor üstelik ben bu konuda imada bile bulunmamışken.bir iki kere değil en az 10 kere bu tarz konu açtı bende kendimi aptal yerine konuluyor gibi hissediyorum.Bana hep biri olsa ilk siz bilirsiniz tabiki vs muhabbeti yapardı eskiden ama şimdi devamlı böyle.
Sizce ben napmalıyım?1 yıldır saf ayağına yatıp bulursun inşallah istediğin birini filan diyorum ama artık iyice safa yatmaktan canım sıkıldı.Zaten eşime asla söylemem beni ilgilendiren bir konu değil biliyorum tabi ki ama sizce kendisine benim haberim var arkadaşımdan duydum merak etme abine söylemem filan demeli miyim?Yoksa böyle susup kendisine bilmiyomuş gibi yapmaya devam mı etmeliyim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)
(not:bana böyle cümleler kuruyor ama sosyal medya hesaplarında gayet sevgilisi olduğundan bahseden şeyler paylaşıyor ve onlarda birbirimizde ekliyiz.Tam olarak napmaya çalıştığını anlamadım)