- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi karmahasnodeadline
-
Çocuk yaşta değil ki abisine ne oluyor söyleyince.40 mı
Ben olsam kocama söylerdim 40 yaşındaki adamla ne işi var bu kızın.
ahah yeni üye oldum ama forumda konuları takip ederken hep görüyordum sizi yorum yapmanıza memnun oldum:)Tavsiyenize uymaya çalışıcam biraz da o gıcık olsun bana :))Bence aynen devam edin :) emin olun daha gi..cık olacaktır
O da senden laf bekliyor zaten istediğini verme ona
Çocuk yaşta değil ki abisine ne oluyor söyleyince.
Herkesin bi birey olduğunu kabul edip kimseninin hayatına burnumuzu sokmasak dünya acayip güzel olur bi düşünün siz de bunu :)))
Annesi biliyormuş o da zamanı gelince öğrenir.Hepimiz abiyle ablanım bu durumu duyunca farklı tepkiler vereceğini bilecek yaştayız.Konu sahibi bu şekilde ortalığı karıştırmamalı yani,ona düşmezKardeşimin 15 yaş büyük biriyle birlikteliği olsa bilmek isterdim.
Yaş farkı olmasa tabii kimsenin karışmaya hakkı yok.
Haklısınız bence de çok fazla yaş farkı.Bi de kendisi çok ufak gösterir ama malesef karışmaya hakkım olmadığı için susuyorum çünkü kv biliyor bu durumu.Geçen gün sosyal medya hesabına fotoğraf koymuştu görümcem.Fotoda erkek arkadaşının kızkardeşi vardı kayınvalidemlerinin evinden foto koymuş herhalde tanışmışlar.Ancak kayınpederimin ve eşimin haberi yok tabi onlar işteyken çağırmışlar eve işte hepsini görüyorum ama ben kötü olucam diye görmemezliğe gelmek zorundayım40 mı
Ben olsam kocama söylerdim 40 yaşındaki adamla ne işi var bu kızın.
Annesi biliyormuş o da zamanı gelince öğrenir.Hepimiz abiyle ablanım bu durumu duyunca farklı tepkiler vereceğini bilecek yaştayız.Konu sahibi bu şekilde ortalığı karıştırmamalı yani,ona düşmez
25 yaşında bi kıza kimsenin karışmaya hakkı yok aslında da işte canımız toplumumuz sağolsun
Haklısınız bence de çok fazla yaş farkı.Bi de kendisi çok ufak gösterir ama malesef karışmaya hakkım olmadığı için susuyorum çünkü kv biliyor bu durumu.Geçen gün sosyal medya hesabına fotoğraf koymuştu görümcem.Fotoda erkek arkadaşının kızkardeşi vardı kayınvalidemlerinin evinden foto koymuş herhalde tanışmışlar.Ancak kayınpederimin ve eşimin haberi yok tabi onlar işteyken çağırmışlar eve işte hepsini görüyorum ama ben kötü olucam diye görmemezliğe gelmek zorundayım
Bi faydası oluyor mu peki bunun?O sizin düşünceniz ben karışma hakkını buluyorum.
Zaten haklısınız söylemeyi düşünmüyorum eşime. Eşimde asla bağırcak biri değil aslında ama söylenir ve onaylamaz ilk zamanlar sonra alışır mecburen, söylemesi gereken kişi ben olmadığım için söylemem ,hayatına karışmam.Keşke o da bahsedip durmasa bu konulardan :)Çocuk yaşta değil ki abisine ne oluyor söyleyince.
Herkesin bi birey olduğunu kabul edip kimseninin hayatına burnumuzu sokmasak dünya acayip güzel olur bi düşünün siz de bunu :)))
Arada laf çartırın ama bildiğinizi söylemeyin bence.Acaba biliyor mu acaba abime söyledi mi diye debelensin dursunZaten haklısınız söylemeyi düşünmüyorum eşime. Eşimde asla bağırcak biri değil aslında ama söylenir ve onaylamaz ilk zamanlar sonra alışır mecburen, söylemesi gereken kişi ben olmadığım için söylemem ,hayatına karışmam.Keşke o da bahsedip durmasa bu konulardan :)
Bi faydası oluyor mu peki bunun?
Saygı duyuyorum ne diyim benim görümcem veya ablam değilsiniz neticede :))
Ben de önemserim elbette.Ama 25 yaşında bi kadın hadi 18 19 olsa anlayabilirim sizi ama 25 kendi kararlarını almak için yeterli bi yaş.Yaş farkını önemseyen biriyim. Kardeşimle konuşur onu ikna ederdim ilişkisini bitirmek için neden bu kadar tuhaf geldi anlamadım.
Yaş farkı konusunda ben de hep çok takıntılıyımdır hatta eşimle aynı yaştayız hiç kendimden büyük sevgilim de olmadı bi yandan böyle düşünüyorum bi yandan bu kadar katı düşünmemeliyim ilerde çocuğum olursa başına gelirse naparım diye.Ama görümcem konusunda ne kadar kırgın olsam da daha uygun biriyle olsun isterdim de malesef karışamıyorum işte .tek çocuk olmamdan kaynaklı kardeşler birbirine ne derece karışmalı diye empati de kuramıyorumYaş farkını önemseyen biriyim. Kardeşimle konuşur onu ikna ederdim ilişkisini bitirmek için neden bu kadar tuhaf geldi anlamadım.
Haha bu da iyi fikir,biraz da o düşünsünArada laf çartırın ama bildiğinizi söylemeyin bence.Acaba biliyor mu acaba abime söyledi mi diye debelensin dursun
Onu geçen gün eşim farkında olmadan yaptı ahah görümcemin yanında dedi ki işte biri 10 yaş büyük birine abi demiyomuş hitap ederken onu eleştirdi görümcemde eleştirdği kişiyi savundu hemen tabiBildiğimi ima ederdim. :)
Sevgili konusu açılınca ay bizim filancada kendisinden 15 yaş büyük adamla çıkıyor falan der arkasından bir iki sağlam laf getirirdim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?