- 15 Ekim 2008
- 1.239
- 246
- 648
- 36
26 yaşında bi görümcem var.
Daha yeni nişanlandı.
Eşimin teyzesinin kızı geldi, daha 10-11 yaşlarında.
Salı akşamı bende kalmak istedi.
Çok seviyor beni, hatta görümcem için bile ben seni ondan daha çok seviyorm dedi o akşam, görümcemin yanında değil tabi.
Görümcem kv, kp ile bayramlaşmaya gitmişti o gün, akşam geldiklerinde eşimin kuzeni görümceme ben tuuba89 ablamda kalcam bu akşam dedi.
Görümcem resmen küçük bi çocuk gibi suratını astı, bi daha benimle konuşma dedi çocuğa.
Şok oldum, şaka sandım ama gayet ciddiydi. Bikaç kez tekrar etti aynı şeyi.
Eşim o gün çok uykusuz olduğu için izin vermediler gelmesine kuzenin ( biraz yaramaz da
)
Dün çok istedi yine kalmak bu sefer kaldı görümcem yine surat astı.
Anlattı bana minik kuzen.
Yollamadıkları akşam görümcem nişanlısı ve kuzenle cips yiyip film izlemişler.
Demiş ki kuzene '' Bak gitseydin orda bu kadar eğlenecek miydin ''
Ben sizde daha çok eğlendim halbuki dedi.
'' Tuuba89'u benden daha mı çok seviyorsun '' demiş kuzene.
Daha çok şeylerini anlattı, kuzen bile çocuk aklıyla '' sanki kıskanıyor '' dedi.
bunlar nasıl laflar siz söyleyin bana. Aklım almıyor bu kızın yaptıklarına, söylediklerine ...
Daha yeni nişanlandı.
Eşimin teyzesinin kızı geldi, daha 10-11 yaşlarında.
Salı akşamı bende kalmak istedi.
Çok seviyor beni, hatta görümcem için bile ben seni ondan daha çok seviyorm dedi o akşam, görümcemin yanında değil tabi.
Görümcem kv, kp ile bayramlaşmaya gitmişti o gün, akşam geldiklerinde eşimin kuzeni görümceme ben tuuba89 ablamda kalcam bu akşam dedi.
Görümcem resmen küçük bi çocuk gibi suratını astı, bi daha benimle konuşma dedi çocuğa.
Şok oldum, şaka sandım ama gayet ciddiydi. Bikaç kez tekrar etti aynı şeyi.
Eşim o gün çok uykusuz olduğu için izin vermediler gelmesine kuzenin ( biraz yaramaz da

Dün çok istedi yine kalmak bu sefer kaldı görümcem yine surat astı.
Anlattı bana minik kuzen.
Yollamadıkları akşam görümcem nişanlısı ve kuzenle cips yiyip film izlemişler.
Demiş ki kuzene '' Bak gitseydin orda bu kadar eğlenecek miydin ''
Ben sizde daha çok eğlendim halbuki dedi.
'' Tuuba89'u benden daha mı çok seviyorsun '' demiş kuzene.

Daha çok şeylerini anlattı, kuzen bile çocuk aklıyla '' sanki kıskanıyor '' dedi.
bunlar nasıl laflar siz söyleyin bana. Aklım almıyor bu kızın yaptıklarına, söylediklerine ...
Son düzenleme: