Görümcemden nefret ediyorum..

görümcesinden nefret eden tek kişi sen değilsin emin ol:37: bende bir görümceyim ama hiçbir zaman yengelerime görümcelik yapmadım herzamanda çok sevildim:48:

sizin buluşmanızda görümcenin işi ne?? düşündüm de bi...kardeşim nişanlısıyla bulusacak ben de peşlerine takılacağım.... evlendikten sonra olur tabi de... şu durumda o kadar da lazım değil...

valla benimde görümcem var ama ben şmdiye kadar ne bir terbiyesizlik gördüm nede abisiyle aramıza girme çabasını bence insanın karekteri ile ilgili bişi cnm senin görümcen tehlikeli biri anlattığına göre:26::26::26::26::26::26: kıskanç ve sinsi ozman çift karekterli en teklikeli insan nişanlın sana neden tavır alıyoki hayret bişey daha şimdiden böleyse ewlenince napar nişanlın bilmm herkes duracağı yeri ve noktayı bilmeli bence:23::23::23:

simdi kardesim sahsi fikrim uzak davran daha iyi.. ayrica o konuyu svemedim.. soyle mutlu olursun boyle bilmemne.. siz ayni yastasiniz kaldki daha simdi yeni yeni tanisyosunuz ayrica herkes nasihata hosgoruyle yaklasmaz.. karakteri hakkinda mutlulugu hakkinda konusmayin.. birakin o anlatsin elestirisel ve akil verir tarzinda konusursaniz size dusman olur.. ne bilim bir an icin abimin nisanlandigini ve bana oyle dendigini dusundumde.. hoslanmazdim heralde.. mutsuzlugumda beni ilgilendirir karakterimde.. belirli bi yasa gelindiginde bu konular bence cok itici..

yorumları tam okumadım ama ona öğüt verir gibi konuşmuşsunuz üstelik aynı yaşta olmanıza rağmen, ona bozulmuş ama kendini savunamamış saçmalamış, bana karışamassın demek yerine nasihate ihtiyacım yok deseymıiş daha yerinde olurmuş.

Nişanlınla buluşmalarınıza,görümcenin gelmesi hem gereksiz hem sakıncalı.
2 sevgili,üstelik nişanlı,birlikte olacakken,üçüncü kişiyi katma çabası neden ? Sen "nişanlını" daha yakından tanımak için görüşüyorsun.Görümceni değil.

Nefret ediyorum demen biraz abartılı olmuş.Hoşlanmıyorum veya anlaşamıyorum deseydin,daha yerinde olurdu.
Görümcenin sosyalleşmesi veya sosyalleşmemesi kendi sorunu.Belki sorunlu bir dönem geçiriyordur,her zaman böyle kalacak anlamına gelmez.
Ama bunu çözmek veya onu dışarı açmak,abisiyle yengesinin görevi olmamalı.Belki o da hoşnut değildir sizinle gelmekten.
Kimin fikriymiş böyle birlikte çıkmanız acaba ?

bende görümcelerimden nefret ediyorum,sen şükretki bir taneymiş bende 5 tane malesef

evlenince de baya uğraşcaksınız bu görümceyle belli.valla gün gelir eşiniz şimdi böyle derken kardeşini savunmaya da başlar sinir olursunuz.en iyisi şimdiden çok bahsetmeyin nişanlınıza.o gelip kardeşim böyle böyle diyor derse de ben normal davranıyorum.ona öyle gelmiş heralde,evlenince beni yakından tanıyınca anlar beni deyip(tabi sakin bir şekilde) kendinizi haklı gösterin.konuyu kısa kesin.öylemi diyor o zaman yakın davranayım gibi uğraş içerisine girmeyin.nişanlınızın gelip kardeşim şöyle diyor böyle diyor demesine sinir oldum.ne derse desin.dediğim gibi yapın.çok da umursarmış gibi olmayın.siz böyle davrandıkça onun istekleri yorumları hiç bitmez.bir de siz o gün yakın davranmaya çalışmak için ona akıl verdim falan demişsiniz.aynı yaştaymışsınız.bu çok saçma olmuş.bunun dışında dediğim gibi ne derlerse desinler senin tavrın tek olsun.onlara göre şekillenme.görümcen sana kafayı takmış bi kere.ne yaparsan yap yaranılmaz zaten

biraz akıl vermeye çalıştım şöyle yaparsan daha mutlu olursun böle yaparsan daha mutlu olursun die

Aynı yaşta ve ikinizde bekarsınız..Ne olursa olsun ona akıl vermeye çalışmakla hata yapmışsın bu bile tek başına antipati nedeni..dünyada herkes başkasından akıl almak istemeyecek kadar aklından memnundur.. bazen büyüklerimizin verdiği akıllar bile bizi gererken o sizin yaşıtınız olarak sizi çok bilmiş akıl satan biri olarak görmüştür ve itici bulmuştur..

Son düzenleme:
ofisteki abla diyo ki 'ay bu sorun ne ki ?? benim yaşadıklarımı görseler yaşamaktan bıkarlar ''

da nışanlına çok kızdım, neden seni desteklemiyo ?? burda haklıs sensin

ablamda diyorki görümcesini hiç önemsemesin ama hiç... her söylediğine hımm de geç..

hem nefret ediyorsun hem de çok mutsuz olduğunu düşündüğün için( kendince) onun mutlu olması için öğütler veriyorsun??

Back
X