Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün kaynanamla görümcem misafirleri gelecek diye benden güvecimi istediler. bende verdim. eşim de bugün güveç yap dedi. güveci getirin dedi onlara da. oldu akşam nerdeyse tabi sürekli aradı falan. az önce görümcem getirdi güveci. bana ne derse beğenirisiniz '' ne kıymetli güveciniz var'' yemek yapacam dedim. hamalınız mı var sizin, yok siz evlendiniz bizden ayrısınız, işiniz yok bizle gibisine laflar ediyo. tabi ben kaldım öylece kapıda. abine git söyle bana niye söylüyosun dedim. (bağırarak konuşuyo bu arada) yok o laftan anlıyomu dedi. banane dedim bana niye gelip bağırıyosun Allah Allah dedim. merdivenden inerken ''ne biçim insansınız'' dedi, görüyorum senin insanlığını da dedim vurdum kapıyı üstüne. siz söyleyin şimdi, napim ben ? şimdiye kadar hep sustum, yeter artık. bana bağırma hakkına nerden sahip oluyo ?
Peki siz 7 senelik konuyu hortlattığınızın farkında mısınız?Kocanız görümcenin yüzsüzlüğünün farkında mı ?
İyi demişsin kız iyi olmuş boşver artık ne o sana gelir ne sen ona küs kalın bir ömür boşver böylesi daha iyi.görüyorum senin insanlığını da dedim
7 yıl önceki konuyu bulmak için çaba sarfetmek gerekiyor yahu bravo vallaKocanız görümcenin yüzsüzlüğünün farkında mı ?
7 yıl önceki konuyu bulmak için çaba sarfetmek gerekiyor yahu bravo valla
Konu sahibi ne oldu sizin durumlar koca 7 yıl geçmiş artık duzelmistir ya da kopmustur. Kocanizda guvecte yemek yimese bayilacak hastalığına mi tutulmus nedir yani bu güveç aşkı![]()
Vay be ben istemedim eşim istedi üstelik ben git al dedim o aradı getirin dedi ve üstüne de görümcemden laF yedim kırıcı olan ben oldum.. tuhafSadece güveç yiyor hakoşa koşa istemişler geri bir de... kırıcısınız.. ayıp. Görümcenizi bilmiyorum ama sizden olayı dinlediğim halde çok net görülüyor.. kocam sadece güveç yiyor
ramazan olmasa tamammış bir de.. ayıp!
Editohoooo hortlamış konu tuzağına düştük iyi mi
Doğru son ramazanını yaşadı bu sene7 senede o güveç kırılmıştır![]()
Eşim çalışıyordu o yüzden öyle oldu ama daha sonra eşim arayıp haddini bildirdiBir dahakine bi dk deyip abini cagirayim de eşini cagir ona devret baktın eşin de gelmiyor abin tınlamıyor seni hadi sana güle güle deyip kapıyı suratına çarp evine gir gerisini o düşünsün. Bu cinsler ancak bundan anlar
Farkında farkında. Zaten çok muhattap olmuyor o da artık. Neler yaşandı o olaydan sonra neler. Kaynanama da dedim artık beni onla olan ortamlara çağırma diyeKocanız görümcenin yüzsüzlüğünün farkında mı ?
Başınıza gelmeyince anlayamazsiniz evet. Burda gelip yalan söyleyecek halim yok. Trabzonda böyledir. Genelde herkes güveç yer.Konu çok eski üstelik heyecanlı da değil. Bir de kocam sadece güveç yiyor ne ya. Duyduğum sacma şeylerden biri. Sadece güveç yemek hiç inandırıcı değil.