• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemden nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen gidip isteseydin ya canım zaten onlar işi bitince mecbur getireceklerdi kapına .Ama sana acil lazım olduysa getirin denmezki gidip istenilir.

dün kaynanamla görümcem misafirleri gelecek diye benden güvecimi istediler. bende verdim. eşim de bugün güveç yap dedi. güveci getirin dedi onlara da. oldu akşam nerdeyse tabi sürekli aradı falan. az önce görümcem getirdi güveci. bana ne derse beğenirisiniz '' ne kıymetli güveciniz var'' yemek yapacam dedim. hamalınız mı var sizin, yok siz evlendiniz bizden ayrısınız, işiniz yok bizle gibisine laflar ediyo. tabi ben kaldım öylece kapıda. abine git söyle bana niye söylüyosun dedim. (bağırarak konuşuyo bu arada) yok o laftan anlıyomu dedi. banane dedim bana niye gelip bağırıyosun Allah Allah dedim. merdivenden inerken ''ne biçim insansınız'' dedi, görüyorum senin insanlığını da dedim vurdum kapıyı üstüne. siz söyleyin şimdi, napim ben ? şimdiye kadar hep sustum, yeter artık. bana bağırma hakkına nerden sahip oluyo ?

Bir dahakine bi dk deyip abini cagirayim de eşini cagir ona devret baktın eşin de gelmiyor abin tınlamıyor seni hadi sana güle güle deyip kapıyı suratına çarp evine gir gerisini o düşünsün. Bu cinsler ancak bundan anlar

Kocanız görümcenin yüzsüzlüğünün farkında mı ?
7 yıl önceki konuyu bulmak için çaba sarfetmek gerekiyor yahu bravo valla :KK53:
Konu sahibi ne oldu sizin durumlar koca 7 yıl geçmiş artık duzelmistir ya da kopmustur. Kocanizda guvecte yemek yimese bayilacak hastalığına mi tutulmus nedir yani bu güveç aşkı 😃

Tamam vermişsiniz de ertesi günü eşinizin hemen arayıp getirin demesi de ne bileyim hani acil bişey değil ki bugun yemese ölmez yarın yerdi. Biraz aceleye gelmiş gibi olmuş.
Ama bu tabiki size davranışını haklı çıkarmaz iyi yapmışsınız kapıyı yüzüne çarpmakla. Haddini bilsin abisine konuşamıyor da sana laf söylüyor. Bi daha da bişeyini verme hem veriyosun hemde suçlu oluyorsun hayret bişey.

Sadece güveç yiyor ha😂😂 koşa koşa istemişler geri bir de... kırıcısınız.. ayıp. Görümcenizi bilmiyorum ama sizden olayı dinlediğim halde çok net görülüyor.. kocam sadece güveç yiyor😂😂😂😂😂 ramazan olmasa tamammış bir de.. ayıp!

Edit:oohoooo hortlamış konu tuzağına düştük iyi mi

Ne güvecmiş arkadaş! Kaç gündür sürekli güveç yiyen, guvecten başka bir şey yemeyen adamlar... ilginç

Ohh ıyı olmıs bırının malını alıyorsa gerı verırken cene yapmıcak bazı arkadaslar hemen ıstemen ayıp olmus demıs ama ısı bıtmıs sonucta ıstedıgın zaman ıstersın ben olsam dırek tsk eder gıderım aklıma oyle bısey gelmez gelsede hem kullanıp hemde laf saymam. Bosver haklısın

7 yıl önceki konuyu bulmak için çaba sarfetmek gerekiyor yahu bravo valla :KK53:
Konu sahibi ne oldu sizin durumlar koca 7 yıl geçmiş artık duzelmistir ya da kopmustur. Kocanizda guvecte yemek yimese bayilacak hastalığına mi tutulmus nedir yani bu güveç aşkı 😃

Su an baya şaşırdım evet koca 7 yıl geçti ve şuan gorumcemle bağları tamamen kopardim. Üstüne çok şeyler daha yaşadım kendisini görmek dahi istemiyorum o derecedeyim. Evet eşim sadece güveç yiyor her ramazan böyle. Biraz araştırın trabzonda her gün güveç yiyen insanlar çoktur. Ben istemedim eşim istedi ona deseydi ne dicekse benlik bi durum yok ortada

Sadece güveç yiyor ha😂😂 koşa koşa istemişler geri bir de... kırıcısınız.. ayıp. Görümcenizi bilmiyorum ama sizden olayı dinlediğim halde çok net görülüyor.. kocam sadece güveç yiyor😂😂😂😂😂 ramazan olmasa tamammış bir de.. ayıp!

Edit:eek:ohoooo hortlamış konu tuzağına düştük iyi mi
Vay be ben istemedim eşim istedi üstelik ben git al dedim o aradı getirin dedi ve üstüne de görümcemden laF yedim kırıcı olan ben oldum.. tuhaf

Bir dahakine bi dk deyip abini cagirayim de eşini cagir ona devret baktın eşin de gelmiyor abin tınlamıyor seni hadi sana güle güle deyip kapıyı suratına çarp evine gir gerisini o düşünsün. Bu cinsler ancak bundan anlar
Eşim çalışıyordu o yüzden öyle oldu ama daha sonra eşim arayıp haddini bildirdi

Konu çok eski üstelik heyecanlı da değil. Bir de kocam sadece güveç yiyor ne ya. Duyduğum sacma şeylerden biri. Sadece güveç yemek hiç inandırıcı değil.
Başınıza gelmeyince anlayamazsiniz evet. Burda gelip yalan söyleyecek halim yok. Trabzonda böyledir. Genelde herkes güveç yer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X