görümcemden nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başınıza gelmeyince anlayamazsiniz evet. Burda gelip yalan söyleyecek halim yok. Trabzonda böyledir. Genelde herkes güveç yer.
Herkes güveç yer ve kaynananızda ve görümcenizde guveç yok sizden istiyorlar? Vallahi çok ilginç. Normal zamanda birine bisey verdiysem bir aydan önce isteyemiyorum. Kocama da derim ki başkasına verdim yapacak bisey yok tencere yemeği yiyiver ki anası yani isteyen de :KK70:

Herkes güveç yer ve kaynananızda ve görümcenizde guveç yok sizden istiyorlar? Vallahi çok ilginç. Normal zamanda birine bisey verdiysem bir aydan önce isteyemiyorum. Kocama da derim ki başkasına verdim yapacak bisey yok tencere yemeği yiyiver ki anası yani isteyen de :KK70:

ay bende güveç yok valla
1,5 yıldır evliyim hiç güveç de aramadım aslında
gerçi konu eski ama her gün her gün güveçte de yemek mi yenir ayol :D

Genelde dedim farkindaysaniz.. onlarında varmış kayınpeder bi yere vermiş kaybolmuş gitmiş. Eşim asabi oluyor ramazanda ona bisey denmiyor. Kendi ne derse ne istese odur. Burda benim anlatmak istediğim görümcem in tavrı bana değil abisine olmalı. Bana gelip bağırmaya onun hakkı asla değil. Ve kendisi patavatsız bi insan. Daha çok şeyler yasatti

ay bende güveç yok valla
gerçi konu eski ama her gün her gün güveçte de yemek mi yenir ayol :KK70:
Ya siz sevmiyor olabilirsiniz ama benim eşim böyle napim. Adamı mi atayim

ay bende güveç yok valla
gerçi konu eski ama her gün her gün güveçte de yemek mi yenir ayol :KK70:
Karadenizde öyleymiş öyle yazmış konu sahibi. Ama bu daha mantıksız çünkü biz senede bir kere güveç yaparız fırına göndeririz falan bizim evde bile var ama kaynanasında ve görümcesinde güveç yok? Bu paradoksu çözersek konuyu da çözeriz gibime geliyor. Zira güvecin altında macunla yapışmış altın sikke falan da olabilir bi bakmak lazım yaa :kahve:

Karadenizde öyleymiş öyle yazmış konu sahibi. Ama bu daha mantıksız çünkü biz senede bir kere güveç yaparız fırına göndeririz falan bizim evde bile var ama kaynanasında ve görümcesinde güveç yok? Bu paradoksu çözersek konuyu da çözeriz gibime geliyor. Zira güvecin altında macunla yapışmış altın sikke falan da olabilir bi bakmak lazım yaa :kahve:
Haddinizi bilin. Ben burda dalga geçin diye konu acmadim

Kapatın da konuyu admin kimse kapatsın daha fazla sinirlerimi bozmayın yazıp

Dalga geçip eğlenecek bisey arıyorsunuz ama burası değil onun yeri. Sizi bi şeye inandırmak için uğraşacak halimde yok
Olay doğrudur isteyen inansin isteyen inanmasın.

Çok gereksiz tartışma olmuş, ben olsam o güveci onlara hediye eder aynı gün evime yenisini alırdım.
Evet belki öyle ama o cahillikle aklıma gelmedi. Eşimi özellikle tembihledim sen git al diye. Benim ne kabahatim var burda anlamıyorum

Arkadaş yol olmuş 2020
O güveç mevzusu kapanmadı mı,kadının konusunu tekrar niye gündeme getiriyorsunuz
Kim hortlatıyor bunu

Arkadaş yol olmuş 2020
O güveç mevzusu kapanmadı mı,kadının konusunu tekrar niye gündeme getiriyorsunuz
Kim hortlatıyor bunu
Hayır bi de inanmıyorlarmış.. yalan borcum mu var birine. Bakin profilime fake gibi bi halimi var

Hayır Tabiki Fake değilsiniz
uzun yıllar foruma üye olduğunuz görünüyor
Sıkmayın canınızı
Foruma girdim valla şoka uğradım eski konumu hortlatip üstüne de dalga geçer gibi konuşmuslar. Canımı sıkmamak zor biraz ama teşekkür ederim beni anlayanların olması biraz da olsa beni rahatlatti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X