Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes güveç yer ve kaynananızda ve görümcenizde guveç yok sizden istiyorlar? Vallahi çok ilginç. Normal zamanda birine bisey verdiysem bir aydan önce isteyemiyorum. Kocama da derim ki başkasına verdim yapacak bisey yok tencere yemeği yiyiver ki anası yani isteyen deBaşınıza gelmeyince anlayamazsiniz evet. Burda gelip yalan söyleyecek halim yok. Trabzonda böyledir. Genelde herkes güveç yer.
Herkes güveç yer ve kaynananızda ve görümcenizde guveç yok sizden istiyorlar? Vallahi çok ilginç. Normal zamanda birine bisey verdiysem bir aydan önce isteyemiyorum. Kocama da derim ki başkasına verdim yapacak bisey yok tencere yemeği yiyiver ki anası yani isteyen de![]()
Herkes güveç yer ve kaynananızda ve görümcenizde guveç yok sizden istiyorlar? Vallahi çok ilginç. Normal zamanda birine bisey verdiysem bir aydan önce isteyemiyorum. Kocama da derim ki başkasına verdim yapacak bisey yok tencere yemeği yiyiver ki anası yani isteyen de![]()
Ya siz sevmiyor olabilirsiniz ama benim eşim böyle napim. Adamı mi atayimay bende güveç yok valla
1,5 yıldır evliyim hiç güveç de aramadım aslında
gerçi konu eski ama her gün her gün güveçte de yemek mi yenir ayol![]()
Karadenizde öyleymiş öyle yazmış konu sahibi. Ama bu daha mantıksız çünkü biz senede bir kere güveç yaparız fırına göndeririz falan bizim evde bile var ama kaynanasında ve görümcesinde güveç yok? Bu paradoksu çözersek konuyu da çözeriz gibime geliyor. Zira güvecin altında macunla yapışmış altın sikke falan da olabilir bi bakmak lazım yaaay bende güveç yok valla
1,5 yıldır evliyim hiç güveç de aramadım aslında
gerçi konu eski ama her gün her gün güveçte de yemek mi yenir ayol![]()
Haddinizi bilin. Ben burda dalga geçin diye konu acmadimKaradenizde öyleymiş öyle yazmış konu sahibi. Ama bu daha mantıksız çünkü biz senede bir kere güveç yaparız fırına göndeririz falan bizim evde bile var ama kaynanasında ve görümcesinde güveç yok? Bu paradoksu çözersek konuyu da çözeriz gibime geliyor. Zira güvecin altında macunla yapışmış altın sikke falan da olabilir bi bakmak lazım yaa![]()
Kara lahana, ıspıt vs da çok yenir.Başınıza gelmeyince anlayamazsiniz evet. Burda gelip yalan söyleyecek halim yok. Trabzonda böyledir. Genelde herkes güveç yer.
Ramazan için söyledim.Kara lahana, ıspıt vs da çok yenir.
Evet belki öyle ama o cahillikle aklıma gelmedi. Eşimi özellikle tembihledim sen git al diye. Benim ne kabahatim var burda anlamıyorumÇok gereksiz tartışma olmuş, ben olsam o güveci onlara hediye eder aynı gün evime yenisini alırdım.
Hayır bi de inanmıyorlarmış.. yalan borcum mu var birine. Bakin profilime fake gibi bi halimi varArkadaş yol olmuş 2020
O güveç mevzusu kapanmadı mı,kadının konusunu tekrar niye gündeme getiriyorsunuz
Kim hortlatıyor bunu
Hayır Tabiki Fake değilsinizHayır bi de inanmıyorlarmış.. yalan borcum mu var birine. Bakin profilime fake gibi bi halimi var
Foruma girdim valla şoka uğradım eski konumu hortlatip üstüne de dalga geçer gibi konuşmuslar. Canımı sıkmamak zor biraz ama teşekkür ederim beni anlayanların olması biraz da olsa beni rahatlattiHayır Tabiki Fake değilsiniz
uzun yıllar foruma üye olduğunuz görünüyor
Sıkmayın canınızı