O evde neden siz oturacaksiniz? Diğerleri kız kocanız errrkek diye mi karıştırmayacak eve eşiniz
Diğer konusuda fenaVallaha bana da cekememezlik gibi geldi. Bende bu sefer görümceden yana oyumu kullaniyorum
Görümce, görmeyeyim ömrümceTürkçe meali nedir?
Kendi parasıyla veya babasının parasıyla alıyorsa bu sizi niye bu kadar ilgilendirir ki ne bu fesat niyet anlayamadım. Bence kıskanma. O o evin kızı alan memnun veren memnun . Benimde görümcem evli olduğu halde babasının evinde hala onun sözü geçer bende evliyim annem babam hala arar hep fikrimi sorar bu böyledirİki tane var.. büyüğü iyidir, küçüğü sam şeytanı herseye karışır... eve herseyi alır... herseye müdahale eder... abisi bile geçen annesine dedi niye herseye karışıyor, yüz veriyosun diye... eve lüks herseyi aldı... güya anneme alıyorum dıe hevesini aldı hersey den.... her aldığını canım anneme dıe paylaşır... eşim bir oğlan, evlerini boyuyor boyayı o secio eşim evlenene kader yap sonrasında karıştırmam eve seni diyor... bir oğlan kızlar gdince oğlu gelini bakcak kaynanama o bize düşkün değil... kaynanam dan nefret ediyorum... ilk evlendik bir oturduk, görümce herseye karıştı dıe... kaynamda ses etmedi dıe.... ayırdık evi... bide diyor, annem bu evi size vermicek... sizi oturtmicak...
Kiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileyeÇünkü eşi bir oğlanDüşünsenize koca bir evde tek bir pipili var. Çakıl taşlarının arasındaki pırlanta resmen.
Yav yürü git. Benim çevremde kızlara postalıyorlar gelinler, işine bak. Herkes anne babanın bakımından sorumlu gerekiyorsa. Düğünde en ilkel adetleri gramına kadar altınını istersiniz, iş bakmaya gelince benim anam babam mı olur. Bizde hep ben baktım ve bakıyorum. Evlenene kadar da eve kız çocuğunun emeği geçiyor hatta evlendikten sonra da devam ediyor. Kız çocuğunun emeğini yok sayamazsın sen cücük kadar hâlin dev kadar hasedinle. Eve bile göz dikmişsin ufak hesaplara başlamışsın.Kiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileye
Kiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileye
HahahahhahahahahaOfffff dertlere bak.Boya hangi renkti bu arada?
Postaliyormu eminmisin çok var çevremde kız çocuğunun anneyi aramamasi gelinin bakıyor olmasıYav yürü git. Benim çevremde kızlara postalıyorlar gelinler, işine bak. Bizde hep ben baktım ve bakıyorum. Evlenene kadar da eve kız çocuğunun emeği geçiyor hatta evlendikten sonra da devam ediyor. Kız çocuğunun emeğini yok sayamazsın sen cücük kadar hâlin dev kadar hasedinle. Eve bile göz dikmişsin ufak hesaplara başlamışsın.
Yazık sizeKiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileye
O senin çevrenin sorunu, cücük gibi kalmışsınız orta çağ zihniyetlilerPostaliyormu eminmisin çok var çevremde kız çocuğunun anneyi aramamasi gelinin bakıyor olması
Yazık size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?