- 19 Şubat 2021
- 6.581
- 18.771
- 198
- 39
Evleri oğlanlara verdılerse ondan aramamışlardırPostaliyormu eminmisin çok var çevremde kız çocuğunun anneyi aramamasi gelinin bakıyor olması
Ev ve pipiAltüstü bir ev icin mi bu delirmeler?!
Kira dayım bir oğlan krada olmaz evi alırken oğluma bu ev dıe almışAltüstü bir ev icin mi bu delirmeler?!
Ya pipi cokmu seviyorsun kıyamamEv ve pipi
@Kiskizii10 bak 3.konunu buldum evi nasil alabilrsin bunu konusalim bence. Ben senin tarafindayim o ev senin hakkin.
3.konu da 1asaate geliyor@Kiskizii10 bak 3.konunu buldum evi nasil alabilrsin bunu konusalim bence. Ben senin tarafindayim o ev senin hakkin.
Hangi dilde yazdınız...İki tane var.. büyüğü iyidir, küçüğü sam şeytanı herseye karışır... eve herseyi alır... herseye müdahale eder... abisi bile geçen annesine dedi niye herseye karışıyor, yüz veriyosun diye... eve lüks herseyi aldı... güya anneme alıyorum dıe hevesini aldı hersey den.... her aldığını canım anneme dıe paylaşır... eşim bir oğlan, evlerini boyuyor boyayı o secio eşim evlenene kader yap sonrasında karıştırmam eve seni diyor... bir oğlan kızlar gdince oğlu gelini bakcak kaynanama o bize düşkün değil... kaynanam dan nefret ediyorum... ilk evlendik bir oturduk, görümce herseye karıştı dıe... kaynamda ses etmedi dıe.... ayırdık evi... bide diyor, annem bu evi size vermicek... sizi oturtmicak...
Kira dayım bir oğlan krada olmaz evi alırken oğluma bu ev dıe almış
Sizde onlar nasıl çalışıp almış ise karı koca bir zahmet çalışıp alıcaksınız. Zira diğer kardeşlerinde evde payı var. Ne mutlu ki kayınvalide akıllı hele görümcenize bayıldım o evi size yedirmez. Şimdi usulca telefonu bırakıp avuç içinize bakabilirsiniz sonrasını biliyorsunuz.Kira dayım bir oğlan krada olmaz evi alırken oğluma bu ev dıe almış
Bir pipi erkegi özel kilmiyor. Madem kiradasiniz sizin aileniz ev versin, veya siz calisin ev alin. Baskasinin evi sizin derdiniz olmamali. Ortaligi karistirmaya hakkiniz yok.Kira dayım bir oğlan krada olmaz evi alırken oğluma bu ev dıe almış
Hangi dilde yazdınız...
Yedirmez miii bende o göz yok o evi ona kaptırcakkkSizde onlar nasıl çalışıp almış ise karı koca bir zahmet çalışıp alıcaksınız. Zira diğer kardeşlerinde evde payı var. Ne mutlu ki kayınvalide akıllı hele görümcenize bayıldım o evi size yedirmez. Şimdi usulca telefonu bırakıp avuç içinize bakabilirsiniz sonrasını biliyorsunuz.
Yasalar valla senin o gözü dinlemiyor görümceni dinliyorYedirmez miii bende o göz yok o evi ona kaptırcakkk
Oooohhhhhhh görümce değil kraliçe mübarek valla helal olsun, Allah versin daha çooook lüks şeyler alsın, anasıyla babasıyla yaşadığı evin her şeyine karışsın anası babası ondan izin çıkmadan evin boya rengine bile karar veremesin, babasının parasını çatır çatır anasıyla yesin siz de uzaktan kurulup kurulup kuruyunİki tane var.. büyüğü iyidir, küçüğü sam şeytanı herseye karışır... eve herseyi alır... herseye müdahale eder... abisi bile geçen annesine dedi niye herseye karışıyor, yüz veriyosun diye... eve lüks herseyi aldı... güya anneme alıyorum dıe hevesini aldı hersey den.... her aldığını canım anneme dıe paylaşır... eşim bir oğlan, evlerini boyuyor boyayı o secio eşim evlenene kader yap sonrasında karıştırmam eve seni diyor... bir oğlan kızlar gdince oğlu gelini bakcak kaynanama o bize düşkün değil... kaynanam dan nefret ediyorum... ilk evlendik bir oturduk, görümce herseye karıştı dıe... kaynamda ses etmedi dıe.... ayırdık evi... bide diyor, annem bu evi size vermicek... sizi oturtmicak...
Trolsünüz sanırım.Yedirmez miii bende o göz yok o evi ona kaptırcakkk
Kaynanam essek gibi oğluna vercek evi alırken oğluma dıe aldım demeyi beni istemeye gelirken ev onların demeyi biliyordu görümce kim oluyor annesi eninde sondna vercek hak da vermicezYasalar valla senin o gözü dinlemiyor görümceni dinliyor
CoookYa pipi cokmu seviyorsun kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?