- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.036
- 348
- 39
Çirkef gelin bilim dalıSazan ve enayi tam olarak hangi bilim dalına ait terim(!) ler?
Kiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileye
Polis işi kaynanadaKiskizi ben yarin kayinvalidemin evini basmaya gidecegim benimle gelir misin? Cik disari bu ev benim diyecegim. Simdi ben eve giderken mi polisi arayayim yoksa olay aninda mi bilemedim ya sen nasil yapmistin?
Satılık ev de amcam
Oğlan çalışsın da ev alsın kendine o zaman ‘krada’ oturmasın
Ya hasırı almadan vermeseydın çocuğu kucağına hiç olmamış buBenimki de Trabzon hasırı takacaktı, çocuğum 8 yaşında bir hasır serip oturtmadı bile
Babasının evinden naylon don dolu çeyiziyle dımdızlak gelip, gittiği ailede daha anası danası hayattayken servet avcılığı yapan gelin modelisiniz.Yedirmez miii bende o göz yok o evi ona kaptırcakkk
Naylon don mu ahahdhh ne pişik yapar o be.Babasının evinden naylon don dolu çeyiziyle dımdızlak gelip, gittiği ailede daha anası danası hayattayken servet avcılığı yapan gelin modelisiniz.
kesin unutmuşturDimi yazmayı ,kendını ifade etmeyi unutmuş
Anca sinir atarsın zaten.3.konumla gelicem birazdan ama trol değil gerçek sinirimi atıyorum burda
tirkiye nere gııı?Kiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileye
3.konumla gelicem birazdan ama trol değil gerçek sinirimi atıyorum burda
Üreyecekler minik minik trol bebekler olucak onlar büyüyecek kocalarının ailesinin malını sahipleniceklerİnşallah uremeyi dusunmuyorsunuzdur
İnşallah uremeyi dusunmuyorsunuzdur
düzenlemiş. ama aptalın yağı çok olunca saçına başına sürdüğü gibi :’PYazdığını bir okur musun ?Noktalama isaretlerini kullanmalisin. Hic değilse NOKTA (.)
Parti kur, oy verelimYedirmez miii bende o göz yok o evi ona kaptırcakkk
Yoo Türkiye de ana baba sağlıklarında parasını oğlum bana bakar diye onlara yağdırıyor ama yaşlanınca kızının eline kalıyor. Kızından hayır görüyor geneldeKiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?