- 3 Şubat 2018
- 25.858
- 111.238
- 598
Sen beni tanıyor musun?
Kaç evim var kaçını kayınpederim vermiş kaçını babam vermiş kaçını kocamla almışım biliyor musun?
Söylerdim de fay hattı gibi çatlarsın anana babana keder olursun yazık
Bilim dünyasında sazan enayi terimleri kullanılıyor öyle mi nerenin bilimi bu çirkeflik bilimi mi?
Elinden geleni ardına koyma ……alırsın o evi, terimleri iyi bilirsin sen anladın noktalı yeri
Benim kayniş de bulaşık makinesi veriyordu, 7 yıldır verecek ahahahah.Kaynanam essek gibi oğluna vercek evi alırken oğluma dıe aldım demeyi beni istemeye gelirken ev onların demeyi biliyordu görümce kim oluyor annesi eninde sondna vercek hak da vermicez
Hepsinden nefret ediyorum. Bir oğlu var diyorTürkçe meali nedir?
Sanmıyorum canımın içi ya, sözüne bile senin için isterse gelsin demiş. Hani canın lokum ister diye, yazık diye falan.Emin ol onlar yalvarıyor ama. Ben surunduruom :=) hatta abisini arayıp geçen evime gelmek istediğini abisinin kabul etme digunu ben acıdığım için gelsin dediğimi onunda essek gbi evime geldiğini söylemiş miydim:))
Yedirmez miii bende o göz yok o evi ona kaptırcakkk
Oğlanmış kocası işte. Pipisi varmış. Bir pipi nasıl olur da kirada oturur, sorarım.
HelalllllllVurdu ve gol oldu :)) aramizda kalsin ama bu arkadaslar bence seni kiskandi yoksa ev gelinin hakkidir bunu herkes bilir bence.
2023 lozan kalkinca medeni kanunun bu gizli maddesi ortaya cikacaktir. Ev gelinin hakkidir birden fazla gelin varsa en buyuk elti evi alir.Vurdu ve gol oldu :)) aramizda kalsin ama bu arkadaslar bence seni kiskandi yoksa ev gelinin hakkidir bunu herkes bilir bence.
Benim kayniş de bulaşık makinesi veriyordu, 7 yıldır verecek ahahahah.
Helalllllll
Kayınvalide ve kayınpeder yaşıyor ya hani nasıl milletin malını bu kadar ince düşünebiliyorsunuz. Siz o ailenin gelinisiniz. Kız kardeşlere de kalacak eşinize de kalacak. Sadece niye size kalıyorKira dayım bir oğlan krada olmaz evi alırken oğluma bu ev dıe almış
Aaa o zaman ben her türlü kazanıyorum2023 lozan kalkinca medeni kanunun bu gizli maddesi ortaya cikacaktir. Ev gelinin hakkidir birden fazla gelin varsa en buyuk elti evi alir.
Sazan ve enayi tam olarak hangi bilim dalına ait terim(!) ler?Sence ben bütün bunlar olurken bakar mıyım siz öle yaptınız herhalde bilim dünyasında sazan enayi terimleri kullanılıyor ama ben sizin gibi yapmam :))
YoooKiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileye
Satılık ev de amcamKira dayım bir oğlan krada olmaz evi alırken oğluma bu ev dıe almış
Benimki de Trabzon hasırı takacaktı, çocuğum 8 yaşında bir hasır serip oturtmadı bileBenim kaynanam da cocuk yaparsam bana 100 bin liralik altin takacagini soyluyor.
8 sene once dugunumuzde 10gramdan 1 tane bilezik takmiş bir insan kendisi.
Neyse zaten 100bin için cocuk mu yapilir. Bir kac milyon lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?