Görümceme aşırı tilt oluyorum

Görümcenin modu su anda:

Kaynanam essek gibi oğluna vercek evi alırken oğluma dıe aldım demeyi beni istemeye gelirken ev onların demeyi biliyordu görümce kim oluyor annesi eninde sondna vercek hak da vermicez
Benim kayniş de bulaşık makinesi veriyordu, 7 yıldır verecek ahahahah.

Sanmıyorum canımın içi ya, sözüne bile senin için isterse gelsin demiş. Hani canın lokum ister diye, yazık diye falan.

Vurdu ve gol oldu :)) aramizda kalsin ama bu arkadaslar bence seni kiskandi yoksa ev gelinin hakkidir bunu herkes bilir bence.
2023 lozan kalkinca medeni kanunun bu gizli maddesi ortaya cikacaktir. Ev gelinin hakkidir birden fazla gelin varsa en buyuk elti evi alir.

Benim kayniş de bulaşık makinesi veriyordu, 7 yıldır verecek ahahahah.

Benim kaynanam da cocuk yaparsam bana 100 bin liralik altin takacagini soyluyor.
8 sene once dugunumuzde 10gramdan 1 tane bilezik takmiş bir insan kendisi.

Neyse zaten 100bin için cocuk mu yapilir. Bir kac milyon lazim.

2023 lozan kalkinca medeni kanunun bu gizli maddesi ortaya cikacaktir. Ev gelinin hakkidir birden fazla gelin varsa en buyuk elti evi alir.
Aaa o zaman ben her türlü kazanıyorum

Ama ben görümce olarak öyle kolay vermeyi düşünmüyorum

Önce sandalye kapmaca oynatacam
Sonra gelinler aileleri ile beraber ip çekmece yapsınlar
En son rus ruleti

Benim kaynanam da cocuk yaparsam bana 100 bin liralik altin takacagini soyluyor.
8 sene once dugunumuzde 10gramdan 1 tane bilezik takmiş bir insan kendisi.

Neyse zaten 100bin için cocuk mu yapilir. Bir kac milyon lazim.
Benimki de Trabzon hasırı takacaktı, çocuğum 8 yaşında bir hasır serip oturtmadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…