Görümceme aşırı tilt oluyorum

boyacının evin hangi renge boyanacağına karıştığı nerede görülmüş tabi içinde oturan seçecek rengi

2023 lozan kalkinca medeni kanunun bu gizli maddesi ortaya cikacaktir. Ev gelinin hakkidir birden fazla gelin varsa en buyuk elti evi alir.

Büyük elti derken hangi kriteri baz alıyoruz peki?
Yaşı büyük olan mı, büyük erkek kardeşle evli olan mı, yoksa ilk evlenen mi ulu elti sayılıyor?
Aileye ve konuma göre hep değişiyor çünkü bu. Umarım lozanda buna da bir standart getirmişlerdir. Hep hak yeniyor çünkü

Kiz başkasının soyadını alıyor el evinde her işe kosamiyor erkek çocuğu gibi ve tirkiyede yüzde doksan erkek çocuğu bakıyor gelin bakıyor aileye
Ben de bu olaya tilt oluyorum genelde kız çocuğu bakıyor ama anneler oğlanı korumak için onlar bakıyor ayağı yapıyorlsr malı verirken neden oldun diye %90

Cok haklisiniz. Sizin icin derinlemesine bir tarih arastirmasi yaptim. Hammurabi kanunlari eltilik alt bendinde derki: Her kim en cok erkek cocugu dogurur, iste o ulu eltidir. Ev tez zamanda ona verile.

O değilde evlendim gittim, annemin evinin boyasının rengine hala ben karar veriyorum. Gelin ne düşünüyor acaba

Tamamen görümcede suç yok burada aynı evde yaşıyorsanız katlanacaksiniz

ilk evlenen olsun pleaseee

Görümcelerin biten cümlelerin sonundaki üç noktalara taktıysa zaar haklılar dağılalım.

Kaynanam essek gibi oğluna vercek evi alırken oğluma dıe aldım demeyi beni istemeye gelirken ev onların demeyi biliyordu görümce kim oluyor annesi eninde sondna vercek hak da vermicez
... alırsınız. Miras hukuku diye bir şey var kardeşim. O evi başınıza yıkarlar.

Bir oğlan nasıl kirada olabilir ya haklısınız. Bu kirada oturanlar hep kadın herhalde, oğlanlar oturamayacağına göre ? Eğer kirada otursaydım derhal boşanırdım, boşanın(!)

Kaynanam essek gibi oğluna vercek evi alırken oğluma dıe aldım demeyi beni istemeye gelirken ev onların demeyi biliyordu görümce kim oluyor annesi eninde sondna vercek hak da vermicez

Iyyy laflara bak. Görümce kim oluyor, eşinizin öz kardeşi, kaynananızın öz kızı. Şimdi bir de size bakalım, siz kim oluyorsunuz ? Başkasının malında hak iddia edip sonunda avcunu yalayacak olan kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…