görümceme göre kp sülalede bayan bırakmamış!!!!

hiç risk almaya değmez, ne yaşanmışsa yaşanmış zamanında.
baksana kol kırılmış, yen içinde kalmış.

yok ben şuna takıldım, ne diye bana yeminlerle böyle bir sır verdi ki.amacı neydi, madem herkes duydu....çok kurnaz ve sinsidir, farkındalığı çok yüksektir görümcemin

ben de bir tek bu noktada takıldım kaldım....yani düşünüyorum, böyle bir olay ayyuka çıksa tüm aile rezil olunur, kardeşlerin eşleri kpyi eve sokmaz.insan bunu nasıl riske edebilir...böyle bir görümce, yeminlerle başkalarına da ben ve eşim hakkında neler söylüyordur diye düşünüyorum.

Bencede kesinlikle.Bence mutlaka eşinize söyleyin ya.Hiç normal değil.Yalansada değil doğruysada değil.

Ben de konu sahibi gibi düşünüyorum. Amaç babasından uzak durulması ama gerçek ama yalan ...
Açıkçası riske atmazdım ne kendimi varsa çocuğumu bundan sonra tedbirli olun.

Ben de konu sahibi gibi düşünüyorum. Amaç babasından uzak durulması ama gerçek ama yalan ...
Açıkçası riske atmazdım ne kendimi varsa çocuğumu bundan sonra tedbirli olun.

baktım geçen gün küçük görümcemin kızıyla oğlum yan odada oynuyordu.Küçük görümcem gelip herkesin içinde, oğlumun kızını öptüğü sarılmaya çalıştığını ama bunun cinsel içerikli olduğunu ima etti.Neye uğradığımı şaşırdım....Benim oğlum pek bir şey bilmez.2 dakika geçmedi ne oldu ki odada...valla oğlumu asla tek göndermiyorum artık.çocuğuma sapık diyecekler de onu temizlicem bir ömür...

Tövbe yarabbi nasıl bir aileye denk düştün kuzum sen ya , valla ilk defa bir konu da tüylerim diken diken oldu.
Uzak dur lütfen böyle insanlardan , söylediklerini ispat etmen mümkün değil.
Herkesin için de böyle şeyler söylenmez kaldı ki bahsettiği kişi de kendi kızı bunlar ne kadar normal geliyor onlara ,yanlış bir şeyler var o belli.

Ayy soktayim evlerden ırak ya fake konu falan mi :KK57: bu çok agir bi iddia öyle birine anlatılacak bisey değil kan çıkar ya ne demek yengesiyle ilk yatan oz kızını taciz etmiş falan simdi suç duyurusunda bulunulsa kp yatar senelerce oz kıza tacizden sessiz kalın derim ben Eşiniz hakkında bisey söylenirse ozaman uyarirsin bi zaman boyle bisi duymuştum diye aksi taktirde çirkin olur agir sonuçlanır Allah yardım etsin oz kızına yapan gelinine ne yapmaz aman dikkat doğruysa yanio_O

ettirir, ettirir
sinsi biri olduğunu söyledin
aranız nasıldır bilmiyorum ama bu mesele son zamanlarda çok dillendirilmeye başlandıysa, bir günah keçisi arıyorlar demektir

bilmiyorum

zaten sülale ikiye bölünük.Kv ve çocukları ,1 kardeşi ve çocukları bir gurplar....Kp ile kardeşleri ve tüm baba tarafı, eşim ve ben de bir grup...iki grup çok fena çatışıyor

kp ile eşi ve diğer 2

galiba bence de birileri bir şeyler biliyor...kocamın amcası görümcemi dövmüş yıllar önce...o konuyu anlatmasını istediğimde ''babasına iftira attı ben de dövdüm'' dedi geçti.
Bu soylediginiz çok ilginç gerçekten. Böyle olaylar yasanmiyor değil sonuçta. Ve hep küçük masum kız yalan söylüyor oluyor.
Kızı Türkiye ye gelecek diyorsunuz ya, bana, korkuyor ona da bisey olursa diye ondan söyledi gibi geldi. Kendine yapılanı onun ağzından duymamissiniz sonuçta başkası söylemiş. Bence siz de temkinli olun çocuklarınız varsa tek başına bırakmayın orda ve kesinlikle yatıya gondermeyin.

Ayy soktayim evlerden ırak ya fake konu falan mi :KK57: bu çok agir bi iddia öyle birine anlatılacak bisey değil kan çıkar ya ne demek yengesiyle ilk yatan oz kızını taciz etmiş falan simdi suç duyurusunda bulunulsa kp yatar senelerce oz kıza tecavüzden sessiz kalın derim ben Eşiniz hakkında bisey söylenirse ozaman uyarirsin bi zaman boyle bisi duymuştum diye aksi taktirde çirkin olur agir sonuçlanır Allah yardım etsin oz kızına yapan gelinine ne yapmaz aman dikkat doğruysa yanio_O

yok yahu..görümcemin kocasının amcasının karısı var, güya kp onun kızlığını bozmuş da mecbur kalıp evlendirmişler v.s....tecavüz yoktur sanmıyorum.derecesini bilmiyorum zaten

Gerçekten görümcenin dediği gibi bir şey olduysa ben eşinin bileceğini ya da en azından şüpheleneceğini düşünüyorum geçmişle ilgili.
Haberler de görüyoruz bu tür şeyleri bütün aile bireyleri biliyor genelde anlatmıyorlar.

Görümcenin cinsellik takıntısı olabilir.
Burada da bazı konular açılmıştı.Mesela ben sızmıştım acaba uyurken bana bir şey olmuş mudur diyen biri vardı.Yanlış hatırlamıyorsam bu kişi evde yalnızken sızmıştı ve kendisi uyurken eve birilerinin girmiş olabileceğinden korkuyordu.Bir tane de insanların cinsel organına bakmaktan korkan biri vardı.Yani değişik türleri var.

Babası tarafından taciz edildiğini söyleyemediği için herkesi taciz ettiğini söylüyor da olabilir.Küçükken kimse inanmamış ve normalleştirmişlerse artık nasılsa kimse inanmıyor diye başka hikayeler uyduruyordur.
Gerçek olduğunu düşünmek istemiyorum ama bu ihtimal her zaman var.Kimse durduk yere babası hakkında bu kadar büyük iftira atmaz.Gerçek değilse psikolojisi bozuk demektir.O zaman başka belirtiler de olması gerekir diye düşünüyorum.

Bu soylediginiz çok ilginç gerçekten. Böyle olaylar yasanmiyor değil sonuçta. Ve hep küçük masum kız yalan söylüyor oluyor.
Kızı Türkiye ye gelecek diyorsunuz ya, bana, korkuyor ona da bisey olursa diye ondan söyledi gibi geldi. Kendine yapılanı onun ağzından duymamissiniz sonuçta başkası söylemiş. Bence siz de temkinli olun çocuklarınız varsa tek başına bırakmayın orda ve kesinlikle yatıya gondermeyin.

canım ben 37 yaşında eşimi dahi artık ablası dahil kimseyle yalnız bırakmıyorum.Eltime de hep harçlık verirdi, yarın bir gün onu da laf eder başka tarafa çekerler...

Görümcenin cinsellik takıntısı olabilir.
Burada da bazı konular açılmıştı.Mesela ben sızmıştım acaba uyurken bana bir şey olmuş mudur diyen biri vardı.Yanlış hatırlamıyorsam bu kişi evde yalnızken sızmış ve kendisi uyurken eve birilerinin girmiş olabileceğinden korkuyordu.Bir tane de insanların cinsel organına bakmaktan korkan biri vardı.Yani değişik türleri var.

Babası tarafından taciz edildiğini söyleyemediği için herkesi taciz ettiğini söylüyor da olabilir.Küçükken kimse inanmamış ve normalleştirmişlerse artık nasılsa kimse inanmıyor diye başka hikayeler uyduruyordur.
Gerçek olduğunu düşünmek istemiyorum ama bu ihtimal her zaman var.Kimse durduk yere babası hakkında bu kadar büyük iftira atmaz.Gerçek değilse psikolojisi bozuk demektir.O zaman başka belirtiler de olması gerekir diye düşünüyorum.

ama bakıyorum tamam babasıyla kendisi ve annesi ve diğer çocuklar geçinemiyor ama uzak da durmuyor.o halde bir kavga çıkartsın ve babasıyla küssün...illa bu konuyu dile getirmesi de gerekmez....niye konuşuyor hala., anlamıyorum.

o sızan kişi hastaydı ama, normal değildi, o konuyu hatırlyorum

yani aslında ben gerçekten babası tarafından taciz edilmiş iki kız tanıdım.Alt katımda oturuyorlardı.Onlar çok ağır travma yaşadılar.O kızlarla görümcemi kıyaslayınca benzerlik bulamıyorum, ama bilemiyorum...

yani aslında ben gerçekten babası tarafından taciz edilmiş iki kız tanıdım.Alt katımda oturuyorlardı.Onlar çok ağır travma yaşadılar.O kızlarla görümcemi kıyaslayınca benzerlik bulamıyorum, ama bilemiyorum...

Bence kıyaslama yapmamakta fayda var. Bu kadar büyük bir travmaya herkes farklı tepki verebilir.

Back
X