- 20 Ocak 2010
- 47.636
- 178.907
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi uzun kirpik
Konuların hep bi değişik geliyor bana ilgimi çekmeye çalışıyosun bilmiyorum ki 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e ya sana anlatırken şeytan tarafı devreye girdiyse normal biri değil baksana senin başını yakacak bu demedi deme
hmm madem öyle sen bunu eşine anlatmakta çekinme o zaman eşin bilir yapacağını allah bunların şerrinden korusun ya bu ne böyleyok, onun ve anasının bütün kurnazlılarını, fitnelerini biliriz.Ben eşim,amcalar,halalar,akarablar,dünürler v.s...pek işlemez bize...(yani inşallah:)) )
Konuların hep bi değişik geliyor bana ilgimi çekmeye çalışıyosun bilmiyorum ki![]()
Ben görümcenin psikolojik rahatsız olduğunu düşündüm, yani babam beni taciz etti diye millete anlatmış sonra konunun üstü kapanmış? O da yetmemiş sülalede bütün kadınları taciz etmiş yengesiyle birlikte olmuş bunlar ortalıkta konuşuluyor fakat kimse çıtını çıkarmıyor?
Ben olsam eşime anlatırdım, kardeşin böyle böyle anlattı konduramadım babama doğruluk payı var mı? Yoksa bana neden böyle şeyler anlattı? Diye sorardım.
Bence gorumcene bu konuyu bi daha ac ve telin ses kayıt yerini aç ne olur ne olmaz eşine dinlet
O zaman duymamış gibi davran o kadar kurnazsa seni yalancılıkla suçlayacaktır yoksa sana ne sebeple anlatsin bunlari seni deniyo da olabilirKurnaz kadındır.Biriyle görüşünce kayıt alıyor.Babannemizle görüşmelerini bana dinletmişti.Başka ortamlarda da bunu yapmış....dikkatli konuşur, geçiştirir bence
Toplum baskısı çok fazla. Babasıyla küsse insanlara ne diyecek. Erkek egemen toplum. Ne yapsalar yanlarına kar kalıyor. Yalan söyledin derse baba görümcen ne yapabilir ki? Karışma derim ben.
Bencede Karışma!
Bu iş senin başına kalır benden demesi
O zaman duymamış gibi davran o kadar kurnazsa seni yalancılıkla suçlayacaktır yoksa sana ne sebeple anlatsin bunlari seni deniyo da olabilir