görümceme göre kp sülalede bayan bırakmamış!!!!

uzun kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
1.598
1.224
48
45
Görümcem bana yeminler ettirip babasının kimleri taciz ettiğini v.s. anlattı.Akraba oldukları için biliyormuş.Kp, damadının yengesiyle dahi ilk yatan kişiymiş.KP, kendi kardeşinin karısına sarılıp taciz etmiş, kadının kürekle bunu dövmüş....bi dünya şey anlattı.Hatta görümcemi de taciz etmiş ama bunu bana görümcem söylemedi......E görümce babasıyla konuşuyor, kv ile kp geçinemiyor ama boşan deyince kv kıyameti kopartıyor.Bunlar gerçek olsa boşanmaları gerekmez miydi? Kp nin hiçbir geliri yok.Maddiyat için evlilik devam ettirilmiyor yani.Bu görümce bence fitne koydu, haklı insan hakkını kapalı kapılar arkasında değil meydanlarda dile getirir.Bunu eşime söylemeli miyim? Yalancı çıkmam filan söz konusu olmaz, eşim gidip bir şey sormaz.Ancak yarın bir gün aynı iftirayı eşime de atabilirler diye uynaık olmasını ve aileden hiçbir bayanla yanyana kalmamasını ve mesafesini korumasını tembihlemek istiyorum.Eşim zaten mesafeli ama bazen iyi niyetle birine harçlık verebiliyor, bir yerden bir yere götürebilir v.s...siz olsanız söyler misiniz? Bugüne kadar kpnin hiçbir hareketini görmedim.Hem kp görümcemi taciz ettiyse, ne diye face de babasına beğeni yapıyor.Evine gelip kalıyor bilmem ne...insan bu durumda hiç görmek dahi istemez ki.Genç kızı var, dedesinden uzak filan tutmuyor görümcem.
Birilerine yeminle sır vermek de fitne bence.ne diye bu sırrı bana veriyor.Kp den uzak durmam için mide bulandırıyor bence
Bunlar gerçek olsa bile geline niye söylenir ki, gelin gidip yayabilir, üstüne 5 tane koyabilir...

Görümcem bana yeminler ettirip babasının kimleri taciz ettiğini v.s. anlattı.Akraba oldukları için, kendi kocasının yengesiyle dahi ilk yatanın kp olduğunu, kendi kardeşinin karısına sarılıp bilmem ne yaptığını, kadının kürekle bunu dövdüğünü....bi dünya şey anlattı.Hatta kendisini de taciz etmiş ama bunu bana o söylemedi.E babasıyla konuşuyor, kv ile kp geçinemiyor boşan deyince kv kıyameti kopartıyor.Bunlar gerçek olsa boşanmaları gerekmez miydi? Kp nin hiçbir geliri yok.Maddiyat için evlilik devam ettirilmiyor yani.Bu görümce bence fitne koydu, haklı insan hakkını kapalı kapılar arkasında değil meydanlarda dile getirir.Bunu eşime söylemeli miyim? Yalancı çıkmam filan söz konusu olmaz, eşim gidip bir şey sormaz.Ancak yarın bir gün aynı iftirayı eşime de atabilirler diye uynaık olmasını ve aileden hiçbir bayanla yanyana kalmamasını ve mesafesini korumasını tembihlemek istiyorum.Eşim zaten mesafeli ama bazen iyi niyetle birine harçlık verebiliyor, bir yerden bir yere götürebilir v.s...siz olsanız söyler misiniz? Bugüne kadar kpnin hiçbir hareketini görmedim.Hem kp görümcemi taciz ettiyse, ne diye face de babasına beğeni yapıyor.Evine gelip kalıyor bilmem ne...insan bu durumda hiç görmek dahi istemez ki.Genç kızı var, dedesinden uzak filan tutmuyor görümcem.
Birilerine yeminle sır vermek de fitne bence.ne diye bu sırrı bana veriyor.Kp den uzak durmam için mide bulandırıyor bence
Bunlar gerçek olsa bile geline niye söylenir ki, gelin gidip yayabilir, üstüne 5 tane koyabilir...
hiç vakit kaybetmeden direk eşine anlat

Kayınpeder bütün sülaleyi taciz etmiş. Konu sahibi bunu görümcesinden öğrenmiş. Ama görümcesi sır olarak anlatmış bunları. Konu sahibi kayınpederin görümceyi de taciz ettiğini düşünüyor. "Bu nasıl ortam" diye şaşırıyor. Kocasına anlatmak istiyor ama anlatamıyor. Bir taraftan da görümce yalan söylemiş olabilir mi diye düşünüyor.

Kayınpeder bütün sülaleyi taciz etmiş. Konu sahibi bunu görümcesinden öğrenmiş. Ama görümcesi sır olarak anlatmış bunları. Konu sahibi kayınpederin görümceyi de taciz ettiğini düşünüyor. "Bu nasıl ortam" diye şaşırıyor. Kocasına anlatmak istiyor ama anlatamıyor. Bir taraftan da görümce yalan söylemiş olabilir mi diye düşünüyor.

ben düşünmüyorum, görümcem başkalarına da >''babam beni taciz etti'' demiş...

Durduk yere başınızı ağrıtmayın derim .Ne alaka hem bu görümce size anlatıyor durduk yere nereden konu açıldı.
aynen...mantıksız yani.ben bilicem de nolacak....amaç babalarını bana dışlatma...kendileri hiç konuşmuyor.eşim ve ben kp ile iyiyiz....güya görümcem ben de taciz edilicem diye çok korkmuşmuş da...

Görümcem bana yeminler ettirip babasının kimleri taciz ettiğini v.s. anlattı.Akraba oldukları için, kendi kocasının yengesiyle dahi ilk yatanın kp olduğunu, kendi kardeşinin karısına sarılıp bilmem ne yaptığını, kadının kürekle bunu dövdüğünü....bi dünya şey anlattı.Hatta kendisini de taciz etmiş ama bunu bana o söylemedi.E babasıyla konuşuyor, kv ile kp geçinemiyor boşan deyince kv kıyameti kopartıyor.Bunlar gerçek olsa boşanmaları gerekmez miydi? Kp nin hiçbir geliri yok.Maddiyat için evlilik devam ettirilmiyor yani.Bu görümce bence fitne koydu, haklı insan hakkını kapalı kapılar arkasında değil meydanlarda dile getirir.Bunu eşime söylemeli miyim? Yalancı çıkmam filan söz konusu olmaz, eşim gidip bir şey sormaz.Ancak yarın bir gün aynı iftirayı eşime de atabilirler diye uynaık olmasını ve aileden hiçbir bayanla yanyana kalmamasını ve mesafesini korumasını tembihlemek istiyorum.Eşim zaten mesafeli ama bazen iyi niyetle birine harçlık verebiliyor, bir yerden bir yere götürebilir v.s...siz olsanız söyler misiniz? Bugüne kadar kpnin hiçbir hareketini görmedim.Hem kp görümcemi taciz ettiyse, ne diye face de babasına beğeni yapıyor.Evine gelip kalıyor bilmem ne...insan bu durumda hiç görmek dahi istemez ki.Genç kızı var, dedesinden uzak filan tutmuyor görümcem.

İki ihtimal var:
  • Söyledikleri uydurma. İlginizi çekmek ya da ne yapacağınızı görmek için anlattı. Eşinizi uyarmak için ona bu iftiraları anlatmanıza gerek yok. Başka biri, başka biri hakkında konuşmuş gibi anlatarak uyarabilirsiniz. Durduk yerde dert çıkarmasanız daha iyi.
  • Söyledikleri gerçek. Sizden başkasına anlatamadı. Ya da anlattı yetmedi. Sessiz bir yardım çağrısı. Akli dengesi yerinde olmadığı için nasıl davranacağını bilmiyor, babasına karşı iki uçlu davranış modeli var. Tavır koymak/hesap sormakla, olmamış gibi davranmak arasında gidip geliyor.
    Bence bu seçenek daha olası.
    Bu durumda eşinize size söylenenleri anlatmanız halinde eşiniz ne tepki verir?
    Görümcenize psikolojik yardım alması yönünde önerilerde bulunun. Bu durumdan psikolojik anlamda tahmin ettiğinizden fazla zarar görmüş olabilir.

Toplum baskısı çok fazla. Babasıyla küsse insanlara ne diyecek. Erkek egemen toplum. Ne yapsalar yanlarına kar kalıyor. Yalan söyledin derse baba görümcen ne yapabilir ki? Karışma derim ben.

bunlar bence sıkışınca eşime de iftira atacak...görümcem sürekli diyor ki, ''kızıma türkiyeye gönderince göz kulak olursunuz'' v.s.. eşime dedim ki genç kız erkeğe emanet edilmez, söyle ablana kızını ya annesi yada kendi bacısına emanet etsin.ben evimde istemiyorum

ya doğruysa? neler duyuyoruz. bence temkinli olun yeter. eşinize ne diyeceksiniz ki... baban tacizci mi?

Eşinizi uyarın ama bu tüm kadınlar için olsun. yanlış anlasilmasin. Esin kadinlarla arasinda sınır olsun diye. biri size kocan xi taciz etmiş dese yapmadığını ispat edebilsin. Örnek iş yerinde herhangi bir kadınla kapı kapalıyken baş başa kalmasın. - biri bu konuda iftiraya uğradı yada gerçekten taciz etti. yapmadığını ispat edemedi .Çünkü herkes kapıyı kapattı görmedik dedi. Kadın hakli bulundu. adam işinden oldu...

Muhtemel seçenekler:

1. Görümce normal değil, yalan söylüyor.. Sen ortalığı karıştır istiyor. Sana yalan yanlış anlatıyor. Yüzleşmek falan istersen reddedecek. "Ben öyle şey söylemedim" diyecek...Bu durumda sus. He canım de geç.

2. Görümce doğru söylüyor. Kayınpeder ağır sapık. Ama en iğrenç atasözlerimizden birinde olduğu gibi kol kırılıyor yen içinde kalıyor. Herkes örtmüş zaman içinde konunun üstünü. Eğer durum buysa eşiniz de biliyordur zaten. Size anlatmıyordur. Bu durumda susma. Aileyle görüşmeyi kısıtla. Kayınpederden uzak dur.

İki ihtimal var:
  • Söyledikleri uydurma. İlginizi çekmek ya da ne yapacağınızı görmek için anlattı. Eşinizi uyarmak için ona bu iftiraları anlatmanıza gerek yok. Başka biri, başka biri hakkında konuşmuş gibi anlatarak uyarabilirsiniz. Durduk yerde dert çıkarmasanız daha iyi.
  • Söyledikleri gerçek. Sizden başkasına anlatamadı. Ya da anlattı yetmedi. Sessiz bir yardım çağrısı. Akli dengesi yerinde olmadığı için nasıl davranacağını bilmiyor, babasına karşı iki uçlu davranış modeli var. Tavır koymak/hesap sormakla, olmamış gibi davranmak arasında gidip geliyor.
    Bence bu seçenek daha olası.
    Bu durumda eşinize size söylenenleri anlatmanız halinde eşiniz ne tepki verir?
    Görümcenize psikolojik yardım alması yönünde önerilerde bulunun. Bu durumdan psikolojik anlamda tahmin ettiğinizden fazla zarar görmüş olabilir.

ya bunu başkalarına da anlatmış.artık yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.Görümcemin kv si bizim de halamız.Halamla bunu konuştuk.Onlara da söylemiş...hatta bir ara halamızın kocası yani görümcemin kayınpederinin de kendisini taciz ettiiğini söylemişti.güya yatak odasının kapısını dan diye sonuna kadar açıp arada bir içeri girermiş bilmem ne...herkes onun şeyine mi kaldı anlamadım ki.

ayyy biraz okudum daha gorumceye tacizden sonra okuyamadim
bence gorumcen sana oyun oynamis olurda bunlari bi yerde soylersen babama iftira atiyor diyecek senin adini cikaracak
cok mu kotu dusunuyorum acaba :/

Back
X