görümceme göre kp sülalede bayan bırakmamış!!!!

Mevzuyu olduğu gibi eşine anlat görümcem bana bunları söyledi inanıyım mı inanmayım mı bilemedim de. İnansam ayrı bi dert inanmasam ayrı oyüzden seni bilgilendirmek ve danışmak istedim bu durumda nasıl davranmam gerek diye anlat eşine. Allah göstermesin anlattıkları doğru falan olur senin de başına bi iş gelir sonra keşke eşime anlatsaydım diye pişman olursun. Yalansa da görümcenin şerrinden korunmak için anlatman gerek eşine. Böyle bir olay olduysa ve görümcen herkese anlatıyorsa za illa ki eşinin de az çok bilgisi vardır. Kesinlikle sadece ve sadece eşinle bu mevzuyu olduğu gibi konuşmalısın. Ama konuşmayı görümceni yada kp suçlayıcı tarzda değil neye inanacağımı bilemedim iki türlüsü de kötü işin içinden çıkamadım sana danışmak istedim diye anlatmalısın.

Ne saçma bir insan bu.Eşinle paylaşmanı istiyor çünkü eşin babasının tarafında olmasın tavır alsın diye.
Görümcen acayip birşey .ses kaydediyor babasını tacizci ilan ediyor zor ve kötü işler.

Bence eşine anlat ama pata küte anlatma.huyunu bilirsin eşinde kardeşini bilir cidden dikkat etsin.babasına tavrına kendi karar verir zaten ama kendinizi soyutlayın bu ortamdan.

Gorumce kesin yalan soyluyor cunku kendisini taciz edince utanir yada korkar anlarim ama bir anne evladini asla oyle sapik bir adamla yan yana getirmez ... anne bu ya kaplan kesilir sacinin teline degince bana hic inandirici gelmedi... ama bir insan babasina nasil boyle cirkin bi iftira atar onuda hic aklim almadi...

canım arkadaşım öncelikle kp tacizci olabilir ve bu davranış bu kadar dillendiyse eşinin bilmemesine imkan yok. bu almanyadaki görümcen anladığım kadarıyla sana şimdiden bir sırrını vererek yakınlık kurmaya çalışıyor daha önceki konularından bu yorumu çıkardım. bu konu doğruda olsa yalan da olsa bence eşine söylemelisin. eşin avukattı yanlış hatırlamıyorsam zannetmiyorum ki fevri bir karar versin aklı selim bir insan anca ya güler ya da vardı böyle birşey diyebilir. bence sen eşine anlat.

Kurnaz kadındır.Biriyle görüşünce kayıt alıyor.Babannemizle görüşmelerini bana dinletmişti.Başka ortamlarda da bunu yapmış....dikkatli konuşur, geçiştirir bence
ya seninle konuştuğunuda kayda aldıysa? bu görümce şimdi senin apartmana taşınacak daha kimbilir neler duyacaksın. :( annenin dediği gibi üstünde durma kafanda bile tutma bence başın ağrırsa üzülürüm.

O ne ya?
Tacizci olmasına ne yazık ki şaşırmadım da görümcenin anlatması şaşırdım.

Yalan olma ihtimali için, bir insan nasıl babası için böyle şeyler söyleyebilir?

Gerçek olma ihtimali için, bir insan yine nasıl babasının bu hallerini anlatabilir?

İkisi de yatmadı aklıma.

Görümcem bana yeminler ettirip babasının kimleri taciz ettiğini v.s. anlattı.Akraba oldukları için biliyormuş.Kp, damadının yengesiyle dahi ilk yatan kişiymiş.KP, kendi kardeşinin karısına sarılıp taciz etmiş, kadının kürekle bunu dövmüş....bi dünya şey anlattı.Hatta görümcemi de taciz etmiş ama bunu bana görümcem söylemedi......E görümce babasıyla konuşuyor, kv ile kp geçinemiyor ama boşan deyince kv kıyameti kopartıyor.Bunlar gerçek olsa boşanmaları gerekmez miydi? Kp nin hiçbir geliri yok.Maddiyat için evlilik devam ettirilmiyor yani.Bu görümce bence fitne koydu, haklı insan hakkını kapalı kapılar arkasında değil meydanlarda dile getirir.Bunu eşime söylemeli miyim? Yalancı çıkmam filan söz konusu olmaz, eşim gidip bir şey sormaz.Ancak yarın bir gün aynı iftirayı eşime de atabilirler diye uynaık olmasını ve aileden hiçbir bayanla yanyana kalmamasını ve mesafesini korumasını tembihlemek istiyorum.Eşim zaten mesafeli ama bazen iyi niyetle birine harçlık verebiliyor, bir yerden bir yere götürebilir v.s...siz olsanız söyler misiniz? Bugüne kadar kpnin hiçbir hareketini görmedim.Hem kp görümcemi taciz ettiyse, ne diye face de babasına beğeni yapıyor.Evine gelip kalıyor bilmem ne...insan bu durumda hiç görmek dahi istemez ki.Genç kızı var, dedesinden uzak filan tutmuyor görümcem.
Birilerine yeminle sır vermek de fitne bence.ne diye bu sırrı bana veriyor.Kp den uzak durmam için mide bulandırıyor bence
Bunlar gerçek olsa bile geline niye söylenir ki, gelin gidip yayabilir, üstüne 5 tane koyabilir...

Ben olsam hiç ortalık karışır falan demem. Direkt eşime anlatır. Baban mı şerefsiz kardeşin mi derdim. Biri kötü ama onu bulmak ve uzak durmak sana kalmış

:KK57::KK57::KK57: yaşadıkça daha neler duyacağız.
Olmaz diyen arkadaşlar geçmiş yıllarda abisinin ve diğer akrabaların senelerce tecavüz ettiği bir kız vardı Türkiye'de hatırlatmak istedim!!
Direk söyleyin kocanıza.
Ne olacaksa olsun.
Kim doğru kim yalan söylüyor ortaya çıkar.
Bu kadar şeyi kafasından uyduracak hali yok.
Kafasından bu kadar şey uyduruyorsa da ciddi rahatsız görümceniz.
Uzak durulası insan tipi.

ya bunu başkalarına da anlatmış.artık yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.Görümcemin kv si bizim de halamız.Halamla bunu konuştuk.Onlara da söylemiş...hatta bir ara halamızın kocası yani görümcemin kayınpederinin de kendisini taciz ettiiğini söylemişti.güya yatak odasının kapısını dan diye sonuna kadar açıp arada bir içeri girermiş bilmem ne...herkes onun şeyine mi kaldı anlamadım ki.

Siz gorumcenize neden inanmıyorsunuz ben onu anlamadım. Yazdıklarınız gorumcenizi yalan söylediğine inandığınızı gösteriyor. Ama yine de bu konu sizi cok rahatsız etmiş gibi.

Bence görümce doğru söylüyor. Adam sapık ise kendi kızını da taciz eder. Ama sürekli etmiyordur. Durtulerini her zaman bastiramiyordur. Fırsat bulduğunda ve kendine engel olamadığında dokunmaya çalışıyordur veya çıplak yakalamaya çalışıyordur. Bunlar tacizdir zaten. Başka kadınlara daha da ileri gitmiş olabilir.

baktım geçen gün küçük görümcemin kızıyla oğlum yan odada oynuyordu.Küçük görümcem gelip herkesin içinde, oğlumun kızını öptüğü sarılmaya çalıştığını ama bunun cinsel içerikli olduğunu ima etti.Neye uğradığımı şaşırdım....Benim oğlum pek bir şey bilmez.2 dakika geçmedi ne oldu ki odada...valla oğlumu asla tek göndermiyorum artık.çocuğuma sapık diyecekler de onu temizlicem bir ömür...

Ailede baba böyleyse çocukların da böyle olmasi normal geldi bana.

Yani demem o ki Durtulerini kontrol edemeyen bir baba kızlarını taciz eder ama böyle bir babanın hem psikolojik olarak zedelenmos çocukları olur hem de belki kleine genetik olarak sapikliga yatkın çocukları olur.

Anlattıkların göre bu ailede cinsellikle ilgili problemler var. Esin de varsa böyle bir şey farkındadır zaten ama belki iyi niyetinden komduramiyordur.

Sana önerim önce eşin ile konuş. Küçük görümcenle ilgili bu tavrını da konuş. Kızı eve alma topluca görüşün. Kp ile görüşme. Bu sorunu eşin kendi kardeşleri ile görüşüp açıklığa kavuştursun. Bunu ondan isteyin. O zaman kadar onun ailesiyle görüşmeyin.

Back
X