görümcemi anlayamıyorum

kucukelma30

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
695
287
18
38
mrb arkadaşlar...
1,5 senelik evliyim görümcem eşimin tek ve çok kıymetli kızkardeşidir. sürekli eşim ile telefonda konuşur aralarından su sızmaz.evli bir çocuğu var,çalışıyor.kendileri ile 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz ve bugüne kadar hiç davet etmediler bizi.bir haftasonu da abi buyrun bize gelin demedi. sizce bu durum tuhaf mı normal mi?
geçende iş yerinde böyle bir konu oldu görümceler ile ilgili biz gitmedik henüz deyince herks çok şaşırdı da bende size sormak istedim...düşünceleriniz nelerdir?

şöyle oldu bu zamana kadar...ben nişanlıyken çeşitli organizasyonlara davet etmiştim kendisini bu hafta su yapılacak katılmanı isterim filan tarzı.evlendikten sonra da aynı şekilde.ama gelmedi hiçbirine hatta bir tanesine gelmeyeceğini haber bile vermedi bana abisine söylemiş meğerse 1 gün önce gelemeyeceğim diye.bu olaydan sonra bende bozuldum biraz ve bizim yaşadığımız yere geldikleri zaman özel olarak açıp davet etmedim.kayınvalidemgile gelmişlerdi.kayınvalidemgille aynı şehirde yaşıyoruz.sonrasında abisine ağlamış beni bir davet etmediniz abi aşkolsun demiş.eşimde gelip bana söyledi.biraz sürtüşme oldu aramızda eşimle.sonrasında aradım davet ettim her geldiklerinde memleketlerine buyrun bize de gelin diye.bu bir gelenek gibi birşey oldu.hatta davet etmek için kayınvalidemi arayacağım zaman eşim görümcemi aramam konusunda beni yönlendirdi x'i ara şeklinde.ve aradım.bu şekilde oldu bu zamana kadar...

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar...
1,5 senelik evliyim görümcem eşimin tek ve çok kıymetli kızkardeşidir. sürekli eşim ile telefonda konuşur aralarından su sızmaz.evli bir çocuğu var,çalışıyor.kendileri ile 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz ve bugüne kadar hiç davet etmediler bizi.bir haftasonu da abi buyrun 1 gece bizde kalın demediler. sizce bu durum tuhaf mı normal mi?
geçende iş yerinde böyle bir konu oldu görümceler ile ilgili biz gitmedik henüz deyince herks çok şaşırdı da bende size sormak istedim...düşünceleriniz nelerdi?
Gayet normal. Davet etmek zorunda degiller. Siz de gitmek zorunda degilsiniz. Sadece kardesler aralarinda telefonda gorussunler birbirlerini cok seviyorlarsa cunku cogu insan orta yolu bulamiyor. Davet ediyorsun evinden cikmiyorlar,davet etmiyorsun aliniyorlar :KK66: bosverin ne zaman davet ederlerse o zaman gidin. Siz de onlari davet edersiniz caniniz istediginde

Niye garip ki, onlar her gün görüşüyorlar zaten.
Gelin kalın fazla samimi ,tamam ben de aşırı yabaniyim akrabalık hele ki eş akrabaları konusunda ama sizinki de bana çok garip geldi.

mrb arkadaşlar...
1,5 senelik evliyim görümcem eşimin tek ve çok kıymetli kızkardeşidir. sürekli eşim ile telefonda konuşur aralarından su sızmaz.evli bir çocuğu var,çalışıyor.kendileri ile 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz ve bugüne kadar hiç davet etmediler bizi.bir haftasonu da abi buyrun 1 gece bizde kalın demediler. sizce bu durum tuhaf mı normal mi?
geçende iş yerinde böyle bir konu oldu görümceler ile ilgili biz gitmedik henüz deyince herks çok şaşırdı da bende size sormak istedim...düşünceleriniz nelerdi?
siz davet ettinizmi onları peki hiç kardeşlerin arası iyi konuşurlar ederler sizi ilgilendiren bir durum yok eşiniz sorun etmiyorsa sizde etmeyin bence

şöyle oldu bu zamana kadar...ben nişanlıyken çeşitli organizasyonlara davet etmiştim kendisini bu hafta su yapılacak katılmanı isterim filan tarzı.evlendikten sonra da aynı şekilde.ama gelmedi hiçbirine hatta bir tanesine gelmeyeceğini haber bile vermedi bana abisine söylemiş meğerse 1 gün önce gelemeyeceğim diye.bu olaydan sonra bende bozuldum biraz ve bizim yaşadığımız yere geldikleri zaman özel olarak açıp davet etmedim.kayınvalidemgile gelmişlerdi.kayınvalidemgille aynı şehirde yaşıyoruz.sonrasında abisine ağlamış beni bir davet etmediniz abi aşkolsun demiş.eşimde gelip bana söyledi.biraz sürtüşme oldu aramızda eşimle.sonrasında aradım davet ettim her geldiklerinde memleketlerine buyrun bize de gelin diye.bu bir gelenek gibi birşey oldu.hatta davet etmek için kayınvalidemi arayacağım zaman eşim görümcemi aramam konusunda beni yönlendirdi x'i ara şeklinde.ve aradım.bu şekilde oldu bu zamana kadar...

Niye garip ki, onlar her gün görüşüyorlar zaten.
Gelin kalın fazla samimi ,tamam ben de aşırı yabaniyim akrabalık hele ki eş akrabaları konusunda ama sizinki de bana çok garip geldi.
nesi garip geldi ki?bende aşırı samimi bir insan değilimdir mesafeliyimdir insanlara ama ne bileyim kardeş farklı birşey değil mi herhangi bir akraba olmuyor sonuçta

Çalıştığı için hafta sonlarını ailesine ya da kendisine ayırıyor olabilir. Sizi çağırmak zorunda da ayrıca. Eğer aranız da bir sıkıntı yoksa hiç boşu boşuna dert etmeyin bence

aralarından su sızmıyo ama evine davet etmemiş. o size geldimi

Çalıştığı için hafta sonlarını ailesine ya da kendisine ayırıyor olabilir. Sizi çağırmak zorunda da ayrıca. Eğer aranız da bir sıkıntı yoksa hiç boşu boşuna dert etmeyin bence
dert etmiyorum canım sadece durum tuhaf mı diye düşünüyorum neden acaba diye

Görümceler anlaşılmaz, yaşanır :KK53:

Çok saçma konulara takılmıssın .. davet etmek zorunda değil , hele yatılı hiç .. böyle küçük şeyleri büyütüp gerginlik çıkmasına sebep olma bence ..
yatılı olayına takılmayın ya:) lafın gelişi söyledim onu ne bilim kalkıp burdan gidicez kırk yılda bir tamam hadi görüşürüz deyip göndermezler diye düşündüm yani usulen öyle davet edilir gibisinden

Back
X