görümcemi anlayamıyorum

Peki annesini davet ediyor mu

Şimdi muhtemelen sizden yaşça büyüğümdür

Bugüne kadar evime yatıya gelen insan sayısı 4 -5 kadardır

Anben babam geldi iki üç kere başka şehirde yaşıyorlar 12 yıl içinde 2-3 kere

Bir iki arkadaş kaldı tek gecelik

Bir de görümcem diğer görümceme gelip de o olmayınca emrivaki ile bizde kaldı annesinin evi de var ama uzaktı

Neyse benim evinde bu aşamada yatacak tek kişilik yer var kimseyi yatıya çağırmam görümceniz de böyledir belki

Geçen babam yatacak yer alın da size gelelim dedi ooo sen gel otel çok dedim güldük

Görümceniz anladığım kadarı ile annesine gelince görüşülüyor ama size özel gelmiyor sizi de davet etmiyor

Siz ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum yani Bebek sizden önce mi olmuştu

Yani Bebek doğunca gidilir de başka gitmeye gerek yok sanki

Bir de bu iş akışkanlık meselesi

Herkes yerinde Mutlu olsun

2. üyelik misiniz.olayları biliyorum daha önce açılmıştı.

hayatimda kimseyi yatiya davet etmedim hele ki 2 saatlik mesafede yasayan kimseyi cagirmam
kardesimi cok severim hemen hemen hergun konusurum ama al karini gel bizde yat demem
ne alaka yani
canım ben o şehri hiç görmedim buradaki amaç gelin yatın bizde değil zaten.gelin bir haftasonu beraber olalım görüşelim zaman geçirelim manasında..
yani mevzu yatmak kalmak değil hiç davet etmemeleri...

canım ben o şehri hiç görmedim buradaki amaç gelin yatın bizde değil zaten.gelin bir haftasonu beraber olalım görüşelim zaman geçirelim manasında..
yani mevzu yatmak kalmak değil hiç davet etmemeleri...

Ama işte o davetin sonu yatıya gidecek

Karşıdaki bunu biliyor

Hadi gelin bize demek de garip onlar gelip görüşülüyorken neden davet etsinler

Bir de davet ederken bile insan çekinir her şey Ateş pahalı git gel eli boş gidilmez dünya masraf

Siz davet bekliyorsunuz ama karşıdaki bu kadar görüşmeyi yeterli buluyor

Aman düşündüğün şeye bak. Boşver çağırmazsa çağırmasınlar. İşleri düşünce gör ne kadar samimi durduklarını..
Bazı yerin adetine göre önce yeni evli çift davet eder. Acaba önce sizden mi bekliyorlar?

Tuhaf bence. Hele de aranizda bir sorun yoksa iyice tuhaf. Ben abilerimi cagiririm, ozel olarak da eşlerini cagiririm. Eşimin ailesini de davet ederim. Zaten herkesten ayri sehirde yaşıyoruz, gelince kalmak zorundalar yani. Herkes çalışıyor, zaten anca cumartesi gecesi kalmali sekilde oluyor.
Kardeslerimizle zaman geçirmeyi de severim, hepimiz genciz, gülüyoruz eğleniyoruz.
Abilerimin esleri de, eşimin ablasi da bizi çağırır sık sık. Firsat bulunca biz de gideriz.
O yuzden benim icin tuhaf bir durum hic gitmemis olmaniz.

Peki annesini davet ediyor mu

Şimdi muhtemelen sizden yaşça büyüğümdür

Bugüne kadar evime yatıya gelen insan sayısı 4 -5 kadardır

Anben babam geldi iki üç kere başka şehirde yaşıyorlar 12 yıl içinde 2-3 kere

Bir iki arkadaş kaldı tek gecelik

Bir de görümcem diğer görümceme gelip de o olmayınca emrivaki ile bizde kaldı annesinin evi de var ama uzaktı

Neyse benim evinde bu aşamada yatacak tek kişilik yer var kimseyi yatıya çağırmam görümceniz de böyledir belki

Geçen babam yatacak yer alın da size gelelim dedi ooo sen gel otel çok dedim güldük

Görümceniz anladığım kadarı ile annesine gelince görüşülüyor ama size özel gelmiyor sizi de davet etmiyor

Siz ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum yani Bebek sizden önce mi olmuştu

Yani Bebek doğunca gidilir de başka gitmeye gerek yok sanki

Bir de bu iş akışkanlık meselesi

Herkes yerinde Mutlu olsun
kv ve kb bizim nişanlılık ve evlilik sürecimizde 2-3 yıl içerisinde 6 kez falan gitmiştir. geçenlerde yine oradalardı hatta gidince 1 hafta kalıyor dönüyorlar genelde. bizim bebeğimiz yok henüz.onların ilkokula giden çocukları var.zaten bende yatılı bir yere gitmeyi veya bana gelmelerini sevmem.benimde annem bile daha 2 kez filan kalmıştır bizde.burada mevzu kalmak değil aslında herkes o kısma takıldı ama..

kv ve kb bizim nişanlılık ve evlilik sürecimizde 2-3 yıl içerisinde 6 kez falan gitmiştir. geçenlerde yine oradalardı hatta gidince 1 hafta kalıyor dönüyorlar genelde. bizim bebeğimiz yok henüz.onların ilkokula giden çocukları var.zaten bende yatılı bir yere gitmeyi veya bana gelmelerini sevmem.benimde annem bile daha 2 kez filan kalmıştır bizde.burada mevzu kalmak değil aslında herkes o kısma takıldı ama..

Ben Bebek derken görünceninkini kastetmiştim o sizden önce imiş

Anladım sizi ama davet işi eskilerde kaldı artık çok takılmayın

Şehri gezmek istiyorsanız organizasyon yapın dışarıda bir kahve içer sizinle de o arada görüşürüz diye onlara da haber verin oldu bitti

Ben Bebek derken görünceninkini kastetmiştim o sizden önce imiş

Anladım sizi ama davet işi eskilerde kaldı artık çok takılmayın

Şehri gezmek istiyorsanız organizasyon yapın dışarıda bir kahve içer sizinle de o arada görüşürüz diye onlara da haber verin oldu bitti
malesef böyle birşey mümkünn değil.eşim asla böyle birşey yapmaz.ya şehri gezmekte değil ne bilim ya o daha önce eşime ağlamıştı beni bir çağırmadınız evinizi görmedim diye evlendikten sonra ama niçin kendisi bizi hiç çağırmıyor anlayamıyorum.

15-20 gün önce eşime gidelim mi dedim o da olabilir önümüzdeki ay dedi.sen mi davet etmelerini bekliyorsun yoksa dedim yoo bir hafta önceden sorarız müsaitler mi diye dedi.tamam sen hallet o zmn dedim.şimdi hiç konusu olmuyor nedense.hiç öyle bir plan yok.1 hafta önce 3 saat gidip gelmeye üşendiğini söyledi.çok saçma geldi bana.ne alaka nerelere gittik üşenmedin 3 saate mi üşeniyorsun saçma dedim öyle kaldı konu.bana o da davet etmelerini bekliyor çekiniyor gibi geldi.
eşimede şöyle kızıyorum o bana sitem etmişti çağırmadık bir tane kardeşim var demişti o ağladığında ama şimdi onun bizi çağırmamasını hiç sorgulamaması adil değil gibi geliyor...

yatılı olayına takılmayın ya:) lafın gelişi söyledim onu ne bilim kalkıp burdan gidicez kırk yılda bir tamam hadi görüşürüz deyip göndermezler diye düşündüm yani usulen öyle davet edilir gibisinden
Ne bileyim ya bi konu okudum çok fena dağıldım :/

Dünyalık meseleler boşver takma .. o da habire abisini arayıp dert yanmasın ,sıkıntı kalmaz .. isteyen istediğine usulüne uygun gitsin gelsin .. ay o konu beni mahvetti :/
Ölüm var ,unutma ,unutmayalım ..

15-20 gün önce eşime gidelim mi dedim o da olabilir önümüzdeki ay dedi.sen mi davet etmelerini bekliyorsun yoksa dedim yoo bir hafta önceden sorarız müsaitler mi diye dedi.tamam sen hallet o zmn dedim.şimdi hiç konusu olmuyor nedense.hiç öyle bir plan yok.1 hafta önce 3 saat gidip gelmeye üşendiğini söyledi.çok saçma geldi bana.ne alaka nerelere gittik üşenmedin 3 saate mi üşeniyorsun saçma dedim öyle kaldı konu.bana o da davet etmelerini bekliyor çekiniyor gibi geldi.
eşimede şöyle kızıyorum o bana sitem etmişti çağırmadık bir tane kardeşim var demişti o ağladığında ama şimdi onun bizi çağırmamasını hiç sorgulamaması adil değil gibi geliyor...

neden gitmek istiyosun? bu merak niye?

Haklısınız.

Ne bileyim ya bi konu okudum çok fena dağıldım :/

Dünyalık meseleler boşver takma .. o da habire abisini arayıp dert yanmasın ,sıkıntı kalmaz .. isteyen istediğine usulüne uygun gitsin gelsin .. ay o konu beni mahvetti :/
Ölüm var ,unutma ,unutmayalım ..
konuyu merak ettim link atabilir misin?canım benim için gidip gitmemek mesele değil aslında ama haksızlık gibi geldi bu durum ya.eşim beni suçlamıştı çağırmadık etmedik diye ve sonra her geldiklerinde ara çağır diyor bana.kardeşini saydırıyor bana ama niçin aynı durum bizim için geçerli olmuyor?
kaldı ki daha öncesinde ne zaman çağırsam gelmedi ve bana değil abisine haber verdi 1keresinde..e tabi bunlar zoruma gitti bende insanım belli bir yaştayım...

Gerçekten bu kadar sempatiyle bakıyor musunuz görümcenizee hani o geliyor bana zahmet oluyor onada zahmet olsun gibi düşünüyorsunuz sanki defalarca çağırmışsınız ve o bir kere bile davet etmemiş sizi birdaha eşiniz derse bunu deyin açık olun samimiyet güzeldir.

Back
X