- 27 Haziran 2010
- 6.916
- 14.280
- 773
- Konu Sahibi kucukelma30
1.5 yıldır evli ama henüz görümcesinin evini görmemiş garip tabiki hem de çok garip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi gariplik göremedim neyi dert ediyorsunuz ki? Hadi size geleceğiz deseniz de hayır cevabı alsanız tamam derim. Çok gitmek istiyorsanız haber verirsiniz müsatseniz geleceğiz diye.mrb arkadaşlar...
1,5 senelik evliyim görümcem eşimin tek ve çok kıymetli kızkardeşidir. sürekli eşim ile telefonda konuşur aralarından su sızmaz.evli bir çocuğu var,çalışıyor.kendileri ile 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz ve bugüne kadar hiç davet etmediler bizi.bir haftasonu da abi buyrun 1 gece bizde kalın demediler. sizce bu durum tuhaf mı normal mi?
geçende iş yerinde böyle bir konu oldu görümceler ile ilgili biz gitmedik henüz deyince herks çok şaşırdı da bende size sormak istedim...düşünceleriniz nelerdi?
yok onun çağırmamamıza takılmasını anlıyorum sonuçta yeni evli bir çifte gitmeye insan çekinir davet bekleyebilir o kısmı anladım.ama diyorum ya öncesi var daha önceki organizasyonlarda davetlerime icabet etmeyip abisine haber vermesi son seferinde benim sabrımı taşıran son damla oldu ve evet bu seferde ben çağırmıcam demiştim.eşimde düşünemedi demek ki sonrasında da.ağlayıp eşime karşı duygu sömürüsü yaptı ve artık her geldiğinde eşim bana x'i ara diyor gelsinler diye.benimde bu durum gözüme batıyor artık.bişe söylesem tartışma çıkacak diye arıyorum ama çok sinirleniyrum.o ağladı diye bir kere onu arayıp çağırmak benim 1 numaralı görevim oldu.üstelik o bir kez bile bizi davet etmemişken şimdiye kadar evine...
tabiki diyemez canımm aslaa diyebilir mii?bu lafı ben bile eşime söylemeye çekiniyorum...artık çağırmıcam ya bende.ya ben çağırmasam o çağırır mı bilmiyorum.Kardeşler arasında davete gerek olmayacak kadar samimiyet vardır. O yüzden görümceniz davetsiz gelmeli evinize ki bide eşiniz büyük. Kendine saygı duyulmasını, özen gösterilmesini istemiş ama kendinde abisine karşı o hassasiyet yok. Kendisi sizi neden evine davet etmiyor yeni evli çiftler yemeğe çağırılır madem öyle. herseferinde çağırmanız gereksiz olmuş. Kendisi abisini özlediği için gitsin evine. Abi size çaya geliyoruz kahveye geliyoruz desin. Yapmayın çağırmayın. Eşinize deyin bakim karseşim bize hiç evine çağırmadın aşlkolsun desin bakalım diyebilcekmi
çok doğru söylüyorsun tüm akrabalarımıza aynı şekilde davrandık bugüne kadar.ama görümcem genel olarak beni değil abisini arar onunla konuşur konuşur konuşur ve kapatır tlfnu beni istemez.eşim bana sorar işaret eder konuşacak mısın diye düşün yanii...Ben zamanla evde ki kadının aranması gerektiğini anlattım esime takıntı yapmadan. Mesela dayıma gideceğiz, onun yanında dedim ki, yarın yengemi arayayim, sonuçta önemli olan onun musaitligi. Sonra baktım ki artık onu arayanlara, teslayi arayın diyor. Sana nasıl onu ara diyorsa, ona da seni aramasını söyleyebilir. Bunlar küçük ama önemli ayrıntılar. Daha yeni evlisiniz sayılır, zamanla oturur.
canım diğer yazdıklarımı okuyabildin miBi gariplik göremedim neyi dert ediyorsunuz ki? Hadi size geleceğiz deseniz de hayır cevabı alsanız tamam derim. Çok gitmek istiyorsanız haber verirsiniz müsatseniz geleceğiz diye.
Sen artık tepkisiz kal ..esin birşey derse de ,ben kaç kere gidelim dedim ,üşendiğinden geçiştirdin beni ,gelecek olan biri varsa ben burdayım , buyursun gelsin (benim de haberim olsun ) ,gidilecekse de o iş benden çıktı artık ,de ..sence eşime neden çağırmıyorlar diye sorayım mı yoksa hiç açmayım mı artık konuyu? daha önce birkaç kez gidelim mi veya gidelim dedim ama ya geçiştirdi ya üşeniyorum filan dedi...
davet etmesi gerekmezmrb arkadaşlar...
1,5 senelik evliyim görümcem eşimin tek ve çok kıymetli kızkardeşidir. sürekli eşim ile telefonda konuşur aralarından su sızmaz.evli bir çocuğu var,çalışıyor.kendileri ile 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz ve bugüne kadar hiç davet etmediler bizi.bir haftasonu da abi buyrun 1 gece bizde kalın demediler. sizce bu durum tuhaf mı normal mi?
geçende iş yerinde böyle bir konu oldu görümceler ile ilgili biz gitmedik henüz deyince herks çok şaşırdı da bende size sormak istedim...düşünceleriniz nelerdi?
Birgün görümcene telefon açsana günibirlik size gelmek istiyoruz diye bu haftasonu müsaitseniz diye bakalım ne cevap verecek.yani bende mi eşime sitem edeyim bizi aramadılar çağırmadılar hiç diye?yoksa hiç görmezden gelip konuyu buraya geldiklerinde ara çağır vs derse onlar bizi kaç kere çağırdılar ben arayamam mı deyim bilemiyorum.eşimle onun yüzünden tartışmak istemiyorum ama eşim hep kardeşini saydırdı gibi geliyor bana karşı bugüne kadar bana..
ayy bilemedim ya onu yapabilecek kadar rahat biri değilim herhalde yaaBirgün görümcene telefon açsana günibirlik size gelmek istiyoruz diye bu haftasonu müsaitseniz diye bakalım ne cevap verecek.
Ben olsam yapardım.ayy bilemedim ya onu yapabilecek kadar rahat biri değilim herhalde yaayapsam mı
![]()
ne bilim o beni görmezden geliyor ama ya baksana abisini arıyor konuşuyor konuşuyor beni istemiyor bile kapatıyor telefonu.geleceği zaman abisine söylüyor sitem edeceği zaman abisine...bende onu muhattap almak istemiyorum aslındaBirgün görümcene telefon açsana günibirlik size gelmek istiyoruz diye bu haftasonu müsaitseniz diye bakalım ne cevap verecek.
gelemeyeceğini bile abisine haber verdi ben çağırmış olmama rağmen daha önce...ne bilim o beni görmezden geliyor ama ya baksana abisini arıyor konuşuyor konuşuyor beni istemiyor bile kapatıyor telefonu.geleceği zaman abisine söylüyor sitem edeceği zaman abisine...bende onu muhattap almak istemiyorum aslında![]()
çok doğru söylüyorsun tüm akrabalarımıza aynı şekilde davrandık bugüne kadar.ama görümcem genel olarak beni değil abisini arar onunla konuşur konuşur konuşur ve kapatır tlfnu beni istemez.eşim bana sorar işaret eder konuşacak mısın diye düşün yanii...
ne yapim yani tam olarak şimdi benOh ne güzelmiş, o abisini arasın, sen onu ara. Hadi abisini arar, senden beklemez, saygı duyarım, onun da durusu bu derim ama. Nazlı bebek olmuş iyice. Bunlar icin huzurunu bozup, esinin tepkisini çekme birden farklı davranıp. Yavaş yavaş oturt. Her evlilikte aynı durumlar var canim. Sadece adı değişiyor.
eşimin bu durumu görmesini istiyorum ama görmüyor hiç yaaaaOh ne güzelmiş, o abisini arasın, sen onu ara. Hadi abisini arar, senden beklemez, saygı duyarım, onun da durusu bu derim ama. Nazlı bebek olmuş iyice. Bunlar icin huzurunu bozup, esinin tepkisini çekme birden farklı davranıp. Yavaş yavaş oturt. Her evlilikte aynı durumlar var canim. Sadece adı değişiyor.
çok iyi fikir canım ama emin ol eşim benden önce kardeşinden duyar böyle bişey yaparsam anında abicim böyle böyle oldu der onunla konuşur zaten sonrasınıBen olsam yapardım.sonrada kabul ederse eşine dersin bu hafta oraya gidiyoruz süpriz
![]()