Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 9 aylık hamileyken arkadaş ortamında bana eşimle nasıl tanıştığımı sormuşlardı işte o da abim güya ayşeyi alacaktı dedi ya o kadar Bozuldum ki yani bu kıskançlık mı ne ya bir iki üç hep aynı şeyi yapmaya çalışıyor
Benim bebegim olacagini ogrendiginde eltim 'gavur' demisti bebegime. Dun gece de icip icip 'Kutladigin son anneler gunu olsun insallah yuvami yiktin' diye mesaj atmis.
Bu kvler eltiler gorumceler niye boyle anlamiyorum yaka silktim
Bosaniyolar canim defolup gidiyo, zaten gorusmuyodum![]()
![]()
baya baya ruh hastası sanıyorum...!
sabırlar dilerim![]()
İyi bari hasarsız atlatmışsınBosaniyolar canim defolup gidiyo, zaten gorusmuyodum
Mesaj atmaya cesaret eden fiziksel eyleme de döker işi, o yüzden mahkemeye vermeyi düşünüyorum ama bu mesaj sebep sayılır mı. Hay Allah, @pinkycaramel de hesabını kapattırmış galibaİyi bari hasarsız atlatmışsın![]()
İşte onu ben de bilemedim. Ben olsam numarasını engellerdim diye düşündüm bir daha huzursuz etmesin beni diye ama kadın da normal değilmişMesaj atmaya cesaret eden fiziksel eyleme de döker işi, o yüzden mahkemeye vermeyi düşünüyorum ama bu mesaj sebep sayılır mı. Hay Allah, @pinkycaramel de hesabını kapattırmış galiba![]()
Ben 9 aylık hamileyken arkadaş ortamında bana eşimle nasıl tanıştığımı sormuşlardı işte o da abim güya ayşeyi alacaktı dedi ya o kadar Bozuldum ki yani bu kıskançlık mı ne ya bir iki üç hep aynı şeyi yapmaya çalışıyor