Görümcemin amacı ne ki

E siz hani artık görüşmüyodunuz Naz
Hani bi görümseyi öpüp kayınvalideye ve diğer görümceye pas vermeyince
Arayıp sana hakeret ettiklerinde sen herkesi silmiştin, görüşmeyecektin

Kızlar görümcem benle aynı yaşta ve her ortamda bana laf sokmaya çalışıyor bebeğim çok zayıf geçenlerde misafirlerdeydik bebeği bana 2 aylık ver tosun gibi yaparım dedi eşim de ordaydı çok sinirlendim hep aynı ya derdi ne

kıskanıyo galiba seni .

2 kaynana varmis hergun buluşup birbirlerine laf sayarlarmis. bir gun ikiside hastalaninca gelinleri gitmis laf kavgasina.
gelinin biri saymis saymid digeri hic cevap vermemis. cevap vermeyen gelinin kv niye cevap vermedin bak onlar one gecti demis. günler gecmis cevap vermeyen gelin cevap vermemeye devam etmis . veee sonunda diger gelin catlamis :KK70: :KK70: :KK70:

valla cevap vermemek en iyisi . hic iplememek.

bazen d baktiniz lafi gedigine oturtacaksiniz , oturtun . iyi oturuyorlar sonra . :KK70: yerlerinden kalkamiyorlar :KK70:
:KK70:Haahhaaa iyiymişşş. Bende muhattap olmama taraftarıyım.

Canım sanırım görümceyle aynı şehirdesiniz. Samimiyet durumunuz nasıl??
Yani bu laf sokmalar bi nevi yakınlaşma çabaları da olabilir.Benim büyük görümce öyle yapıyordu. Yani kimi lafları hoşuma gitmiyordu ama samimiyet kurmak için konuşmaya çalıştığını anladım.
Kaç yıllık evlisin.?
Muhattap olmamak herzamn için kesin çözümdür. Siz gayleye almaz cevap vermezseniz zaten lafları kendisi yutmak durumunda kalır. Hem sevyesine inmeyerek çevredeki insanlara da görümcenizin sizi üzme çabalarının gereksiz ve boşa olduğunu göstermiş olursunuz.O da kardeşinin mutluluğunu çekemeyen ''kıskanç'' olarak hak ettiği yeri alır.

Yani evim temiz düzenli sürekli bi kusur arama peşinde

Ya canım ya cevap ver ya da gerçekten biz gelir tırıs gider hesabı davran. Böyle arada kalma yoksa seni öyle yönetir. Yani açığını bulmaya çalışıyorsa her zaman bulur. Ya cevap verip susturacaksin. Bi daha cesaret edemeyecek ya da hiç umursamayacaksin bakacak ne dese ne yapsa fayda etmiyor. Sıkılıp birakacak

Ben 9 aylık hamileyken arkadaş ortamında bana eşimle nasıl tanıştığımı sormuşlardı işte o da abim güya ayşeyi alacaktı dedi ya o kadar Bozuldum ki yani bu kıskançlık mı ne ya bir iki üç hep aynı şeyi yapmaya çalışıyor
esin ne diyor bu duruma agzi armut topluyo esinin

Kızlar görümcem benle aynı yaşta ve her ortamda bana laf sokmaya çalışıyor bebeğim çok zayıf geçenlerde misafirlerdeydik bebeği bana 2 aylık ver tosun gibi yaparım dedi eşim de ordaydı çok sinirlendim hep aynı ya derdi ne

Ben 9 aylık hamileyken arkadaş ortamında bana eşimle nasıl tanıştığımı sormuşlardı işte o da abim güya ayşeyi alacaktı dedi ya o kadar Bozuldum ki yani bu kıskançlık mı ne ya bir iki üç hep aynı şeyi yapmaya çalışıyor

Sürekli bir açığımı yakalama peşinde geçenlerde de çok şık giyindim bana seni böyle görünce çok şaşırdım dedi hep moralımi bozmaya çalışıyordu

Kızlar ben öyle paspal biri de değilim öğretmenim eşimle tanışarak evlendik bunun derdi ne hep aynı şeyi yapıyor

Yani evim temiz düzenli sürekli bi kusur arama peşinde

Cevap veriyorum ama değişmiyor ki kendisini ne sanıyor ya

Görümcenin ne yapmaya çalıştığı belli, çok da dillendirmeye gerek yok ancak böyle biriyle baş etmek için 2 yöntemden birini net bir şekilde kullanman lazım.

Öfkelenebilen, içine atarak kederlenen bir yapın varsa, ağzın biraz laf yapsın canım benim,
güm pat çat, güle oynaya şakalı oyunlu sokuşturuver lafını.
Kırılacakmış filan umurunda olmasın artık, yeterince iltimas geçmişsin, gülerken ısır.

Eğer ki daha soğuk kanlı, öfkesini sabrıyla dizginleyebilen bir yapıda iseniz,
çok affedersin de aynen "Ür köpeğim dinle totom" modunda takılın, dönüp suratına bakmayın bile.

E siz hani artık görüşmüyodunuz Naz
Hani bi görümseyi öpüp kayınvalideye ve diğer görümceye pas vermeyince
Arayıp sana hakeret ettiklerinde sen herkesi silmiştin, görüşmeyecektin
Canım ben eşimin ailesine gitmiyorum evli görümcem var ona gidiyorum onla sorunum yok laf sokan da başka benim yaşumda olan bi görümcem

Ben mutlu değilim kimse mutlu olmasın hesabı yapıyordur. Senin ağzın yok mu versene cevabını. En kötü kavga edersiniz ya da öyle saçma bi laf edince. Derdin ne senin diye sor.
Cevap veriyorum ama o öyle kıskanç işte

Back
X