Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba shoji hamileliğin nasıl gidiyor.Herşey yolunda mıLaf sokan insanlardan nefret ederim.. Avam bulurum.. Görgüsüz ve cahil bulurum.. Terbiyesiz ahlaksız.. Neden herkes kendi işine bakmıyor ya hayret bişey..
Kızlar görümcem benle aynı yaşta ve her ortamda bana laf sokmaya çalışıyor bebeğim çok zayıf geçenlerde misafirlerdeydik bebeği bana 2 aylık ver tosun gibi yaparım dedi eşim de ordaydı çok sinirlendim hep aynı ya derdi ne
2 kaynana varmis hergun buluşup birbirlerine laf sayarlarmis. bir gun ikiside hastalaninca gelinleri gitmis laf kavgasina.
gelinin biri saymis saymid digeri hic cevap vermemis. cevap vermeyen gelinin kv niye cevap vermedin bak onlar one gecti demis. günler gecmis cevap vermeyen gelin cevap vermemeye devam etmis . veee sonunda diger gelin catlamis![]()
![]()
valla cevap vermemek en iyisi . hic iplememek.
bazen d baktiniz lafi gedigine oturtacaksiniz , oturtun . iyi oturuyorlar sonra .yerlerinden kalkamiyorlar
![]()
benim çocuğum tosun olmasın fit olsun falan diye cevap ver...çokta altta kalma...
o.....diyoruz böylesine canımBen 9 aylık hamileyken arkadaş ortamında bana eşimle nasıl tanıştığımı sormuşlardı işte o da abim güya ayşeyi alacaktı dedi ya o kadar Bozuldum ki yani bu kıskançlık mı ne ya bir iki üç hep aynı şeyi yapmaya çalışıyor
tosun olunca daha mı sağlıklı olacakmıs?hangi devirde yasıyoruz ya.bence hic takma gül geç :)
Dese sonu gelir mi???çok biliyon sen hele evlen doğur da görürüz seni diyemedin mi gı
Yani evim temiz düzenli sürekli bi kusur arama peşinde
sonu gelmese bile en azından laf söylediğinde karşı tarafın da laf söyleyeceğinin bilincinde olur. görümcenin bekarlığı (burada başka kelime var ama burda yazamam) diline vurmuşDese sonu gelir mi???
Çekemeyen kadın her durumda laf sokacak konu arar.
esin ne diyor bu duruma agzi armut topluyo esininBen 9 aylık hamileyken arkadaş ortamında bana eşimle nasıl tanıştığımı sormuşlardı işte o da abim güya ayşeyi alacaktı dedi ya o kadar Bozuldum ki yani bu kıskançlık mı ne ya bir iki üç hep aynı şeyi yapmaya çalışıyor
Kızlar görümcem benle aynı yaşta ve her ortamda bana laf sokmaya çalışıyor bebeğim çok zayıf geçenlerde misafirlerdeydik bebeği bana 2 aylık ver tosun gibi yaparım dedi eşim de ordaydı çok sinirlendim hep aynı ya derdi ne
Ben 9 aylık hamileyken arkadaş ortamında bana eşimle nasıl tanıştığımı sormuşlardı işte o da abim güya ayşeyi alacaktı dedi ya o kadar Bozuldum ki yani bu kıskançlık mı ne ya bir iki üç hep aynı şeyi yapmaya çalışıyor
Sürekli bir açığımı yakalama peşinde geçenlerde de çok şık giyindim bana seni böyle görünce çok şaşırdım dedi hep moralımi bozmaya çalışıyordu
Kızlar ben öyle paspal biri de değilim öğretmenim eşimle tanışarak evlendik bunun derdi ne hep aynı şeyi yapıyor
Yani evim temiz düzenli sürekli bi kusur arama peşinde
Cevap veriyorum ama değişmiyor ki kendisini ne sanıyor ya
Canım ben eşimin ailesine gitmiyorum evli görümcem var ona gidiyorum onla sorunum yok laf sokan da başka benim yaşumda olan bi görümcemE siz hani artık görüşmüyodunuz Naz
Hani bi görümseyi öpüp kayınvalideye ve diğer görümceye pas vermeyince
Arayıp sana hakeret ettiklerinde sen herkesi silmiştin, görüşmeyecektin
Ben yeni evliyim.Arada öğretin kızz. Altta kalmayayım.sonu gelmese bile en azından laf söylediğinde karşı tarafın da laf söyleyeceğinin bilincinde olur. görümcenin bekarlığı (burada başka kelime var ama burda yazamam) diline vurmuş![]()
Canım ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum eşim zaten asla teklif etmiyor ben evli görümcemle görüşüyorum onlar da oraya geldiesin ne diyor bu duruma agzi armut topluyo esinin
Cevap veriyorum ama o öyle kıskanç işteBen mutlu değilim kimse mutlu olmasın hesabı yapıyordur. Senin ağzın yok mu versene cevabını. En kötü kavga edersiniz ya da öyle saçma bi laf edince. Derdin ne senin diye sor.