Görümcemin amacı ne ki

Kızlar ben öyle paspal biri de değilim öğretmenim eşimle tanışarak evlendik bunun derdi ne hep aynı şeyi yapıyor

canim benim eltim oyle.
umursama . umursayip deger verdikçe azitiyo.

kizma da laf da sokma hmmm de . cevap bile verme . yani dedigine ehemmiyet verme. sen kendi icinde de verme. belli ki seni kiskaniyor bilerek isteyerek canini yakmak istiyoru . o istedigi kadar cabalasin sen ne kadar izin verirsen o kadar uzulursun. yani o istedigini yapsın sen kendine koruma yap ic korumasi onun laflar hareketleri sokma icine. hatırlama , sonradan konusma bana bole demistu diye . (yani icindeki.ic sesle konusma )

Kızlar görümcem benle aynı yaşta ve her ortamda bana laf sokmaya çalışıyor bebeğim çok zayıf geçenlerde misafirlerdeydik bebeği bana 2 aylık ver tosun gibi yaparım dedi eşim de ordaydı çok sinirlendim hep aynı ya derdi ne

Kıskanıyor sizi... Bebeğiniz oldu aile içinde ve eşinizin gözünde değeriniz arttı kendisinin yeri bir basamak daha kaydı. Genelde kv lerde görülür bu durum hatta bazıları abartıp bebeği gelinin elinden alarak kendileri büyütmek isterler ki değerli olsunlar oğulları etraflarında pervane olsun.
Ayrıca bir bebeğe annesinden daha iyi kim bakabilir höst deyin çok istiyorsa doğursun bir tane.

Canım eşimin yanında bebeğime iyi bakmadığımı ima etti çok zoruma gitti
hakikat ne?
sen bebegibe bakmıyor musun? onemli olan hakikat .
Hayır tabii ki bakiyorsun, bak umursama istedigini desin , inan onun o kotulugu onu daha cok acitiyor.

Kızlar görümcem benle aynı yaşta ve her ortamda bana laf sokmaya çalışıyor bebeğim çok zayıf geçenlerde misafirlerdeydik bebeği bana 2 aylık ver tosun gibi yaparım dedi eşim de ordaydı çok sinirlendim hep aynı ya derdi ne
tavuk yemlemiyoz insan yetiştiriyoz diyeceksin .....edeceksin ortalıkta o olacak onu istiyor besbelli :işsiz::işsiz::işsiz:

sessizliğinle ona asıl cevabı vermiş olursun canım o zaman muhattap alınmadığını anlar konuşur konuşur susar

al karşına konuş rahatsız olduğunu belirt he yine anlamıyosa sende onun anlayacağı dilden cevap ver sende aynısını yap kıskanıyo demekki seni cnm

Dogurdugun da kendi cocugunu tosun gibi yaparsin deyip gozlerinin icine baka baka gulumseseydin anam niye susuyorsun ki

Laf sokan insanlardan nefret ederim.. Avam bulurum.. Görgüsüz ve cahil bulurum.. Terbiyesiz ahlaksız.. Neden herkes kendi işine bakmıyor ya hayret bişey..

Laf sokan insanlardan nefret ederim.. Avam bulurum.. Görgüsüz ve cahil bulurum.. Terbiyesiz ahlaksız.. Neden herkes kendi işine bakmıyor ya hayret bişey..
bos insanlar iste .
değer vermeye hic gerek yok . :süslü:

Bekar görümceler çok bilmişlik yapar benimde böyle lüzumsuz bir görümcem vardı bana çok haksızlıkve gereksizlik yaptı 2 yıllık evli sanki 20 yıllık evli gibiler bana nispet yapardı abimden daha romantik nişanlım diye güldüm geçtim şimdi dem vuruyor düşüncesiz kaba Saba diye :KK48: yaklaşık 7 8 ay önce beni çıldırtmayı başardı ona destansı bir whatsapp mesajı attım silme dönüp dönüp oku dedim it gibi yalvardı itiraf etti kıskandım dedi beni affet dedi ama benim gibi bir insanı kaybetti sadece konuşuyoruz onun için ne bir iyilik yaparım nede tırnağımı oynatırım ancak seyrede dursun beni daha ötesine geçemez :KK48: boşver lüzumsuzluğuna ver evlenince belki anlar gelin olmayı (kendi gibi görümceler bulursa hele seyreyle cümbüşü)

Ya kıskanıyor ya da hazmedemediği birşeyler var.
Oralı olmayın, siz sinir oldukça ve bu sinirinizi ona hissettirdikçe daha çok yapacak.
Umursamaz davranın, laf sokmaya çalıştığında da uslubunla cevabını verip unutun olanları...
mahsus yapıyor belli ki...

Iyi de umursama

Sen önce evlen bebek yap onu tosuncuk yaparsın de

Giyimine laf edince evli çocuklu olunca böyle olur evlenemeyenler bilmez de

Madem o bel altı vuruyor sen de vur

Ama umursama neler diyor herkes gül geç o çatlasın

2 kaynana varmis hergun buluşup birbirlerine laf sayarlarmis. bir gun ikiside hastalaninca gelinleri gitmis laf kavgasina.
gelinin biri saymis saymid digeri hic cevap vermemis. cevap vermeyen gelinin kv niye cevap vermedin bak onlar one gecti demis. günler gecmis cevap vermeyen gelin cevap vermemeye devam etmis . veee sonunda diger gelin catlamis :D :D :D

valla cevap vermemek en iyisi . hic iplememek.

bazen d baktiniz lafi gedigine oturtacaksiniz , oturtun . iyi oturuyorlar sonra . :D yerlerinden kalkamiyorlar :D

Back
X