- 28 Kasım 2010
- 42.523
- 141.250
- 798
Varosla varos olma birakKızlar ben öyle paspal biri de değilim öğretmenim eşimle tanışarak evlendik bunun derdi ne hep aynı şeyi yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varosla varos olma birakKızlar ben öyle paspal biri de değilim öğretmenim eşimle tanışarak evlendik bunun derdi ne hep aynı şeyi yapıyor
Kızlar ben öyle paspal biri de değilim öğretmenim eşimle tanışarak evlendik bunun derdi ne hep aynı şeyi yapıyor
Kızlar görümcem benle aynı yaşta ve her ortamda bana laf sokmaya çalışıyor bebeğim çok zayıf geçenlerde misafirlerdeydik bebeği bana 2 aylık ver tosun gibi yaparım dedi eşim de ordaydı çok sinirlendim hep aynı ya derdi ne
hakikat ne?Canım eşimin yanında bebeğime iyi bakmadığımı ima etti çok zoruma gitti
tavuk yemlemiyoz insan yetiştiriyoz diyeceksin .....edeceksin ortalıkta o olacak onu istiyor besbelliKızlar görümcem benle aynı yaşta ve her ortamda bana laf sokmaya çalışıyor bebeğim çok zayıf geçenlerde misafirlerdeydik bebeği bana 2 aylık ver tosun gibi yaparım dedi eşim de ordaydı çok sinirlendim hep aynı ya derdi ne
Kızlar görümcem benle aynı yaşta ve her ortamda bana laf sokmaya çalışıyor bebeğim çok zayıf geçenlerde misafirlerdeydik bebeği bana 2 aylık ver tosun gibi yaparım dedi eşim de ordaydı çok sinirlendim hep aynı ya derdi ne
Belliki sizi çooook kıskanıyor.Hayır bekar sevdiği var ailesi vermiyor
bos insanlar iste .Laf sokan insanlardan nefret ederim.. Avam bulurum.. Görgüsüz ve cahil bulurum.. Terbiyesiz ahlaksız.. Neden herkes kendi işine bakmıyor ya hayret bişey..
Aaa aaa bu kk hanımlarından öğreneceğiimm çok şey varr.tavuk yemlemiyoz insan yetiştiriyoz diyeceksin .....edeceksin ortalıkta o olacak onu istiyor besbelli![]()