- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
Herkesin basında inan böyle bir dert var.Ben 9 aylık hamileyken arkadaş ortamında bana eşimle nasıl tanıştığımı sormuşlardı işte o da abim güya ayşeyi alacaktı dedi ya o kadar Bozuldum ki yani bu kıskançlık mı ne ya bir iki üç hep aynı şeyi yapmaya çalışıyor
sizle ne ilgisi var yuvasınınBenim bebegim olacagini ogrendiginde eltim 'gavur' demisti bebegime. Dun gece de icip icip 'Kutladigin son anneler gunu olsun insallah yuvami yiktin' diye mesaj atmis.
Bu kvler eltiler gorumceler niye boyle anlamiyorum yaka silktim
Şok oldum resmen. İnsan mı bunlar?Benim bebegim olacagini ogrendiginde eltim 'gavur' demisti bebegime. Dun gece de icip icip 'Kutladigin son anneler gunu olsun insallah yuvami yiktin' diye mesaj atmis.
Bu kvler eltiler gorumceler niye boyle anlamiyorum yaka silktim
Cunku bebegim oldu, onun cocugu olmuyor benim yavrumun olmasi demek ki gozlerine batmis bosaniyorlar.sizle ne ilgisi var yuvasının
Yoo degil kadinin kalbini kin kaplamis kessen bunu kan akmaz oyle ruhsuz ve seytan bi kadin. Senin cocugun olmuyosa benim sucum mu, oglumun gunahi ne?Şok oldum resmen. İnsan mı bunlar?
İnsanlarda Allah korkusu kalmamış. Gönül yaralamaktan mutlumuymuşKızlar görümcem benle aynı yaşta ve her ortamda bana laf sokmaya çalışıyor bebeğim çok zayıf geçenlerde misafirlerdeydik bebeği bana 2 aylık ver tosun gibi yaparım dedi eşim de ordaydı çok sinirlendim hep aynı ya derdi ne
Ya ne insanlar var hayatta.Yoo degil kadinin kalbini kin kaplamis kessen bunu kan akmaz oyle ruhsuz ve seytan bi kadin. Senin cocugun olmuyosa benim sucum mu, oglumun gunahi ne?
Kiskanclik ne derecelere gelmis insanlarda artik. Keske onun 10 tane evladi olsa da bize dil uzatmasa.. Onun olmuyor diye biz de mi cocuk yapmayalim?Ya ne insanlar var hayatta.
Allah ne derse o olur . Ol derse olur.
Bu anlattıklarınız insan mı?
Ben mutlu değilim kimse mutlu olmasın hesabı yapıyordur. Senin ağzın yok mu versene cevabını. En kötü kavga edersiniz ya da öyle saçma bi laf edince. Derdin ne senin diye sor.
Allah ona da versin inşallah.Kiskanclik ne derecelere gelmis insanlarda artik. Keske onun 10 tane evladi olsa da bize dil uzatmasa.. Onun olmuyor diye biz de mi cocuk yapmayalim?
Kesinlikle. Ama anne olmadan once vicdan merhamet diliyorum ona. Bi daha evlenirse ikinci esinden bi cocugu olur umarimAllah ona da versin inşallah.
Yaptığı çok çirkin ama.
Boşanıyor mu kesinKesinlikle. Ama anne olmadan once vicdan merhamet diliyorum ona. Bi daha evlenirse ikinci esinden bi cocugu olur umarim
Aynen o yuzden bosaniyolar hem huysuz hem gecimsiz 15 yila yakindir evliler. Esimin abisi yillardir dil dokmus cocugumuz olmasa da ben seni seviyorum ikimiz yeteriz diye de kadin nasi strese soktuysa adami 20'li yaslarinda saclari beyazlamis. Bosanma davalarini bekliyolar iste kaynim ben de bi cocugum olsun istiyorum artik diyor.Boşanıyor mu kesin
Huysuz ,geçimsiz biri olduğundan boşanıyordur
Bebeği olmadığından değil demi
Ne saçma ya. Sen rahat ol . Zor kadınmış.herkes ektiğini biçerAynen o yuzden bosaniyolar hem huysuz hem gecimsiz 15 yila yakindir evliler. Esimin abisi yillardir dil dokmus cocugumuz olmasa da ben seni seviyorum ikimiz yeteriz diye de kadin nasi strese soktuysa adami 20'li yaslarinda saclari beyazlamis. Bosanma davalarini bekliyolar iste kaynim ben de bi cocugum olsun istiyorum artik diyor.
Buyuk ihtimalle baskasiyla evlenip kismetse baba olacak. Kaynimi hic sevmem ama karisina gercekten iyi dayanmis, kadin ne yasiyor ne yasatiyor. Bi de suclu ben oldum esim benle evlendikten sonra onlarin arasi bozulmaya baslamis, biz onlara inat yuvalarini yikmak icin cocuk yapmisiz.
Tedavi olmasi lazim ama basinda birakip reddetmis olmayi, kadin gercekten sacmaliyor.
o bir görümceKızlar ben öyle paspal biri de değilim öğretmenim eşimle tanışarak evlendik bunun derdi ne hep aynı şeyi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?