Görümcemin amacı ne ki

En sevmediğim görümce tipi. Kıskanç bencil. Boşver takma güzel olan hayatının tadını çıkar oda uzaktan öyle izlesin,

Aynı benim görümcem illa burnunu bişeye sokcak
Arkadaşım ben ekmek vermiyorum aç bırakıyorum çocuğu de

Sustukça üstüne gelir hırpala dilinle ki çekinsin biraz... lafının ardını önünü bilme ki rezil olmaktan korksun.. gerçi bulaşırsan kv de dağ gibi onun ardında olur orasıda varr

Uyuz kadın ben bile burdan sinir oldum.Yahu nedir bu bebeklerin tosun yapma sevdası.Kimse alinmasın gücenmesin ama sisko bebek gordum mu dayamislar mamayı kof yapmislar diyorum.Cocuk yuruyecek siskoluktan yuruyemiyor anasina eziyet pesinde dolaniyor.Saglikli vitaminini alan bebek 0 12 ay icin diyorum sisko olamaz .Iki aylik bebegine tombul olsun diye bebe buskivisi verip hastanelik eden taniyorum ya ne bicim insanlar var niye sinirlendim bu kadar onu da bilmiyorum.

Hiç dikkate alınacak kadın değil ama madem üzüyor seni, madem dikkate alıyorsun söylediklerini, benzer bir laf ettiğinde "Senin benimle sorunun ne?" diye sor derim açık açık. Ben öyle yapardım, hiç içime atmam, evirip çevirmezdim içimde direk sorardım. Ama tam laf soktuğunda, hemen ardından direkt, laf yetiştirmeden, soktuğu lafa laf sokarak cevap vermeden sorarım. "Bir sorunun var benimle sanırım, açık açık söyle laf sokmaya çalışarak yorma kendini artık," derim mesela. Kıvırırsa, yok alındın, şakadan anlamıyorsun falan derse de, "Lafını biraz tartarak söyle o zaman bundan sonra, şakanın dozunu ayarlayabilecek yaştayız," diyebilirsin..

Velev ki evet sorunum var seninle, abime yakıştırmıyorum gibi bir terbiyesizliğe götürdü olayı, o zaman da, "O zaman benimle hiç iletişime girme. Konuşmak ya da geçinmek zorunda değiliz," diyip kestirip atabilirsin.

Bir de eğitimli kadınmışsın zaten, kendine güvenli dur yanında, hiç mahal verme bu laflara. Sessizce laf yiyorsan devam eder böyle. Dediğim gibi, lafına laf sokarak cevap vermek yerine bir de bu şekilde sor herkesin içinde. En doğal hakkın senin bu lafların ardındaki niyetini sorgulamak zaten. Tüm gözler ona dönsün ortamda bakalım ne yapacak

Benim bebegim olacagini ogrendiginde eltim 'gavur' demisti bebegime. Dun gece de icip icip 'Kutladigin son anneler gunu olsun insallah yuvami yiktin' diye mesaj atmis.
Bu kvler eltiler gorumceler niye boyle anlamiyorum yaka silktim
baya baya ruh hastası sanıyorum...!
sabırlar dilerim

Mesaj atmaya cesaret eden fiziksel eyleme de döker işi, o yüzden mahkemeye vermeyi düşünüyorum ama bu mesaj sebep sayılır mı. Hay Allah, @pinkycaramel de hesabını kapattırmış galiba
İşte onu ben de bilemedim. Ben olsam numarasını engellerdim diye düşündüm bir daha huzursuz etmesin beni diye ama kadın da normal değilmiş bir konu açsan danışsan avukat arkadaşlardan belki bir yol gösteren çıkar

seni kıskanıyor, sen de ona laf sok susma. mesela böyle dediğinde ''canım ama gördüğün gibi ayşeyi fatmayı hayriyeyi değil beni seçti benle evlendi benle çocuk yaptı, bence şuan dış kapının mandallarının ismini anman çok lüzumsuzdu'' de ve gül, sen değil o sinirinden kudursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…