görümcemin amacı ne

Bende de var bir tane boyle kendni.bsey zannediyr benim evimde bile laf sokma cabasinda bende o bir tane laf soyluyor bn pesine on tane laf sokuyorm aliyr agznin payini gidiyr evine surat kipkirmizi oh olsun valla snde oyle yap kimde o pispisliycam yahuu herkes yerini haddini bilecek haa bilmiyrsa lafi yer gider

Takma canım. Senin huzurunu Bozmak için yapıyordur fırsat verme. Benim kayinvalidemle biz anne kız gibiyiz çok şükür ama benim gorumcem de benden 9 yaş büyük evli. Ama yine de beni kabullenmis değil dış kapının mandali olarak görüyor beni. Bende ona o kadar değer veriyorum hersey karşılıklı. 35 yaşında kadın düşün yanımda kaç kez dedi bu evin tek kızı var o da benim diye. Sanki çok merakliydim

ben geldiğimde papucunu dama atmışlardı git bak inanmazsan .. o bile yerinde durmuyor deseymişsin gıcıklığına

Cnm yaa iyi niyetine temiz kalbine hayran kaldim o temiz ve saf gonlunu kirletme oyle kalsin en iyi hazinen o.
Hani sana haksizlik ediyir ya o kul hakkina Rabbim bile karismiyor. helal edip etmemek sana kalmis. ama onun yaptigina sen de yaptihiyla karsilik verirsen indan farkin kalmaz kaliteni belli ediyorsun zaten.
Yukarda yazan bi arkadasa katiliyorum tlf dan yaziyorum galiba nil deprasmandi
Onlar kardes eninde sonun da barisir kirginliklari gecer ekstra konusmak ve gitmek icin cok israrci olma ama firsatciliga da cevirmemek lazim.
Ne kadar gorumcezedeler varmis yaa :-(

Ha cnm kusura bakma yanlis yazdim nickini size katiliyorum.
Onlar kardeş, et tırnaktan ayrılmaz, 2 gün sonra iyi olurlar o yüzden onların ilişkisine takılma, üzülme.
Sana gelince: görüşmekten hoşlanıyorsan görüş, hoşlanmıyorsan görüşme. Görüşmek iyi olmak sevmek zorunda değilsin.

Hayatinizdan cikaramazsiniz bence el kizi degil neticede bi arkadas yahut komsu. degil ki.zatrn bunu yaparsaniz daha buyuk sorunlar cikar siz bir ailesiniz.Ama k.v iyi ya derdinizi ona anlatsaniz iyi niyetinizi anne durum bu bu ne yapsak olmuyor acaba bi sìkıntısi mi var ne yapsak acaba diye bi akil ona danisin annesinden daha iyi onu kim taniyabilr.burda bize soruyon iyi hos da herkes kendi gorumcesini baz alarak akil veriyor. sui zanda bulunmaktan Allaha siginirim...

ben geldiğimde papucunu dama atmışlardı git bak inanmazsan .. o bile yerinde durmuyor deseymişsin gıcıklığına
Hiç bişey demedim canım cevap vermedim kayınvalidemin ve eşimin hatrina için sineye çekiyorum inşallah abartmazda papaz olmayız

Merhaba bayanlar. ne kadar herkese gına gelsede benimde derdim görümce :)
2,5 yıldır evliyim.görümcem benden 10 yaş büyük bekar.oldukça sorunlu kıskanç ve bi okadarda kaprisli.kaynanamdan kaynanalık hiç görmedim.ana görümcem saolsun hiç aratmadı.eşimi işten çıkardılar.kaynanamdan duymuş hiç aramadı.haliyle eşim bozuldu.evlerimiz yakın dedim ablana uğrayalım.hayır olmaz dedi arayıp bi geçmiş olsun bile demedi dedi.tamam dedim.
eşim annesiyle konuştu ablam aramadı dedi.meğer görümcem bizden bekliyormuş biz hiç arayıp sormuyomuşuz.falan filanmış.eşim dedi işssiz kalan benim dedi ben niye arıyım dedi.
halbuki haftada bir gideriz.hep idare ettim.çok kalbimi kırdığı zamanlar oldu.hoşgörülü olmaya çalıştım.ama artık tıkandım.sorunlu bi insan olduğu için ne yapsak yaranamıyoruz.şimdi bende aramayı düşünmüyrum.anlamadığım bu kapris bu ego nedenhadi beni boşver kardeş bu.neyin kafasında anlamıyorum gerçekten ve çok kafama takıyorum.hayatımdan tamamen çıkartıp resti çekicem o olcak.....sizce tavrım ne olmalı?
Aman boş ver canim aramaması daha iyi olmuş hiç değilse kocanız anlamıştır. Sende arama niye aramıyon diyende olmaz hiç değilse oda bizi aramiyor zor günümüzde der çıkarsın:KK49::KK49::KK49:

Hiç bişey demedim canım cevap vermedim kayınvalidemin ve eşimin hatrina için sineye çekiyorum inşallah abartmazda papaz olmayız

zatende görümcenin nasıl biri olduğunu biliyorlardır , haklısın değmez boşver susmakda Erdemlik ister oda sende var .

Siz hic bisey yapmayin.
Kocaniz sizin icin herseyi halledicek gibi.
Sakin karismayin, zaten aralari bozuk olan abla kardesin olasi bi kavgasina " gelin" olarak sebebiyet vermekten suclanirsiniz.
Cunku siz el kizisiniz. Gelinsiniz.
Su gidisatta sizin karismaniz sadece zaariniza olur.
Akilli bi kadin hic karismaz ve uzaktan sakince izler.

Cnm yaa iyi niyetine temiz kalbine hayran kaldim o temiz ve saf gonlunu kirletme oyle kalsin en iyi hazinen o.
Hani sana haksizlik ediyir ya o kul hakkina Rabbim bile karismiyor. helal edip etmemek sana kalmis. ama onun yaptigina sen de yaptihiyla karsilik verirsen indan farkin kalmaz kaliteni belli ediyorsun zaten.
Yukarda yazan bi arkadasa katiliyorum tlf dan yaziyorum galiba nil deprasmandi
Onlar kardes eninde sonun da barisir kirginliklari gecer ekstra konusmak ve gitmek icin cok israrci olma ama firsatciliga da cevirmemek lazim.
Ne kadar gorumcezedeler varmis yaa :-(
içten cevabınız için teşekkür ederim.

Bence resmiyet iyidir fazla muhattap olmamak zorunlu durumlarda görüşmek en iyisi.

Back
X