- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Eşin gitsin. Gorumcenin bi tarafı sağlam kalkmış indirmek lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm oylemi.sizin mantginizla belki bende lohusalik gunlerinde yanliz kalmak istedgni dusundum rahatsizlik vermek istemedim.allah askina yorum.yapmak icin yorum yapmayin.hepsini okumadım da mesafeli bri ilişki kurmak varken nedne gerildiniz anlamadım
kadın evine gelip seni sıkmak istememiş yeni gelinim evime laf vurdum da geldi diyorsun
kürtaj olunca aramış belki yalnız kalmak istersin diye düşünmüştür ya da eşin zaten ondna hoşlanmadığın için gelmemesi gerektiğini çıtlatmıştır
ev hediyesi alıp gittin yani asen de taşınırken gitmedin ama ondan taşınırken yardım ya da en azıdnan telefonda destek beklemişsin
biz ev aldık değil taşındık yazmışsın, ev aldıysan ev hediyesi beklemen olağan olabilir de sadece taşındı isen nedne ziyaretine gelsin ki
bebek doğmuş 1 ay olmuş yedi kat eller gitmiş görmeye siz gitmemişsiniz
dedem vefat etti aramadı diyorsunuz
aramaması olağan
bir de sizin dedenizin vefat ettiğini görümceniz öğrendi mi
ne bileyim şahsen lohusa kadına kardeşinin eşinin dedesinin vefat ettiğini söylemem ve muhtemelen görümceniz olsam da arama ihtiyacı hissetmem
Hmm oylemi.sizin mantginizla belki bende lohusalik gunlerinde yanliz kalmak istedgni dusundum rahatsizlik vermek istemedim.allah askina yorum.yapmak icin yorum yapmayin.
Nolursa olsun yeğen var arada. Üstelik ablasıyla öyle kavga gürültü, küslük yok. Kırgınlık varsa bile bu gidip yeni doğan yeğenini görmesine engel değil. En fazla lohusalık dönemi geçtikten sonra ablasıyla kırgınlıklarını konuşur.Degil mi bi dusunmek lazim? Acaba ne kirgnliklari oldu ki.mama esim hala gitmek istiyor beni ezip gecemiyor
Hmm oylemi.sizin mantginizla belki bende lohusalik gunlerinde yanliz kalmak istedgni dusundum rahatsizlik vermek istemedim.allah askina yorum.yapmak icin yorum yapmayin.
görümce mesafeli siz zorla samımıyet beklıyorsunuzGörümcem 1 ay oldu dogum yapalı.Eşim bana bıraktı ama görmek istemiyorum.Sizce haksızmıyım;
Görümcemin dügunde gram faydasini gormedim.Ilk gelim evime benim.laf vurmam ile 6 ay sonra gelmis biri! Hastalikta saglikta arar sorar
Evine gittgmde hurmet eder.Ben 2 aylik hamileyken kurtaj olmak zorundakaldim.sadece aradi.sasirdim cok.10dakilada olsa ziyarete gelebilirdi.ama benim ailem sehir disinda.burda hic yakinim yok.illaki destek bekledim ve ben o sureci atlatrken gorumcem cikti tatile gitti.
Neyse unuttum gitti yani uzerini kapadim..gorumcem yeni ev aldi.ben gelin geldgmden bu yana tek hediye gormedim ondan.ona ragmen ev hediyelerini aldim hayirli olsuna gittim...
Tam 6 ay sonra biz tasindik esimle.ne tasinmaya geldi, nede hayurli olsua.haziranda tasindik biz yeni eve.
Gecen ay dogum yapti..ikilemde kaliyirdum ama inanim yinede esimin hatrina gidecektim benek gormeye fakat gecen hafta dedemi kaybettim ve cok cok zor gunler geciriyorum.Bi aramadı bile....bunun uzerine edimin amnesi " yegenin" diye fotografatmis dun.yani hala gormedin diyor git gor diyor.onlarin dilini cok iyi biliyorum.Esim hemen gelmis diyorki bebek gormeye gidelim..dedem vefat etti.arasaydi giderdim.hep ben tolerans gosteryorum.ki dogum yaptgnda defalarca aradim telefonda ilgilendim.hanimefendi utanmadan birde trip atiyor!! Esim bana hak veriyor lakin bu konunun tadimizi kacirnasi yordu su zor gunlerde.suzve yanlis olan ben miyim?
Görümcem 1 ay oldu dogum yapalı.Eşim bana bıraktı ama görmek istemiyorum.Sizce haksızmıyım;
Görümcemin dügunde gram faydasini gormedim.Ilk gelim evime benim.laf vurmam ile 6 ay sonra gelmis biri! Hastalikta saglikta arar sorar
Evine gittgmde hurmet eder.Ben 2 aylik hamileyken kurtaj olmak zorundakaldim.sadece aradi.sasirdim cok.10dakilada olsa ziyarete gelebilirdi.ama benim ailem sehir disinda.burda hic yakinim yok.illaki destek bekledim ve ben o sureci atlatrken gorumcem cikti tatile gitti.
Neyse unuttum gitti yani uzerini kapadim..gorumcem yeni ev aldi.ben gelin geldgmden bu yana tek hediye gormedim ondan.ona ragmen ev hediyelerini aldim hayirli olsuna gittim...
Tam 6 ay sonra biz tasindik esimle.ne tasinmaya geldi, nede hayurli olsua.haziranda tasindik biz yeni eve.
Gecen ay dogum yapti..ikilemde kaliyirdum ama inanim yinede esimin hatrina gidecektim benek gormeye fakat gecen hafta dedemi kaybettim ve cok cok zor gunler geciriyorum.Bi aramadı bile....bunun uzerine edimin amnesi " yegenin" diye fotografatmis dun.yani hala gormedin diyor git gor diyor.onlarin dilini cok iyi biliyorum.Esim hemen gelmis diyorki bebek gormeye gidelim..dedem vefat etti.arasaydi giderdim.hep ben tolerans gosteryorum.ki dogum yaptgnda defalarca aradim telefonda ilgilendim.hanimefendi utanmadan birde trip atiyor!! Esim bana hak veriyor lakin bu konunun tadimizi kacirnasi yordu su zor gunlerde.suzve yanlis olan ben miyim?
sen de gitme canim telefon aç gelecektim ama dedemi kaybettim çok üzgünüm dersin o arada anlar zaten neden gelmediginiGörümcem 1 ay oldu dogum yapalı.Eşim bana bıraktı ama görmek istemiyorum.Sizce haksızmıyım;