- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
ilk defa evlerine gideceğimiz insanlar oldukları için gitmeme lğksüm ypk çoğuna gidecektik zateb ama hepsini kendisinin karar vermesi çıldırttı beni adeta, hani despotluk gibi gelmeye başladı sanki bilerek yapıyor gibi Hayr araba da bizim yani bizim de planlarımız olabilir ne hakla kendi başına atlar plan yapmaya çalışırsınmesela planlarına uymayarak başla eşine ben gelmiyorum de sonra da eşini gönderme yerini öğrensin
Bu kadar sık görüşüp samimi olmayın. Ya da gereken cevabı kendisine verin.
Gorumcebizi gözünüzde çok buyutmeyin,yok mu saydi,yok sayın altı üstü bir görümce işte.
Köyde zaten gidilecek yerler, konu komşu akraba bellidir. Zaten gidilecek yerlerde diyorsunuz kendi ağzınızla.
Guzelim, alimliyim, beni kıskanıyor demissiniz. Nedense butun gelinlerin kiskanilasi özellikleri var, bütün gorumceler sumuklu..
Eşin senle paslaşmadan plan yapmasın. İster misin diye sorsun bi zahmet. Nasıl istiyorsanız öyle davranın görümce size uysun isterse.
kesinlikle haklısınız sanki sizi kabullenememiş havası hissettim ağırlığınızı koymaya başlayın sizdeilk defa evlerine gideceğimiz insanlar oldukları için gitmeme lğksüm ypk çoğuna gidecektik zateb ama hepsini kendisinin karar vermesi çıldırttı beni adeta, hani despotluk gibi gelmeye başladı sanki bilerek yapıyor gibi Hayr araba da bizim yani bizim de planlarımız olabilir ne hakla kendi başına atlar plan yapmaya çalışırsın
Ben de öyle düşünüyorım göze sokar gibi yapmaya başladı artık çünkü, ama ben de normalde baskınım , kendisi de biliyor ama ona gösterme zamanı geldi sanırım Bİr gün fena patlicam gibime geliyork
kesinlikle haklısınız sanki sizi kabullenememiş havası hissettim ağırlığınızı koymaya başlayın sizde
Hayır biZiö de gelinimiz var ama asla ona böyle davranıp o yokmuş gibi davranmadık bide şöyle huyu var sürekli bize ait bişeyden bahsederken eşimin ismini anarak onun evi onun arabası vs diyor normal mi sizce bu? İite bunlar bende birikti bugün suratına bakmadım buz gibi davranıyorum kendi de farkında onun hak ettiğiGorumcene acikca soyleme vaktin gelmis.
Kukla gibi oynatiyor sizi elinde
Görümcemle gezmiyorum, kendimiz plan yapıyoruz ve uyguluyoruz, eşim de onlar bize plan sunarsa bana sorar, size de tavsiye ederim
Hayır demesini öğrenmelisiniz, yok saymak değil ki bu. Yok sayın demiyorum ben.Hayır eşim benden çekinir zaten illaki sorar bana sormadan yapmaz bişey ama okadar tartışma üstüne yine gidip onun planına uyduk tamam dedim bitmiştir olay ozman, onu da anlamadım zaten.bide normalde zaten görümcemle aynı ilde yaşamıyorum tatil dolayısıyla köyde buluştuk allahtan aynı yerde değilim bir dk tahammül edemezdim kavga ederdim yoksa. Şuan huzursuzluk çıkmasın diye 1 haftalık tatili zehir etmek istemiyorum kimseye ,kendimi de küçük düşürmek istemem böyle bişey yaparak,ama en güzel cevabın şimdilik onun planına uymamak ve o yokmuş gibi davranmak olduğunu düşünüyorım bugün kendisi konuşmaya çalışıyordu benle ama soğudum yani gerçekten
Hayır demesini öğrenmelisiniz, yok saymak değil ki bu. Yok sayın demiyorum ben.
Bunu bu şekilde kalp kırarak yapmayın bence, eşinize uygun dille anlatın size danışmadan plan yapmaması gerektiğini.İşte 2 gün sonrası için plan yaptılar benim ismimi saymayarak üstelik. ben de ona gitmicem görsünler bakalım
Bunu bu şekilde kalp kırarak yapmayın bence, eşinize uygun dille anlatın size danışmadan plan yapmaması gerektiğini.
Sorun görümcenizde değil eşinizde o halde... Densizlik etmiş. Yerinde olsam gitmezdim, beraber takılsın ailesiyle çok istiyorsa.Söyledim ve bana söylediği ne oldu biliyor musunuz "eşşek gibi geleceksin" ..hodri meydan dedim normalde bunu söyleyecek böyle davranacak biri değildir aslında ama madem öyle yaptı artık gurut meselesi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?