Görümcemin beni yok sayması?

ben de öyle dedim git be halin varsa gör diye ama eminim o gün geldiğinde yani 2 gün sonrasında gelip hadi dicek bensiz de gitmez mutlaja o zmn gidip görümceme söyleyecek durumu o da konuşmaya gelcek ozman patlicam senin benle ne alıp veremediğin var ben yokmuşum gibi planlar yapıyor adımı anmıyorsun diye..

Konuşarak çözemiyorsan bi kere patla hepsine, belki eşin de görümcen de anlarlar seni. Ama dediğim gibi asıl problem eşinde. Arada bi patlamak iyidir. Kendilerine gelirler.

Bence bu tarz konularda eşi olaya dahil etmek çok dogru değil. ben de aynı problemi yaşıyordum ilk evlendiğimde. görümcem alışmış herkesi yönetmeye, ben gelince de öyle devam edecek zannetti. hatta densizliğe bakın, sen bayramın 3. günü ailene git, ilk gün annemle geçecek, 2.gün köye mezarlara gidecez demez mi? senin ölün benim dirimden kıymetli mi dedim çat diye kalakaldı. 1.gün burda kayınvalidemle kahvaltı yapıp anneme geçecez, senin devranın bitti, şimdi ben varım, planı ben yaparım işine gelirse uyarsın dedim. o gün bugündür mesafeli ama mutluyuz :))) çünkü eşimle planımızı yaparız istersek onları dahil ederiz...eşinizle tartışmayın bana kalırsa, yüzüne söyleyin gerekirse kalbini kırın haddini bilsin...

Benim olay da muhtemelen öyle olcak hayır bir kaç defa sinyali verdim tersimin fena olduğunu aşağı yuları tahmin edebiliyor ama ne cesaret hala yönlendirmeye ve bizim adımıza karar almaya cüret edebiliyorsun şuan çok sinirliyim kızlar eşim de tatilini zehrettiğimi düşünerek bana terslenip zıt gidiyor böyle davranıp surat astığım için ama yapabileceğim bişey yok rol de yapamam her gün aynı kişinin aynı davranışını gördükçe.kendisi dik dırsa idi gelip bana da zahmet edip sorsa idi bınlar olmazdı

kocalar da arada kalıyolar kendilerince. eşimle biçok kez tartıştım bu yüzden anlatsam ooo. hiç geri adım atmadım ama. geri adım atmayın ama kavga da etmeyin bence. planlarımızı birlikte yapalım daha keyifli olur falan filan diye olaya girerseniz o da anlayacaktır bi süre sonra. eşim, minikbebisim beni olaya dahil etme nolur, ablamla ister görüş ister mesafe koy yeter ki sorun olmasın dedi en sonunda. haliyle mesafe koydum. eşime sen ne zaman istersen görüş dedim ama benden o kadınla samimi olmamı bekleme dedim. şimdi görünce konuşuyoruz ordan burdan ama mesafeliyiz. eşim de eskisi gibi yakın değil onunla. düğünümde benim 18 yaşında kız kardeşime hakaret ettiği için, gelin odasında 1 tokat atmıştım görümceme hatta epeyce tartaklamıştım onu, eşim ve ailesinin yanında o kadar olaylıydık yani :)

Ooo hak etmiş senin görümce, en iyisini yapmışsın mesafe koymak ve hayır demek en iyisi sanırım

ooo hak etmiş senin görümce, en iyisini yapmışsın mesafe koymak ve hayır demek en iyisi sanırım

Ağzınız yok mu esiniz napsın siz söyleyin kendisine
Şuan tatildeyiz ve huzursuzluk olmasını istemediğim için o an orda tepki gösterme imkanın olduğu halde büyük ninenin yanında tartışmaya girmek istemedim o sebeple eşime patladım ayrıca bilsin ve görsün diye ..tutup bana demez mi belki bişey duymuştur belki bişey görmüştür ondan öyle diye ..bende attı senin ablan ilk günden beri bana soğuk ne görcek duycak ben ne demişim tam tersi onun fısır fısır konuşmalarını ben gördüm duydum kayınvalideyle beni çekiştirirken

Esinizi dahil ederek ne yazikki ikinci bi sorun olusur esler bu konularda o kadar yetersizki. Insan bu swger esinin bisi dememis yapmamis olmasina takilio
En guzeli kisiye kendiniz duzgun bi sekilde cevap vericeksiniz sonucta onun icin orda degilsiniz plan programina uyma zorunlulugunuz yok

işin zor kızım görümcede despot bir kaç yıl sürer dediğin olmadı için köyde olan yetişen insan sinsiliği
ve hazır cevaplığı had safhadadır sen onunla yarışamazsın

Yok köyde yaşamıyoruz bayram tatili için ayrı illerden gelip buluştuk köyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…