merhaba kızlar ben 2bucuk yıllık evliyim bende bir görümce var çok samimi değiliz biraz mesafeliyiz Ağırkanlılığı ve soğukluğu dolayısıyla..hani kötü de değiliz ama b aramızda mesafe var samimiyet yok hani o böyle olduou için ben de yanaşmıyorum karşımdaki insana göre davrandığım için ki normalde ben samimi cana yakın biriyimdir kaynanam da kayınbabam da ailesi de beni severler.son zmanlarda beni rahatsız eden bazı durumlar oldu o sebeple fikrinizi almak istedim ben mi acaba abartıyorum diye..örnek vermek gerekirse şuan eşimin ailesinin köyündeyiz hep birlikte Burda buluştuk görümcem birax despot olduğu için köyde olduğumuz süre zarfında ne yapcağaımuza nereye gideceğimize hep kendisi karar veriyor normalde bukadar değildi ama gözüme çok batmaya başladı ben de normalde baskın biriymdir ama yerimi bilir eşime bırakırım bazı şeylerde karar vermeyi..bu görümce böyle yapınca rahatsız oldum .içinde benim de olduğum şeylerde karar vermeye hakkı olmadığını en azından sorması gerektiğini düşünüyorum eşimle sırf buyüzden bir iki tartıştık sen niye karar vermiyorsun o bizim adımıza karar veriyor diye.. En son yanımda telefonla konulurken yine bir plan yaptı ve beni saymadan kendisi eşi ve eşimin geleceğini söyledi ve ben orda kendimi zor tuttum eşime patladım o da üzüldü ama artık tak etti bınu Kaç defa yaptı hep bahsederken eşimin ismiyle şunun evi şunun arabası diyordu sorun etmiyor sineye çekiyordum yanlış anlamışımdır öyle denk gelmiştir unutmuştur söylemeyi diyordum ama kasten yaptığını düşünüyorum artık,sizce ben mi yanlış düşünüyorum yani bana çok ayıp ve saygısızca geldi bu davranış ben asla birine böyle yokmuş gibi davranmam çünkü.