- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi Dostacilisoyler
Ay kuzum yeni geldimm özledim seni :))))wooww şak diye yapıştırmışsın lafı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kuzum yeni geldimm özledim seni :))))wooww şak diye yapıştırmışsın lafı
bir daha o konuyu acarsa bunu soyleyeyim saol guldurdun beniOğlun olursa alırsın artık hala o kızları unutamayıp bana anlattığına göre deseydin
Rica ederim azıcık hazır cevap olun ( : bi onlarda mı dil varbir daha o konuyu acarsa bunu soyleyeyim saol guldurdun beni
gülüp geçmeyeceksin artık lafını yapıştıracaksın dimi?
''bana neden bunları anlatıyosun anlamıyorum çok beğeniyorsan ilerde oğluna alırsın o kızı, gördüğün gibi fatih beni seçti benle evlendi, o kızların adının geçmesini istemiyorum artık''
bunu demek zor olmasın senin için lütfen ya. altında mı kalacaksın o fesatın?
bendeeAy kuzum yeni geldimm özledim seni :))))
Konusmadım ondan sonra, eşim de küs onla. O değil bu siteye 2 gün önce bir kadın arkadaş camaşır dükkanı açıyormuş. O nerde yaa bulamadım çok beğendim ben onları alıcammbendeeözledim kv leyle durumlar nasıl oldu
![]()
hah iyi madem yola gelir gelir belki ergen kaynanaKonusmadım ondan sonra, eşim de küs onla. O değil bu siteye 2 gün önce bir kadın arkadaş camaşır dükkanı açıyormuş. O nerde yaa bulamadım çok beğendim ben onları alıcamm
Tesekkur ederim cesaretlendirmen icin. Tekrar konusu gecerse demek zorunda kalicam bunu artik icim icimi yiyecek yoksa
Görümceniz kafadan kontak mı kocası nişanlısı veya sevgilisi var mı? Varsa diyin ki al kız cok istiyosan üçlü takılırsınız diyin ve bir daha görüşmeyin . Ne maksatla size anlatıyo ki amacı ne ne gerek var sizin hoşunuza gitmicegini bilmesi lazım eşinize söyleyin bence görüşmeyin .Görümce görmüyim seni ölünce :))))Merhaba arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Gorumcemle aramiz aslinda cok iyidir ama birkac seferdir yaptigi sacmaliklar cok canimi sikti. Bana eskiden esime ayarlamak istedigi kizlari falan anlatiyor. Esimin adi Fatih iste su kiz cok guzel fatih git konus tanis demistim ama gidip konusmadi utanirdi falan diye surekli kizlardan bahsedip duruyor. Gecen gun yine benimde tanidigim bi kiz hakkinda fatihe cok dedim su kizi sana alalim diye ama istemedi dedi. Ben bu durumun onceleri cok farkinda degildim gulup geciyordum ama bu son dediginde kafamda sorular dolasmaya basladi. Gorumcem bana ne demek istiyor beni mi begenmiyor?kardesine mi layik bulmuyor acaba esimi cok seviyorum o da beni cok sever boyle surekli birilerini dile getirerek esimi benden uzaklastirabilir mi ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum