Gorumcemin bu yaptigi ne anlama geliyor?

gülüp geçmeyeceksin artık lafını yapıştıracaksın dimi?

''bana neden bunları anlatıyosun anlamıyorum çok beğeniyorsan ilerde oğluna alırsın o kızı, gördüğün gibi fatih beni seçti benle evlendi, o kızların adının geçmesini istemiyorum artık''

bunu demek zor olmasın senin için lütfen ya. altında mı kalacaksın o fesatın?

Tesekkur ederim cesaretlendirmen icin. Tekrar konusu gecerse demek zorunda kalicam bunu artik icim icimi yiyecek yoksa

Bence fesatlık değil bu ya, boşboğazlık :)
Bir şeyleri daha oturtamamış kafasında belli ki @pinkycaramel in dediği gibi şrank diye oturtuverin boş bi anında.
Ya da "Canım böyle her gün kendini yorma tek tek. Sen bi liste yap şuraya bırak" da diyebilirsin.
Yelpaze bol... Düşünelim daha çıkar bir ton laf.
Ay asabım bozuldu eltimin yaptığı geldi aklıma her ailede biri çıkıyor böyle galiba :D

Nasıl bır kadın o öyle insan gelinine öyle konuşurum mu kı aranız ıyıymıs bıde senı kısankandormaya falan mı çalışıyor amacı yok görümcenın bence ağzının payını ver

peki eşiniz ne diyor öyle sessiz mi kalıyor tepki vermiyor mu yani aranızdaki sorun sadece buysa gülün geçin yani bir de söyleme şekli önemli takılıyor da olabilir siz de olabilir geçmiş beni ilgilendirmez şimdi benimle beni beğenmiş almış önemli olan bu deyin niye susuyorsunuz ki aynısını kaynanam yapardı bana anlatırdı şunu bunu istedim de istemedi diye eşimde açma o konuları ben eşimi sevdim ki evlendim derdi benim bir şey dememe gerek kalmazdı.

Konusmadım ondan sonra, eşim de küs onla. O değil bu siteye 2 gün önce bir kadın arkadaş camaşır dükkanı açıyormuş. O nerde yaa bulamadım çok beğendim ben onları alıcamm
hah iyi madem yola gelir gelir belki ergen kaynana :KK76:bunu ilkkez duyuyorum albüme bi göz at istersen

Tesekkur ederim cesaretlendirmen icin. Tekrar konusu gecerse demek zorunda kalicam bunu artik icim icimi yiyecek yoksa

böyle şeylerde cesaretli olmalısın tabi kavgacı bi tip olma ama gerektiği zaman hadlerini de bildir çünkü sen ömür boyu bu insanlarla iç içe yaşayacaksın, tepkini koymazsan daha çok tepene binerler, sinir hastası olursun olan sana olur yani.

kendi anamıza kardeşimize bile yeri geliyo laf etmiyo muyuz hiç tartışmıyo muyuz onlara da gerektiğinde cevaplarını vereceksin elbette.. bu konuda kızdın diye kocan da seni suçlayacak değil suçlarsa da ''çok mu hoşuna gidiyo sürekli o kızlar hakkında konuşulması? benim kardeşim gelip -zamanında şu oğlan istedi, bu kişiyle aralarını yapmaya çalıştım, vs- deyip dursa, sürekli senin yanında benim yanıma başka erkek isimleri yakıştırıp dursa o zaman da normal gelecek mi bu sana?''

dersin.

hatta bunu ablasına kızarken de söyle ya. ''kusura bakma da benim kardeşim gelip kocama şu adam bu adam diye eskileri anlatsa, kocamın yanında yanıma başka isimleri yakıştırıp dursa, yok çok istedim uğraştım olmadı falan filan dese, bu normal bi durum mu olur? bence bu çok seviyesiz olur'' de.

ay çok konuştum ama görümcene çok gıcık oldum cidden. görümce değil mi işte kardeşlerini kıskanıyolar en iyisinin bile içinde bi kıskançlığı mutlaka var.

benimkilerde böyle anlatırlardı cahilliğine verim diyorsun ama bir yerden sonra sinirini bozmaya başlıyorlar.

Canım görümce işte. Benimki bizim hiçbişeyimize karışmaz. Aramız iyidir ama banada benimki yapmıştı bir kez. Kocan bana bekarken bi kızın resmini göstermişti felan dedi. Hemde çok alakasız bi zamanda sormadım bile geçmişini. Demekki kıskançlık bir yerlerinde oluyor muhakkak napacaksın yeri geliyor kardeş kardeşi kıskanıyor anlaşamıyor. Salla gitsin ;)

Buna benzer birşey kv bana söylemişti yıllar önce..hatta sanırım flört ettiği kızlardan birine hala daha aşık demeye bile kalkmıştı. Bende gayet sakin bir şekilde akşam geldiginnde ona bunu sorayım bari hala aşıksa ayrılırız dünyanın sonu değil ya demiştim. Ödü kopmuştu eşime söyliycem diye.ve söylemiştimde zaten.bir güzel fırça yemişti oglundan:-).kıskançlıktan oluyor bunlar..

Merhaba arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Gorumcemle aramiz aslinda cok iyidir ama birkac seferdir yaptigi sacmaliklar cok canimi sikti. Bana eskiden esime ayarlamak istedigi kizlari falan anlatiyor. Esimin adi Fatih iste su kiz cok guzel fatih git konus tanis demistim ama gidip konusmadi utanirdi falan diye surekli kizlardan bahsedip duruyor. Gecen gun yine benimde tanidigim bi kiz hakkinda fatihe cok dedim su kizi sana alalim diye ama istemedi dedi. Ben bu durumun onceleri cok farkinda degildim gulup geciyordum ama bu son dediginde kafamda sorular dolasmaya basladi. Gorumcem bana ne demek istiyor beni mi begenmiyor?kardesine mi layik bulmuyor acaba esimi cok seviyorum o da beni cok sever boyle surekli birilerini dile getirerek esimi benden uzaklastirabilir mi ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum
Görümceniz kafadan kontak mı kocası nişanlısı veya sevgilisi var mı? Varsa diyin ki al kız cok istiyosan üçlü takılırsınız diyin ve bir daha görüşmeyin . Ne maksatla size anlatıyo ki amacı ne ne gerek var sizin hoşunuza gitmicegini bilmesi lazım eşinize söyleyin bence görüşmeyin .Görümce görmüyim seni ölünce :))))

Ay görümcene gıcık oldum.... Aynı şeyi benm görümcem yapsa ağzının payını verir, gerekmedikçe de görüşmezdm. Hem seni eşin beğenmiş mi beğenmiş bosver takma o küstahı

Görümcenize 'neden sürekli bu konuları açıyorsun, benimle bir derdin var galiba ama benım seninle yok' de
Sen karşılığında birşey yapmazsan, bıkar.

Back
X