Gorumcemin bu yaptigi ne anlama geliyor?

benim kv de 1 yillik evliyken bi kizin resimlerini gondermisti esime taniyirmus muhendismis sari sacli hali siyah sacli hali bide yurt disindaydi kendiside ordan bulmus oralardan yetisiyordu

Ben olsam 'gordugun gibi canım abin hepsinin arasından beni beğenmiş sevmis evlendik ' der kahkaha patlatirdim :D

Gorumcenizin yaptığı bence terbiyesizlik, haddini bilmeme. Öncelikle gorumcenize bundan rahatsızlık duyuyorsaniz soylemelisiniz. Velevki ben boyle bi cahillik yapsam yengem de beni uyarsaydi ona hak verirdim. Gorumceniz sizi anlamaz buna devam ederse bence siz aradan cekilin gerisini eşiniz halletsin. Bu şekilde devam ederse gorumcenizin soyledikleri sizi daha da cok rahatsız edecek ve olay baska yerlere gelebilir.

Merhaba arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Gorumcemle aramiz aslinda cok iyidir ama birkac seferdir yaptigi sacmaliklar cok canimi sikti. Bana eskiden esime ayarlamak istedigi kizlari falan anlatiyor. Esimin adi Fatih iste su kiz cok guzel fatih git konus tanis demistim ama gidip konusmadi utanirdi falan diye surekli kizlardan bahsedip duruyor. Gecen gun yine benimde tanidigim bi kiz hakkinda fatihe cok dedim su kizi sana alalim diye ama istemedi dedi. Ben bu durumun onceleri cok farkinda degildim gulup geciyordum ama bu son dediginde kafamda sorular dolasmaya basladi. Gorumcem bana ne demek istiyor beni mi begenmiyor?kardesine mi layik bulmuyor acaba esimi cok seviyorum o da beni cok sever boyle surekli birilerini dile getirerek esimi benden uzaklastirabilir mi ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum
bi daha söylerse olsun demek ki onları degil beni istemiş ki benle beraber de

Boyle insanlar hep var. Cok takilma sert bir sekilde uyarini yap aranada mesafeni koy. Kiza bak senin ona tek diycen bisey var bu tarz muhabbetler hosuma gitmiyo o artik benim esim ve gecmis gecmiste kaldi amacin ne bunlari bana anlatmakta bu kadar

Merhaba arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Gorumcemle aramiz aslinda cok iyidir ama birkac seferdir yaptigi sacmaliklar cok canimi sikti. Bana eskiden esime ayarlamak istedigi kizlari falan anlatiyor. Esimin adi Fatih iste su kiz cok guzel fatih git konus tanis demistim ama gidip konusmadi utanirdi falan diye surekli kizlardan bahsedip duruyor. Gecen gun yine benimde tanidigim bi kiz hakkinda fatihe cok dedim su kizi sana alalim diye ama istemedi dedi. Ben bu durumun onceleri cok farkinda degildim gulup geciyordum ama bu son dediginde kafamda sorular dolasmaya basladi. Gorumcem bana ne demek istiyor beni mi begenmiyor?kardesine mi layik bulmuyor acaba esimi cok seviyorum o da beni cok sever boyle surekli birilerini dile getirerek esimi benden uzaklastirabilir mi ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum
sen de onun tanıdığı bir kızı, evliyse onun kocasına yakıştır. empati kurar belki.

Ay inanmiyorum bu insanlardaki rahatligin nerden geldigine gercekten...ve sen ne yapmaya calisiyosun de amacin ne bence bu duruma bastan tavrini koy yoksa herzaman ayni seyleri yapar bu kafalar ilk basta guldugunu gorunce imursamadigini anlistir tekrar tekrar dile getiriyo utanmadann cok sinirlendimo_O

Bunları ben de biliyorum Fatih bana da anlatmıştı eskiden deyin
Sinirden bayılsın

Eşine söyle kız kardeşine tepki göstersin amaçlın ne neden bu şekilde konuşuyorsun desin eşin de söylemezse sen de çok beğendiysen kendine kuma olarak alabilirsin diye

Bizim gerizekalida ikide bir ayni şeyleri söyler şunu isteyecektikte bu olmadida en sonunda bende ona eşinin anasida seni ıstememiş ama bak seni almış olur böyle şeyler dedim

esınızın yanında dıyorsa esınız kardesıne senden daha akıllı kararlar verıyormusum demekkı demelı
eger yanınızda kımse yokken sadece sıze soyluyorsa abın senden daha ıyı karar verıyormus demekkı hahay :D de
sızı doldurmak ıstemem ama bu sureklı oluyorsa art nıyetlı demektır artık sızde bu sekılde cevap vermelısınız ona kı bu cevabınızdan sonra bı daha tekrarlamaz

Back
X