Gorumcemin bu yaptigi ne anlama geliyor?

Ayyyy boyle şeylerle karşılaşınca onlarla konuştu ama benimle evleniyor,siz onu dusundunuz ama o beni seçti vs şeyler diyordum,uzun zamandır ağzını açan yok. Deneyin derim

Merhaba arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Gorumcemle aramiz aslinda cok iyidir ama birkac seferdir yaptigi sacmaliklar cok canimi sikti. Bana eskiden esime ayarlamak istedigi kizlari falan anlatiyor. Esimin adi Fatih iste su kiz cok guzel fatih git konus tanis demistim ama gidip konusmadi utanirdi falan diye surekli kizlardan bahsedip duruyor. Gecen gun yine benimde tanidigim bi kiz hakkinda fatihe cok dedim su kizi sana alalim diye ama istemedi dedi. Ben bu durumun onceleri cok farkinda degildim gulup geciyordum ama bu son dediginde kafamda sorular dolasmaya basladi. Gorumcem bana ne demek istiyor beni mi begenmiyor?kardesine mi layik bulmuyor acaba esimi cok seviyorum o da beni cok sever boyle surekli birilerini dile getirerek esimi benden uzaklastirabilir mi ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum

Görümce degilmi topu aynı bende 10 yıldır konuşmuyorum canım sen bunları bize değil açık açık sor gorumcene veya eşini maşa olarak kullan ne demek istiyor diye

Aynı
Merhaba arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Gorumcemle aramiz aslinda cok iyidir ama birkac seferdir yaptigi sacmaliklar cok canimi sikti. Bana eskiden esime ayarlamak istedigi kizlari falan anlatiyor. Esimin adi Fatih iste su kiz cok guzel fatih git konus tanis demistim ama gidip konusmadi utanirdi falan diye surekli kizlardan bahsedip duruyor. Gecen gun yine benimde tanidigim bi kiz hakkinda fatihe cok dedim su kizi sana alalim diye ama istemedi dedi. Ben bu durumun onceleri cok farkinda degildim gulup geciyordum ama bu son dediginde kafamda sorular dolasmaya basladi. Gorumcem bana ne demek istiyor beni mi begenmiyor?kardesine mi layik bulmuyor acaba esimi cok seviyorum o da beni cok sever boyle surekli birilerini dile getirerek esimi benden uzaklastirabilir mi ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum
Aynısını görümcem birkaç defa bana yaptı duymamazlıktan gel

Ben görümcemle arama mesafe koydum bence güvenme samimi olma

bak aklın bulandı görümcen iyi olsa öyle şeyler der miydi patavatsiz

Benim gorumcede bazen boyle seyleri dile getiriyor bn lafa baliklamasna atliyorum hemen : hayr yani simdi amacin ne cok begendiysen git enisteyle nikahla icinde kalmasn diyorun pattttt obur gorumce patavatszi susturuyo hmen herkes bu tur sakalardan hoslanmaz diye araya kv de de giriyr kzim her laf oyle heeyerde soylenmez diye canlarim sagolsunlar kp bile yeri gelince savunuyr beni hatta bak bi olay anlatayim gorumce kv dugune gitmisler bze geldler dugun nasldi diye sordum gorumce direk cok guzel kizlar vardi diye cvp verdi tammm bn cvp vericektim kiiii kp sanane milletin kizinn guzelliginden oglun mu var alacagin diye gorumcede bilmem belki senin oglanlardan biri bosanr ikinci kariyi alir dedi " kariyi"... Kp benim ogullarim ilk esleriyle mezara kadar dedi oyle yok ikinciyi almak bos knusma hadi bakim dedi herkes sokkkk ohhh icimn yaglari eridi patavatsz

Benim gorumcede bazen boyle seyleri dile getiriyor bn lafa baliklamasna atliyorum hemen : hayr yani simdi amacin ne cok begendiysen git enisteyle nikahla icinde kalmasn diyorun pattttt obur gorumce patavatszi susturuyo hmen herkes bu tur sakalardan hoslanmaz diye araya kv de de giriyr kzim her laf oyle heeyerde soylenmez diye canlarim sagolsunlar kp bile yeri gelince savunuyr beni hatta bak bi olay anlatayim gorumce kv dugune gitmisler bze geldler dugun nasldi diye sordum gorumce direk cok guzel kizlar vardi diye cvp verdi tammm bn cvp vericektim kiiii kp sanane milletin kizinn guzelliginden oglun mu var alacagin diye gorumcede bilmem belki senin oglanlardan biri bosanr ikinci kariyi alir dedi " kariyi"... Kp benim ogullarim ilk esleriyle mezara kadar dedi oyle yok ikinciyi almak bos knusma hadi bakim dedi herkes sokkkk ohhh icimn yaglari eridi patavatsz

Gorumcenizin akıl sağlığı yerinde mi
Ya da psikolojik sorunları mi var
Normal bir insan bu kadar kötü olamaz diye düşünmek istiyorum :KK12:

Beni beğenliyormusun deseydin çoksaçmalamıs rahatsz olduğunu söyle

Görümceniz kafadan kontak mı kocası nişanlısı veya sevgilisi var mı? Varsa diyin ki al kız cok istiyosan üçlü takılırsınız diyin ve bir daha görüşmeyin . Ne maksatla size anlatıyo ki amacı ne ne gerek var sizin hoşunuza gitmicegini bilmesi lazım eşinize söyleyin bence görüşmeyin .Görümce görmüyim seni ölünc
Beni beğenliyormusun deseydin çoksaçmalamıs rahatsz olduğunu söyle
görümce çok beğeniyosa kocasına alsın üçlü takılırlar tövbe tövbe

Konusmadım ondan sonra, eşim de küs onla. O değil bu siteye 2 gün önce bir kadın arkadaş camaşır dükkanı açıyormuş. O nerde yaa bulamadım çok beğendim ben onları alıcamm

Ic camasirindanmi bahsettin canim? Arkadasin adi SERRA.
Konusu hic bi yere uymayan baslik altina atilmistin buralarda degil.
Ismini arama motoruna yaz bulursun.
Konunun ismi cildiricigim.

Lutfen hanimlar biraz hazir cevap olun ya.
Su icimize attiklarimiz varya, hic biseye degmez.
Stres stres stres.
Sonra tum bunlar kaz ayagi, yuz sarkmasi, hastalik, depresyon olarak geri donuyor bize.

Abisinin gecmiste olan biten tanisma asamalarini veya istemedigi iliskileri surekli size bahsediyor niye biliyor musun ?
Seninde kendi yasantinla ilgili varsa gecmisinde olan biten eski defterleri ona anlat citlat diye..
tartismada lazim olur falan..:110:

Kimseleri begenmedi, seni begendi demek istiyor bence.bu iyi bir sey yani

Neden laf sokma çabasına girip onları önemsediğinizi hissettiriyorsunuz ki ben olsam güler geçerim.

Adam hesabına konmayınca daha çok çıldırıyorlar. :KK47:

laubali ilişkilerin sonucu.
görümceniz sizi abisinin eşi olarak değil, çekirdek çıtlatıp dedikodu yaptığı komşu kızı olarak görüyor demek ki.

Back
X