Gorumcemin bu yaptigi ne anlama geliyor?

Görümce kaynana eltiden dost olmaz
+10 verdim yorumuna.

Konu sahibesi arkadaşım ; Bu tarz insanları ya kaile almayacaksın, iyice kuduracaklar.
Ya da çat çat çat cevaplarını vereceksin bi dahakine ağızlarını açamıycaklar.
Bende de vardı bu model biri. Eşimin yengesi. Kendi yeğeniyle olsun istemiş eşimi. Hatta baya ciddi ciddi olsun istemiş. Biz evlenmişiz yahu sen daha ne konuşuyosun anam bacım! o yeğeni de evlenmiş başkasıyla kadın hala "X" i de evlendirdik görüyomusun tüh tüh diyo eşime. Ben bu cümle konuşulduğunda karnım burnumda hamileydim bu arada. Cevap veremedim zira nutkum tutulurdu başlarda. Gerizekalı ya. Ama sonra açıldı çenem. Cevap veriyorum artık... Benim mideme dert sancı olacağına onların ağzına "aaa ne hazırcevap gelin ne terbiyesiz" diye laf olsun. umrummu? -değil!

Son düzenleme:
Benim kv de de diyordu.bir kıza baktım aynı sibel Can :D
Bir dedi iki dedi
Alaydınz niye almadınz dedim.
İşte nasip dedi:D
Biz artık evliyiz ikide birde söyleme sunu dedim.
Birdaha asla o konuyla ilgili konusmadı:-)

dangalakkkk resmen.sende deyiver arkadaşım senin görümcende enişteme kız buluyormuymuş zamanında diye şöyle inceden dokunduruver anlarrr...yok mok dersede haa beni anlamanı beklemeyim oz aman de o ona yeterr.. ne hadsiz yaaaaa

+10 verdim yorumuna.

Konu sahibesi arkadaşım ; Bu tarz insanları ya kaile almayacaksın, iyice kuduracaklar.
Ya da çat çat çat cevaplarını vereceksin bi dahakine ağızlarını açamıycaklar.
Bende de vardı bu model biri. Eşimin yengesi. Kendi yeğeniyle olsun istemiş eşimi. Hatta baya ciddi ciddi olsun istemiş. Biz evlenmişiz yahu sen daha ne konuşuyosun anam bacım! o yeğeni de evlenmiş başkasıyla kadın hala "X" i de evlendirdik görüyomusun tüh tüh diyo eşime. Ben bu cümle konuşulduğunda karnım burnumda hamileydim bu arada. Cevap veremedim zira nutkum tutulurdu başlarda. Gerizekalı ya. Ama sonra açıldı çenem. Cevap veriyorum artık... Benim mideme dert sancı olacağına onların ağzına "aaa ne hazırcevap gelin ne terbiyesiz" diye laf olsun. umrummu? -değil!
Canım çok haklısın bizi ancak bizim sorunları yaşayan anlar benim de doğuma bir hafta kala arkadaş ortamında görümcem abim ayşeyi alacaktı ama o iş olmadı manyak mısın ya abin benimle evlendi çocuğu olmak üzere patavatsizın yaptığına bak en güzeli bunlardan uzak durmak yüz tane iyilik yaparsın ama bir hatanda senden kötüsü olmaz canım sen de her şeyi görmezden gel onları takmayalım ki kudursunlar

Merhaba arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Gorumcemle aramiz aslinda cok iyidir ama birkac seferdir yaptigi sacmaliklar cok canimi sikti. Bana eskiden esime ayarlamak istedigi kizlari falan anlatiyor. Esimin adi Fatih iste su kiz cok guzel fatih git konus tanis demistim ama gidip konusmadi utanirdi falan diye surekli kizlardan bahsedip duruyor. Gecen gun yine benimde tanidigim bi kiz hakkinda fatihe cok dedim su kizi sana alalim diye ama istemedi dedi. Ben bu durumun onceleri cok farkinda degildim gulup geciyordum ama bu son dediginde kafamda sorular dolasmaya basladi. Gorumcem bana ne demek istiyor beni mi begenmiyor?kardesine mi layik bulmuyor acaba esimi cok seviyorum o da beni cok sever boyle surekli birilerini dile getirerek esimi benden uzaklastirabilir mi ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum
eşini senden uzaklaştıramaz.. belli ki onu bunu demiş ama fatih kimselere gidip bakmamış.. bu saatten sonra da bakacağını sanmıyorum..
ama sinek küçük ve mide bulandırıyor. bence tavrını net koy. benimle bu muhabbetleri yapma istersen hoş olmuyor. ne yani diğerlerinden biri olsaydı memnun olcaktın da benden mi derdin var diye sor.. çekincek utancak bişe yok. o söylerken utanmıyor da..

Merhaba arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Gorumcemle aramiz aslinda cok iyidir ama birkac seferdir yaptigi sacmaliklar cok canimi sikti. Bana eskiden esime ayarlamak istedigi kizlari falan anlatiyor. Esimin adi Fatih iste su kiz cok guzel fatih git konus tanis demistim ama gidip konusmadi utanirdi falan diye surekli kizlardan bahsedip duruyor. Gecen gun yine benimde tanidigim bi kiz hakkinda fatihe cok dedim su kizi sana alalim diye ama istemedi dedi. Ben bu durumun onceleri cok farkinda degildim gulup geciyordum ama bu son dediginde kafamda sorular dolasmaya basladi. Gorumcem bana ne demek istiyor beni mi begenmiyor?kardesine mi layik bulmuyor acaba esimi cok seviyorum o da beni cok sever boyle surekli birilerini dile getirerek esimi benden uzaklastirabilir mi ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum
eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya çalışıyor gerisi sizde artık.

burda bize sorduğunuz gibi aynı şekilde görüncenize sorun ama sert bir tavırla

Gorumcenizin akıl sağlığı yerinde mi
Ya da psikolojik sorunları mi var
Normal bir insan bu kadar kötü olamaz diye düşünmek istiyorum :KK12:
Akil sagligi gayet yerinde kotuluk icini yiyip bitiriyor kv diger gorumcemler benm evimn temzlgnden duzenmden cok memnunlar ve hrr yerde dile getriyorlar sirf bu yuzden kiskaniyor ve bze gelirken kizina beyaz corap giydiriyr artik kendi evinde mi giydiriyr ne yapiyor bilmiyorm ama buz geziyruz bizm coraplarmz tertemz onun kiznnki hep pis ve bzden cikarkende diyor ki kv gorumceme : beyaz corap giydirsem ne olur dha evden ckarken giydirdim inann su coraba bakn bi dha giydirmicem diyr bnde kendi corabmi gosterip benmkiler temz sen kendi evindeki corapla getrmis olmayasn bebegini diyorum her sefernde laf yemekten bikmadi valla var boyle kotu insanlar cok varrr .. Bna diyor ki kv koyde oturuyo gel burda otur benm kardesm oturr diyor bnde dedim ki bn koyde duracak olsam ilk evlendgmde dururdum cok kalasn varsa gel sen kendi kv dur mutlu mutlu dedm ( kv siyle beraber oturuyr ve hc sevmiyor) yine diyor ki bna kardesm duracagm derse durmycakmsn mecbur duracaksn demesin mi bnde dedim ki kardesin duracak olsaydi dururrdu koyde bile bir saat anca oturuyr skiliyor bnde gelmem o da gelmez knustuklarna dikkat et dedim snra kv herkes istedgi yerde durur kizim seni ilgilendrmez dedi

Akil sagligi gayet yerinde kotuluk icini yiyip bitiriyor kv diger gorumcemler benm evimn temzlgnden duzenmden cok memnunlar ve hrr yerde dile getriyorlar sirf bu yuzden kiskaniyor ve bze gelirken kizina beyaz corap giydiriyr artik kendi evinde mi giydiriyr ne yapiyor bilmiyorm ama buz geziyruz bizm coraplarmz tertemz onun kiznnki hep pis ve bzden cikarkende diyor ki kv gorumceme : beyaz corap giydirsem ne olur dha evden ckarken giydirdim inann su coraba bakn bi dha giydirmicem diyr bnde kendi corabmi gosterip benmkiler temz sen kendi evindeki corapla getrmis olmayasn bebegini diyorum her sefernde laf yemekten bikmadi valla var boyle kotu insanlar cok varrr .. Bna diyor ki kv koyde oturuyo gel burda otur benm kardesm oturr diyor bnde dedim ki bn koyde duracak olsam ilk evlendgmde dururdum cok kalasn varsa gel sen kendi kv dur mutlu mutlu dedm ( kv siyle beraber oturuyr ve hc sevmiyor) yine diyor ki bna kardesm duracagm derse durmycakmsn mecbur duracaksn demesin mi bnde dedim ki kardesin duracak olsaydi dururrdu koyde bile bir saat anca oturuyr skiliyor bnde gelmem o da gelmez knustuklarna dikkat et dedim snra kv herkes istedgi yerde durur kizim seni ilgilendrmez dedi

Sanırım esiniz sizi seviyor ve size saygi duyuyor olduğu için gorumceniz kıskançlıktan catliyor

Siz hır gür gecinseydiniz, eşiniz size baskı yapsaydi mutlu olurdu

Çünkü bence kendi kocasinin zoruyla KV ile oturuyor ve mutsuz
Sizinde aynı durumda olmanızı istiyor

Sanırım esiniz sizi seviyor ve size saygi duyuyor olduğu için gorumceniz kıskançlıktan catliyor

Esimle aramiz oyle cok cok iyi degildi ama psikiyatre gidiyor su an duzelmek icin bazi kotu huylari var o yuzden .. Gitmedgi zamnlarda da beni hic ailesne karsi ezdirmedi hep yanmda oldubn ilk evlendgmde kv birlikte oturuyordm bni hic istemediler cok olaylar yasandi ve bn evi cok terkettim her seferinde de benm pesimden geldi en son cikisimda da maselef ya annen ya ben demek zorunda kaldim o da sen dedi bna yapilanlarn farkindaydi .. Sonra herkes hatasni anladi kv kp ozur diledi ailemden bnden su an cok cok iyiler ama bu gorumcem ilk bastan beri hep ayni.

Evet esinn zoruyla oturuyor bn ayri eve ckamam diyor kv cok kotu belkide haklsnz

Ben rahatsız oluyorum bana eski kız arkadaş veya bulduğun kızlardan bahsetmeni istemiyorum de de yani o utanmıyor anlatıyorsa sende söyle bizde abimize en az 30 kıza bakmaya gittik bitanesini geline anlatmadım anlatmamda yani ne alaka s.dik yarışı mı bu ya nedir yani pardon?

"vaktinde çok söyledim şu kızı sana alalım diye almadı" bu ne demek ?
ben normalde her zaman güler yüz tatlı sözden yanayım ama böylelerinin anladığı dilden konuşmak gerekiyor.
onun söylediklerini esine söyleme sakın!! esegin aklına karpuz kabuğu!!!

bi daha söylerse, suratına dik dik bakarak hiç cekinmeden alttan almadan çatır çatır konuş. "benim de senin kocanın, eski sevgililerini eşeleyip, eşinin aklına sokmamı istiyosan eğer bu yaptıklarına, söylediklerine devam et " de bakalım ne dicek. alttan alırsan canı sıkıldıkça sana sarar. ya da "benim eşimin esikilerinden neden bahsediyorsun bana ?bende seninkileri eşine anlatıyım mi orda burda sakız yapayım mı ağzıma, istiyosan sen söylemeye devam et bende yapiyim aynısını" de bakalım. ne dicek.

"vaktinde çok söyledim şu kızı sana alalım diye almadı" bu ne demek ?
ben normalde her zaman güler yüz tatlı sözden yanayım ama böylelerinin anladığı dilden konuşmak gerekiyor.
onun söylediklerini esine söyleme sakın!! esegin aklına karpuz kabuğu!!!

bi daha söylerse, suratına dik dik bakarak hiç cekinmeden alttan almadan çatır çatır konuş. "benim de senin kocanın, eski sevgililerini eşeleyip, eşinin aklına sokmamı istiyosan eğer bu yaptıklarına, söylediklerine devam et " de bakalım ne dicek. alttan alırsan canı sıkıldıkça sana sarar. ya da "benim eşimin esikilerinden neden bahsediyorsun bana ?bende seninkileri eşine anlatıyım mi orda burda sakız yapayım mı ağzıma, istiyosan sen söylemeye devam et bende yapiyim aynısını" de bakalım. ne dicek.
Esimin yaninda yapiyor bunu zaten. Bende ondan korkuyorum aklina sokabilir mi diye

evet tabiki bu konudan korkmaktan cok haklısın ama sen dişlenmessen devam eder. ben olsam yukarda söylediklerimle korkuturum iyi bi gözünü. baktım korkmuyor kayin validesinin filan yanında onun çekinecegi konuları açarım. annemin bi sözü vardır."kork korkmazdan utan utanmazdan" diye. baktın bela olacak sen ondan daha utamaz olacaksın.kv ile aran nasıl ona çıtlatsan kızını köşeye çekip kıstırır mı. evine gelince oku ufle yüzüne, dilinin şerrinden allaha sığın allah yardımcın olsun kardesim

Back
X