- Konu Sahibi gelinciK8787
-
buraya bilgileri yarıştırmaya degıl hakarete dur demek için yazdım boşa rekabet yaratmayalım.
madem sizi tatmin edecek buyrun yazdığım cümle. hem beyın hem dogustan bos ıkısiyle ögrendıgını yazmısım
ayrıca piagete gelişim psikolojisinin kurucusudur ya da değildir de demedim
onu nereden çıkarıyorsunuz ? henüz hiç ondan bahsetmedğimi söyledim.eğer kurucularına gelirsek sayfalar uzar gider zaten.
kim hakaret etse ona yüklenirim
kimse kusura bakmasın
ama biliyorum ki kimsenin düşünceisni değiştiremez kimse
bu yüzden en azından yanlış olduğunuz söylemek bile içimi rahatlatır.
Bilgi yarıştırmak derdinde değilim.Sadece bilmediğiniz,okumadığınız halde bilimsel bişeyler yazıyorMUŞ GİBİ yapıyodunuz.onun önünü kesmek istedim sanırım başardım da.
Gerzek,gerizekalı gibi terimler tıbbi anlamlara da gelebilir,o yüzden arkadaşın üslubunu ben de doğru bulmadım.
Ama zekasının ortalamanın üstünde olduğunu düşündüğüm hiçbir çocuğun da böyle davrandığına şahit olmadım.
Zeki veya değil,iş gene ailede bitiyo.Herkes çocuk ister ama kimse nası yetiştirilceğini okullardan öğrenmek zorunda değil.
İkide bir Allah size de öylesini versin yazılıyo,verirse ben de yetiştirme konusunda yetersiz kalırsam gider çocuğumun eğitimi için bu işin uzmanından yardım alırım.Ne kendimi,ne de o çocuğun toplumda içinde hoş görülmeyen hareketlerini savunurum.
yazıyorMUŞ GİBİ mi yapmışım peki cok iyi yapmışım o vakit
evet önünü kestiniz size iyi geceler ..
beyin gelişimi normalse aile de sağlam terbiye vermişse o çocuk böyle davranmaz zaten.Aynı şeyleri yazıyoruz.
YANİ çocuk beyin gelişimi normalse ve ailede saglam terbiye vemişse daha ne?
sizden farklı şeyler yazmıyorum
tek farkım hakarete kızmış olmam
Yorumlarınız için hepinize tşk ederim, hepsini teker teker okudum, kendimi savunmayacağım artık, çünkü bu hafta çok mutluyum, bay yaramazı bu hafta görmedim..Haftasonunuda birlikte geçirmedik ve sinir sistemim harap olmadı..Bilakis doktora gittik eşimle birlikte, bebeğimle ilgili güzel haberler duydum ve mutluluğum katlandı..Her ne olursa olsun o çocuğu da sevmeye çalışacağım sırf bebeğim ona benzemesin, şımarık olmasın diye..
Bu arada (İnşAllah)kendi evladımı yetiştirirken babaannesine müdahale ettirmeyeceğim Tıpkı eltim gibi; eltimin bir yaşındaki bebeği kuraldan anlıyor, tepkiden anlıyor ama ne hikmetse o kdr zeki olmasına rağmen 3 yaşındaki küçük adam hiç birşeyden anlamıyor.. Neyse herkes ektiğini biçer, tek derdim kendi çocuğumu düzgün yetiştirmek.Nasılsa herkes kendi evladından mesul
Kim ne derse desin.. konu sahibi kendini toplamaya da çalışsa bu konuda tamamen onu suçlu buluyorum. Çocuğa karşı tahammülü olmayan biri nefret derecesinde.. ama görümcesini seviyor. Aslında varsa anormal bir durum sorumlu yetişkindir. Çocuk şekilsiz bir hamurdur ona şekli veren onu yetiştirenlerdir. Ve asla büyük konuşmamak lazım derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?