Merhaba hanımlar, bugün canım çok sıkkın.. Dün tatildi, tatili eşimin akrabalarında ev gezmesiyle geçirdik. gezmede Görümcem, eşi ve kayınvalidemde vardı. Görümcemi ve kaynanamı seviyorum bir kötülüklerini görmedim, ama görümcemin bir oğlu var 3 yaşlarında, çocuğu bir türlü sevemiyorum, herkesi parmağında oynatan, şımarığın teki. Birşey söylersin çığlık atar, ne desen tersine yapar herkesi etrafında fır döndürmeye bayılır.Evine gelir ne yapacağını, nereyi altüst edeceğini şaşırır. Aşırı derecede şımartılmış ve hayır kelimesinin anlamı öğretilmemiş. Bu çocuğu gördükçe sinirleniyorum, ama malesef eşimde aşırı düşkün ona, daha dün tüm vaktimizi onlarla geçirdik bugünde pikniğe gidilecekmiş bu yüzden beni işimden erken almaktan bahsetti ama hiç sevinemedim, çünkü çocuğun kaprislerini ve şımarıklığını gördükçe, herkesinde etrafında dolap olması mantığıma sığmıyor. Arkalarından bile olumsuz konuşsam eşimle tartışma konusu oluyor, mecburen yutacağımm
Ben aynı şeyi kendi yeğenimde bile yaşıyorum, kan bağıyla ilgisi yok bunun.
Canımı veririm yeğenlerim için o kadar seviyorum, ama şımarıklıklarına zerre tahammülüm yok.
Muhakkak sert bi biçimde uyarıyorum. Onlar da yine deli gibi seviyorlar beni hala hala diye dolanıyorlar peşime...
Siz bu çocuğa katlanmak zorunda değilsiniz kim ne kadar severse sevsin.
Tabiki çocuk olduğunu göz önünde bulundurmayı da unutmayın ama, bi şekilde fikrinizi de belirtin.
Bir de kadınlar özellikle anne olacakları zaman dış dünyaya kapanıyorlar, kendi evlatlarına odaklandıkları için geri kalan her şey itici
gelebiliyor...
Hoş kayınvalide görümce vs de çocuğa kötülük ediyor...
Ben çocukların kesinlikle şımartılmaması gerektiğini düşünüyorum...
Bugün küçücük bir çikolata için ortalığı inleten veletler yarın iradelerine karşı koymayıp altını çiziyorum koyamayıp değil,
nasıl olsa dünya bana güzel diye düşünüp iradelerine karşı koymayıp içip s..ıp ortalığı dağıtıyorlar....
Hep söylediğim bir laf vardır...
Çocuk yoktur, henüz gelişmemiş küçük insan vardır derim...
Çocukların davranışlarını bi incelerseniz, büyük insanlarda en sinir olduğunuz şeylerin en çıplak en samimi hallerini görürsünüz.
Büyük insan bir şey ister lafı dolandırır, kıvırır, evirir çevirir nasıl elde etsem hesabı yapar...
Çocuk siyaset yapamayacağından beniiiiiiiiim diye bağırır ortalığı yıkar... vs vs vs...
Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden...
Bence hamileliğinizi bahane edip yatın dinlenin o ortamda bulunmak zorunda değilsiniz sizin huzursuzluğunuz karnınızdaki yavruya da yansır çünkü...
Kaçın kaçabildiğiniz kadar...
Evinize geliyorsa da ortalığı dağıtmasına müsade etmeyin, kim kırılırsa kırılsın...
Sizden ve yavrunuzdan kıymetli değil...