- Konu Sahibi gelinciK8787
gerzeklik çocuğun davranışını tanımlayan bir kavramdı birincisi, anlaşılmadı. neden çünkü kadınımız histerik ve alıngan. önce ayıpladı, sonra hakaret ve beddua etti, şimdi savunma psikoljisine büründü. bi sonraki adımda beni anlayacak umuyorum.
bi laf vardır '' hepimiz anne babalarımızın hatalarının çocuklarıyız'' diye genlerle ve yetiştirme tarzıyla olan kısmı anlamanıza yardımcı olabilir. hatta bi de ''anasına bak kızını al'' atasözümüz var. yani biz neysek çocuğumuz da o.
evet ben günlük hayatta ''gerzek'' kelimesini kullanırım, rahatsız da değilim. sadece eşlerinden, nişanlılarından küfür işiten ve bunu normal karşılayan kadınların bulunduğu bir platformda ''gerzek'' kelimesine bu kadar tepki gösterilmiş olması enteresan geldi.
benim doğmamış çocuklarıma beddua eden sözde şefkat abideleri; inanın olduğunu sandığınız şey değilsiniz. facebook'a devam.
Bir çocuk için kullanmayınız o halde. Gerzeklik bir beyin rahatsızlığıdır. İdiotun diğer anlamıdır, davranış tanımlayan bir kelime değildir.
Histerik ise buradaki kadınlara yapılan bir ikinci hakaret.
Burada kimsenin kişilik bozukluğu olduğunu sanmıyorum.
Birilerine ulu orta anlamını bilmediği kelimeler kullanmak fütursuzluktur.
Günlük hayatınızda çok sevdiğiniz kelimelerse kendinize kullanın.
Son düzenleme: